için kaldı

13 - 19 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları

Burçseverler 13 Mayıs 19 Mayıs 2019 haftalık burç yorumlarını merak ediyor. 13 - 19 Mayıs 2019 haftalık Aslan, Terazi Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumları araştırılmaktadır. İşte 13 Mayıs 19 Mayıs 2019 tarihlerinde burcunuzu hafta boyunca nelerin beklediğinin yanıtı.

13 - 19 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
12 Mayıs 2019 Pazar 16:12

13 MAYIS 19 MAYIS 2019 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Yükseleni Koç ve güneş burcu Koç olanlar; İş hayatınızda çok istekli bir konuyla ilgili adım atacaksınız. Aşk hayatınızda ise sevgilinize vakit ayırmanız gerekiyor. Soğuk şeyler içmemelisiniz, sağlığınız tehlike altında.

BOĞA BURCU

Yükseleni Boğa ve güneş burcu Boğa olanlar; İş hayatınızda bilgiçlik taslıyorsunuz. Egolarınız tepki görüyor fakat siz doğrusunu yapıyorsunuz. Aşk hayatınızda ise problemler gün yüzüne çıkabilir. Abur cubur alışkanlığınızdan kurtulmanın tam vakti.

İKİZLER BURCU

Yükseleni İkizler olanlar; İş hayatınızda karşılaşacağınız bazı olaylara tepki veremeyeceksiniz. Algoritması farklı bir yapınız var. Aşk hayatınızda kısmetinizin kapandığını düşünüyorsunuz fakat bugün çekici bir gününüzdesiniz. Sağlığınızı hafife almayın.

YENGEÇ BURCU

Yükseleni Yengeç burcu olanlar; İş hayatınızda iş arkadaşlarınıza bağlı kalmak zorunda değilsiniz. Satürn sizi yorabilir. Deneyebilir, hatta sınavlara tabii tutabilir. Aşk hayatınızda duygularınızın hafife alınmayacağının farkında olun. Spora ağırlık vermenin tam zamanı. 

ASLAN BURCU

Yükselen Aslan ve güneş burcu Aslan olanların 20 Nisan Cumartesi günkü burç yorumu şu şekildedir; İş hayatınızda bazı arkadaşlarınız aşırı dağınık çalışıyor ve bu durm sizi rahatsız ediyor. Aşk hayatınızda ise karşı taraf sizden ilgi beklemekte. Sağlığınızın en büyük düşmanı stres.

BAŞAK BURCU

Yükseleni Başak ve güneş burcu Başak olanların 20 Nisan Cumartesi günkü burç yorumu şu şekildedir; İş hayatınızda size organizasyon görevi verilebilir. Bu işten keyif alabilirsiniz. Kendinize özgün sistemler geliştirmenin tam zamanı. Aşk hayatınızda ise büyük bir huzursuzluk hakim. Spor yapmakta keyif aldığınız günlere başlıyorsunuz.

TERAZİ BURCU

Yükseleni Terazi ve güneş burcu Terazi olanların 20 Nisan Cumartesi günkü burç yorumu şu şekildedir; Mesleğinizde başarılı bir ivme yakaladınız birçok kişi sizi örnek almak istiyor. Önem verdiğiniz insanlar kalbinizde yaralara sebep olabilir. Sağlıklı günlerinizi özlüyorsunuz, yeniden sağlıklı bir yaşama dönmek için çaba sarfedeceksiniz.

AKREP BURCU

Yükseleni Akrep ve güneş burcu Akrep olanların 20 Nisan Cumartesi günkü burç yorumu şu şekildedir; İş hayatında birçok başarıya imza atmışsınız ve bu başarılarınız görevlerinizi zorlaştırıyor. Duygusal anlamda mutlu olmak için maddiyatınızın daha iyi olmasını beklemektesiniz. Sinir sisteminizi güçlü tutun. 

YAY BURCU

Yükseleni Yay ve güneş burcu Yay olanların 20 Nisan Cumartesi günkü burç yorumu şu şekildedir; İş hayatınızda çok şanslı dönemlerdesiniz. Aşk hayatında ise geçmişte yaşadığınız hataların bedelini ödetiyorsunuz. Kendinizle yüzleşmeye başladığınızda sağlığınızı ihmal ettiğinizi düşünüyorsunuz.

OĞLAK BURCU

Yükseleni Oğlak ve güneş burcu Oğlak olanların 20 Nisan Cumartesi günkü burç yorumu şu şekildedir; İş hayatında yapmayı düşündüğünüz organizasyonlar gerçekleşecek. Aşk hayatında sizden beklenilen sadece duygusal ilgi. Gönül almak sizin için çok zor değil. Sağlık hayatında aşırı yorgun olduğunuz için mutsuzsunuz. 

KOVA BURCU

Yükseleni Kova ve güneş burcu Kova olanların 20 Nisan Cumartesi günkü burç yorumu şu şekildedir; Hayatınızda dostluk kavramına çok önem veriyorsunuz. Az dosta rastlanır. İş hayatında çok az insana dostum diyorsunuz. Karşılıklı ilişkilerde sıcaklığa ve elektriğe çok önem veriyorsunuz. Sağlık için spor yapmanızda fayda var.

BALIK BURCU

Yükseleni Balık ve güneş burcu Balık olanların 20 Nisan Cumartesi günkü burç yorumu şu şekildedir; Bazı iş projelerinizde gecikmeler yaşayabilirsiniz. Çözümü ekip olmaktan geçmekte. Duygusal hayatınızdaki problemler bir müddet daha devam edecek. Aşırı hassas bir bünyeye sahipsiniz yediklerinize dikkat etmenizde fayda var. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar