14 Şubat 2019 Perşembe günlük burç yorumları | Sevgililer günü burç yorumları

14 Şubat 2019 Perşembe günlük burç yorumlarını haberimizde okuyabilirsiniz. 14 Şubat Sevgililer Günü Aslan, Oğlak, Kova, Boğa, Terazi burcunu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

14 Şubat 2019 Perşembe günlük burç yorumları | Sevgililer günü burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
13 Şubat 2019 Çarşamba 08:16

14 ŞUBAT 2019 PEŞEMBE GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

14 Şubat için ona gönderdiğiniz çiçekten, yaptığınız yemek rezervasyonuna kadar, özellikle bugün her şeyi sıkı sıkı kontrol ediniz. Titiz işleri sevmektedir. Pek şanslı değilsiniz. 

BOĞA BURCU

14 Şubat hediyesi bu ay sizi biraz içeriye sokacak. Bütçeniz için sıkıntılı bir gün. Krizi aşarsanız 14 şubat sizin için mükemmel geçecek. 

İKİZLER BURCU

Kafanız çok karışık. İlişkinizde ufak tefek sıkıntılar varsa sevgililer günü sizin için zehir olabilir. Bekar ikizler sevgili bulamayacaksınız. 

YENGEÇ BURCU

14 Şubat sizin için ilk defa bu sene zorlayıcı etkilere sahip. Sevgililer Günü için çok yüksek beklentiler içine girmezseniz, önümüzdeki aylarda sizi daha güzel günler bekliyor olacak. Bekar Yengeçler bu hafta sonu, gezip, tozmaya baksa iyi olur. Fakat sizin sevdiğiniz tarz yani uzun soluklu, kalıcı bir aşk bu ara ufukta pek gözükmüyor.

ASLAN BURCU

14 Şubat'ta eski sevgililerinizi arayabilirsiniz. Dikkat etmekte fayda var. 

BAŞAK BURCU
14 Şubat'a hazırlıksız yakalandınız. Aklınız sürekli işte. Belki bugün mesai bile yapabilirsiniz. Yeni ilişkiye başlayabilirsiniz bekar Başaklar.

TERAZİ BURCU

Bir yanda yeni aşkınız, bir yanda sizi kıskanan arkadaş ve hatta eski sevgililer. 14 Şubat günü, aylardır etrafınızı saran bu çemberin giderek daraldığını göreceksiniz. 14 Şubat gününü, sevgiliniz ve eşinizle, gözlerden ırak bir yerde geçirmenizi öneririm. Bekar Teraziler ise, kısa süreli ilişkilere girme eğiliminde, bu sizi üzebilir dikkat.

AKREP BURCU
Evli Akrepler için gayet romantik ve güzel 14 Şubat geçecektir. Bekar, özellikle de uzun zamandır birinden hoşlanan veya ona açılmak isteyen Akrepler ise utangaçlıklarını yensinler. Bu hafta sonu, sosyalleşmek için ideal bir zaman. Yeter ki, evden dışarı çıkın.

YAY BURCU

İlişkisi olan Yay burçları için keyifli, neşeli bir 14 Şubat yaklaşıyor. Sadece biraz patavatsızlığınız üstünüzde, karşı tarafı 14 Şubat ile dalga geçerek kırma eğiliminiz var, illa herkes sizin gibi mantık insanı olacak değil, çok dalga geçmeyin. Bekar Yaylar ise, bu hafta sonunu da yalnız geçirecek gibi görünüyor.

OĞLAK BURCU

Sizin için 14 Şubat çok önemli bir gün ama tüm yüksek beklentilerinize rağmen, akrabalar veya arkadaşlar tarafından o gün yalnız bırakılmayacaksınız. Sevgilinizle, baş başa olmak istiyorsunuz ama o gün gökyüzünde karışık bir iletişim var ve planlarınız karışabilir. Bekar Oğlaklar ise hiç olmadıkları kadar çapkınlar, bugünlerde başlayacak yeni bir aşk tüm yıla damga vurabilir.

KOVA BURCU

Bugünün en şanssız burcu Kova! Ama üzülmeyin, yeni yılın daha başlarındayız. İlişkisi olan Kovalar, yanlış anlaşılmalar yaşayabilir, en basitinden aldığınız hediye beğenilmeyebilir. Bu ara ayrılık rüzgarları bu burçta çok esiyor, aman siz de ona teslim olmayın. Bekar Kovalar ise, o gün her şeyi iki kez düşünsünler. Biri ile tanıştıklarında yaptıkları en basit hareketleri bile, sorun çıkartabilir.

BALIK BURCU

Bu ara sizin de çok finansal problemleriniz var. Bir de buna sizin aşkta ketum oluşunuz eklenince, bekar Balıklar cephesinde çok ilginç bir şey görünmüyor. Evli Balıklar ise biraz gergin olabilir. O gün eşiniz size çok sıkıntı verebilir, bu ondan değil sizin son aylardaki kaosunuzdan kaynaklanıyor. Fırsatınız var ise o günü evde değil doğada geçirin.

 

 

 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar