için kaldı

14 Kasım 2018 Çarşamba günlük burç yorumları

14 Kasım 2018 Çarşamba günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız..

14 Kasım 2018 Çarşamba günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
14 Kasım 2018 Çarşamba 08:45

14 KASIM 2018 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

İşinizi sevdiğinizden dolayı pek sorun yaşamayacağınızı düşünüyorsunuz ancak ilerleyen zamanlarda bu durum değişebilir. Çalışma hayatınızla ilgili alternatifleri değerlendirmeye çalışın. Özel haytanızda ise yaşadığınız iletişimsel sıkıntılara farklı çözümler getirmelisiniz. Aksi halde bu durumdan kaynaklı olarak ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz.

BOĞA BURCU

İş hayatınızdaki yoğunluğu yavaş yavaş geride bırakıyorsunuz bunu keyfini şimdiden çıkarabilirsiniz. Hatta işten erken çıkma isteğiniz bile olabilir. İlerleyen zamanlarda sıkıntı yaşamak istemiyorsanız harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekir. Arkadaşınıza olan borcunuzu geciktirmenizden kaynaklı olarak sorun yaşayabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Bugün çalışma hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili yeni arayışlar peşinde olabilirsiniz. Bu adımlarla birlikte daha atik biri olabilir sonucunda ise daha hırslı bir yapıya bürünebilirsiniz. Özel hayatınızda ise gözünüzde büyüttüğünüz sorunların üstesinden geldiniz. Bugünlerde kazandığınız gücünüzü kaybetmemeye çalışın.

YENGEÇ BURCU

Son zamanlarda özel hayatınızda çözemediğiniz sorunları çözmek için bugün yeni bir atılım yapabilirsiniz. Beklediğiniz birkaç haber bugün olumlu anlamda sonuçlanabilir. Çalışma hayatınızda bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Uyguladığınız eski yöntemler pek işinize yaramayabilir bu nedenle kendinize yeni kaynaklar üretmek zorunda kalabilirsiniz.

ASLAN BURCU

Bugün çalışma hayatınızla ilgili daha önce almadığınız önemli bir teklif alabilirsiniz. Siz bunu uzun zamandır bekliyordunuz ancak bugüne kaldı. Bazı konularda çok fazla kararsızlık yaşıyorsunuz bu durum cesur olmanızın ve hızlı olmanızın önüne geçebilir. Özel hayatınızda ise giderek çıkmaza giren o mevzuyu düzene koymanız gerekiyor.

BAŞAK BURCU

Uzun zamandır süren durağan hayatınıza yeni bir enerji geliyor. Bu dönemleri geride bırakabilir ve yeni bir yola doğru yürüyebilirsiniz. Özel hayatınızda ise partnerinizde güzel sürprizler yapacağınız bir dönem sizi bekliyor. Bu aralar partnerinizle zaman geçirmek hoşunuza gidebilir. Maddi konularda ise dikkatli olmanız gereken bir süreçtesiniz.

TERAZİ BURCU

Hayatınızın olumlu gidişatından ötürü çok mutlusunuz ancak özel hayatınızdaki eksikliği hissediyorsunuz. Bu eksikliğin nedeni de kendinizi fazla sınırlandırmak. Hayatınızdaki eksikliği tamamlamak için bakmanız gereken şey kendiniz. İşinizi her alanda sağlama almayı seviyorsunuz ancak bunun da bir sınırı olduğunu unutmamanız gerekiyor.

AKREP BURCU

Bugünlerde hem kendinizi dinlenmek adına hem de vücudunuzu dinlendirmek için işi gücü bir kenara bırakmanız gerekiyor. Bundan sonraki süreçte hayatınız oldukça hareketli olacak ve dinlenmeye pek vaktiniz olmayacak. O nedenle bol zamanınıza olmasa da küçük kaçamaklarla kendinizi ödüllendirmek iyi olabilir. Ekonomik anlamda kendinizi bu kadar zorlamanızın anlamı yok.

YAY BURCU

Bu haralar fazlasıyla kırılgan ve duygusalsınız. Bugün her zamankinden daha duygusal ve kırılgan bir yapıya bürünebilirsiniz. Siz de bu duyguların etkisiyle en yakınınızdakilere kırıcı olabilirsiniz. Hayatınızdaki önemli gelişmeler için yeni plan yapmalısınız. İş hayatınızla ilgili önemli görüşmeler yapabilir bunu ardından yeni adımlar atabilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Özel hayatınızda oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Hatta kısa süreli bir tartışma bile yaşayabilirsiniz. Ruh hali açısından da oldukça karamsar günlerin başlayacağı bir dönemdesiniz. İş hayatınızda rutin olarak yaptığınız işleri bir kenara koyamayacağınız bir gündesiniz. Bugünlerde bazı nedenlerden dolayı ailenizle zaman geçirmek zorunda kalabilirsiniz.

KOVA BURCU

Çalışma hayatınız bugünlerde istediğiniz gibi gitmeyebilir. Elinizden geleni yapabilirsiniz ancak durum değişmeyebilir. Sabah saatlerinde iş yoğunluğunuz artabilir, öğlen saatlerine doğru ise yoğunluğunuz azalabilir. Özel hayatınızda ise hiç beklemediğiniz bir durumla karşılaşabilirsiniz. Önünüzdeki zaman diliminde hayatınızın akışı değişebilir.

BALIK BURCU

Uzun zamandır süren maddi sorunlarınız hafifliyor. Yakın zamanda her şey daha iyiye gidebilir. Özel hayatınızda ise partnerinizle birlikte olan hareketliliğiniz artabilir. Birlikte ciddi adımlar atabilirsiniz. Geleceğe yönelik birlikte adım atmanız için ortak kararlar almanız gerekebilir. Ancak bu günlerde ihmal ettiğiniz sağlığınız sizi biraz üzebilir, dikkat edin.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar