14 Ağustos 2018 Salı günlük burç yorumları

14 Ağustos 2018 Salı günü burcunuzdan kaynaklı olarak sizleri neler bekliyor dersiniz? İşte gün içinde neler yaşayacağınız hakkında az çok fikir veren burç yorumlarınız azonceoldu.com’da!

14 Ağustos 2018 Salı günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
13 Ağustos 2018 Pazartesi 16:39

14 AĞUSTOS 2018 SALI GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bugün iş hayatınızda davranışlarınızdan ötürü bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Şahsınıza yapılan eleştiriler sonrasında pişmanlık duyabilirsiniz. Özel hayatınızda ise kaygı ve kuşku en üst seviyeye ulaşabilir ve sonuç olarak mutlu olmaya uzak kalabilirsiniz.

BOĞA BURCU

Bugün iş hayatınızda hassasiyet oluşturacak gelişmeler yaşanabilir. Üzerinde çalıştığınız proje ile ilgili yeni görüşleri kabul etmeli ve yeni çalışmalara başlamalısınız. Bugünlerde duygusal davranmamanız yararınıza olabilir. Özel hayatınızda ise özlemini çektiğiniz mutluluk sizinle olabilir.

İKİZLER BURCU

Bugün kendinizi ön plana çıkarmak için kullandığınız cümlelere dikkat etmenizde fayda var. Yanlış anlaşılmalara müsait bir gündesiniz bu da başınızı fazlasıyla ağrıtabilir. Haklıyken haksız duruma düşmeniz an meselesi olabilir. Bugün konuşmaktan çok insanları dinlemeyi tercih etmeniz yararınıza olabilir.

YENGEÇ BURCU

İş hayatınızda sabırlı oluşunuzun karşılığını bugün alabilirsiniz. Ayrıca bugün yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Özel hayatınızda partnerinizden beklediğiniz değeri ve sevgiyi görmeye başlayabilirsiniz. Yeni yatırımlar için bütçenizi iyi kontrol etmenizde fayda var.

ASLAN BURCU

Bugün iş hayatınızda olumlu gelimeler yaşayabilir aynı zamanda önemli fırsatları kolaylıkla yakalayabilirsiniz. Önünüze sunulan fırsatları değerlendirme konusunda acele etmemenizde fayda var. Özel hayatınızda ise partnerinizden şikayet ettiğiniz ne varsa o sorunlar artarak devam edebilir.

BAŞAK BURCU

Bugünlerde kendinizle savaşacağınız içsel sorunlar yaşayabilirsiniz. Kendinize güvenmeniz yapacağınız işlerler rehberiniz olabilir. İş hayatınızda önemli bir teklif alabilirsiniz. Böylece uzun süredir hayalini kurduğunuz bir işe sahip olma imkanı bulabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Bugün iş hayatınızın her alanında pozitif yaklaşımlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu sıralar yakın çevrenizde bulunan insanların imalı sözleri kıskanç tavırları ile karşılaşabilirsiniz. Bu durum sizi sinirlendirmemeli.

AKREP BURCU

Bugün ailevi konular gününüzün en önemli detayı olabilir. Uzun süredir devam eden huzursuzluklarınızı anlayışla yaklaşıp çözüme kavuşturabilirsiniz. Bu tutumunuz sizlere hem özel hem de iş hayatınıza avantaj sağlayabilir.

YAY BURCU

İş hayatınızda hiç olmadığı kadar başarılı bir gün geçirebilirsiniz. Yeteneklerinizi doğru zamanda doğru yerde bulunmanın şansı ile ortaya koyabilmenin şansını yakalayarak kariyerinize yeni bir yön verebileceksiniz.

OĞLAK BURCU

Hayatınıza dair iyi koşullar oluşturmak için yeni kararlar alabilirsiniz. Yakın çevrenizdekilerle alacağınız önemli kararlar da mevcut. Gerçekleri en derin haliyle deneyimleyecek ve kime güvenip kime güvenemeyeceğinizi tamamen öğreneceksiniz.

KOVA BURCU

Bugün gerek iş hayatınızda gerek özel hayatınızda şans sizden yana olabilir. Bugünden itibaren hayatınızda yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Maddi konularda ise olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

BALIK BURCU

Özel hayatınızda hiç beklemediğiniz gelişmeler söz konusu olabilir. Uzun zamandır tüm enerjinizi alan sorunlarınızı partnerinizle paylaşırsanız çözüme daha kısa yoldan gidebilirsiniz. Bu olayı üzerinizden atarsanız motivasyonunuz olumlu yönde artabilir.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar