14 Ekim 2018 Pazar günlük burç yorumları

14 Ekim 2018 Pazar günü burcunuzun neler beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız..

14 Ekim 2018 Pazar günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
14 Ekim 2018 Pazar 08:34

14 EKİM 2018 PAZAR GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bugünlerde sosyal hayatınızdan çok kendinizi işe vermiş durumdasınız. Bugün biraz rahatlamaya ihtiyacınız olabilir. Özel yaşamınızda ise iki kişi arasında karar vermek durumundasınız.

BOĞA BURCU

Yanlış anlaşılmaların fazlasıyla canınızı sıkacağı bir gün geçirebilirsiniz. Ancak bu durumun uzun sürmeyeceğini bilmelisiniz. Zihninizi ufak tefek sorunlardan arındırmalısınız.

İKİZLER BURCU

Bugün önemli kararlar almak için uygun olmayabilir. Acele etmeyin ve konu hakkında daha kapsamlı düşünün. Özel hayatınızda hakim olan kararsızlıklara son vermelisiniz.

YENGEÇ BURCU

Sevdiklerinizle özellikle de ailenizle bir arada olmak psikolojik anlamda rahatlamanızı sağlayabilir. Bugün her ne kadar yalnız kalmayı tercih etseniz de kalabalık daha iyi gelecektir.

ASLAN BURCU

Yaşamınıza dair aldığınız kararlar yavaştan oturuyor. Ailesel sorunlarınızı daha ılımlı çözmelisiniz. Özel hayatınızda ise kararlar almaktan vazgeçin.

BAŞAK BURCU

Son zamanlarda iş hayatınızda yaşadığınız monotonluk sizi fazlasıyla etkilemiş durumda. Ailesel sorunlara karşı sessiz kalmak yerine fikirlerinizi açıkça ortaya koymanızda fayda var.

TERAZİ BURCU

Hafta için çalışma hayatınızda oldukça çok yoruldunuz. Bu nedenle hafta sonunu en iyi şekilde geçirmelisiniz. Hayatınıza dair radikal kararlar almak durumunda hissedebilirsiniz.

AKREP BURCU

Sizin için hem eğlenceli hem de şaşırtıcı bir gün geçirebilirsiniz. Tüm hafta boyunca yaşadığınız stresinizi bugün atmak için iyi bir fırsatınız olabilir.  Özel hayatınızda güçlü adımlar atabilirsiniz.

YAY BURCU

Ödemelerle ilgili problemlerin patlak vereceği ve bir çözüme kavuşacağı bir gün olabilir. Beklenmedik bir yerden gelen para ile bu sorunu çözebilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Bugün yakın birinin hastalık haberini ya da başından geçen olumsuz bir haberi duyabilirsiniz. Yaşadığınız maddi sıkıntıların yakın zamanda sonlanacağının işaretini bugün alabilirsiniz.

KOVA BURCU

Geçmişte şartlardan kaynaklı olarak yapamadıklarınız için kendinizi kötü hissedebilirsiniz ancak önünüze bakarak ilerlemenizde fayda var. Son zamanlarda üzerinize yapışan ruh haline bugün son verebilirsiniz.

BALIK BURCU

Tüm hafta boyunca iş hayatındaki başarınızı bugün taçlandırabilirsiniz. Maddi açıdan da oldukça iyi olduğunuz bir döneme giriyorsunuz.

14 Ekim Pazar burç yorumlarınız için hangi emojiyi bırakırdınız?

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar