13 Mart 2019 Çarşamba günlük burç yorumları

Burçseverler 13 Mart 2019 Günlük Aslan, Terazi, Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumlarını araştırmaktadırlar. 13 Mart 2019 Çarşamba günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

13 Mart 2019 Çarşamba günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
12 Mart 2019 Salı 14:59

13 MART 2019 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Ay’ın Boğa burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Öğlene kadar işleriniz güzel sonuçlanabilir. Başlayacağınız işleri sabah bitirmeniz faydalı olacaktır. Çünkü 12:30-18:47 arasında Ay boşlukta olacak. 18:47 itibariyle de Ay İkizler burcuna geçiş yapacak. Sosyal yönünüzün ortaya çıktığı bir akşam geçirebilirsiniz. Daha aktif, iletişim gücü yüksek bir enerjiyle günü bitirebilirsiniz. Gönül ilişkinizdeki sorunları çözmek için akşam iletişime geçmeniz daha olumlu sonuç almanızı sağlayabilir.

BOĞA BURCU

Günün başında Ay sizin burcunuzda ilerliyor. Olumlu gelişmeler yaşayabileceğiniz bir sabahtasınız. Kendinizde değişiklikler düşünüyorsanız öğlene kadar eyleme geçmeniz iyi olacaktır. Ay, 12:30-18:47 aralığında boşlukta hareketine devam edecek. Bu zamandan sonra Ay İkizler burcuna geçiyor olacak. Maddi konularınıza ağırlık vereceğiniz bir akşam geçirebilirsiniz. Eskiden size sorun olan bir para konusu bu akşam itibariyle çözüme kavuşabilir. Gelirinizi arttırmaya yönelik arayışlar içerisinde olabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Ay, günün büyük bir bölümünde boşlukta hareket edecek. Değişken ve duygusal tarafın bugün her zaman olduğundan daha çok dikkat çekiyor. İş arkadaşlarının senin hakkında konuşmasına sebep olabilirsin. Kendi işinin patronu olan bir İkizler burcuysan bugün yeni bir iş alabilirsin.

YENGEÇ BURCU

Ay, günün büyük bir bölümünde boşlukta hareket edecek. Bugün kendin ve yakın çevren için bir şeyler yapma isteğini arttırabilir. Eğer çocuk sahibi olan bir Yengeç burcuysan onu mutlu etmek isteyip, gün içinde beraber bir şeyler yapmak isteyebilirsin.

 

ASLAN BURCU

Sektör değiştirmek istiyorsanız uzun bir sürece adım atacaksanız uygun bir zamandasınız. Girişim yapan Aslan'lar yüksek başarılar elde edebilir. Çevrenizle işbirliği içine girebilir ve ortaklaşa çok para kazanabilirsiniz. Önünüzdeki fırsatları zekice değerlendirmelisiniz. Fırsatlara karşı kayıtsız kalamayacaksınız. Bugün bazı önerilerin sizin için önemli değerlendirmelere neden olacağından emin olabilirsiniz. İş arkadaşlarına tahammülün kalmadı. Katılacağın toplantıda bazı konuların çözüme kavuşmadığını fark edebilirsin.

BAŞAK BURCU

Araştırma konularında oldukça verimlisiniz. Yeni bir konu öğrenmek üzerine oldukça başarılı olabilirsiniz, bir şeyler başlatmak için uygun bir süre olacak. Kendi düzenini seven biri olarak, baskıya gelemiyorsunuz. Paslaşarak çalıştığınız zaman başarılı oluyorsunuz. Ortak çalışma içinde bulunduğunuz kişilerin, yaratma gücünden olumlu etkilenebilirsiniz. Sorguladığınız konuların cevapları sizi tatmin etmeyebilir. Gezegenlerin seyri sabahki planlarını bozuyor. Sorumluluklarında değişiklikler yapmak isteyebilirsin.

TERAZİ BURCU

Yolculuk yapacak Terazi burcu üyeleri ufak aksaklıklarla karşılaşabilirler ancak kariyer ve mesleki konularda ilerleme kaydettiğiniz bir gerçek. İletişim konusunda engel tanımıyor ve ulaşmak istediğiniz kişilere gereken mesajı veriyorsunuz. Bugün, yeniden durum değerlendirmesi yapabilir ve işinizde sizi sıkan ayrıntılardan kurtulmanın yollarını arayabilirsiniz. Ani gelişen olaylara tepki vermeden önce düşünün. Yaratıcılığının ön planda olduğu bugün kendini verimli hissedebilir, üretken bir gün geçirebilirsin.

AKREP BURCU

Güne uyandığınızda Ay Boğa burcunda ilerliyor. Partnerinizle aranızda çözemediğiniz durumlar varsa bugün öğlene kadar yapıcı etkiler altında olacaksınız. Bir şans daha vermeyi düşünebilirsiniz. 12:30-18:47 saatleri arasında Ay boşlukta olacağından aramalarınız, mesajlarınız cevapsız kalabilir. Ay 18:47 itibariyle İkizler burcuna geçiyor. Maddi konularınızın ön planda olacağı bir akşam geçirebilirsiniz. Gelir ve giderleriniz arasında denge kurmak isteyebilirsiniz

YAY BURCU

Ay, günün büyük bir bölümünde boşlukta hareket edecek. Gezegenlerin seyrinin açık seçik her şeyi ortaya çıkaran yönü bugün seni hoşuna gitmeyecek olaylarla karşılaştırabilir. Aileden birinin sağlık sorunu gündeme gelebileceği gibi, sen de kendini depresif hissedebilirsin.

OĞLAK BURCU

Size hizmet etmeyen amaçlardan özgürleşmek konusunda aksiyon aldınız, Aldığınız kararların arkasında durmak ayrıca önem arz etmekte. Sakin görünen gizli bir inatçılığınız var. Uzun vadeli çözüm bekleyen çalışmalarda sabırlı davranışlarınızla dikkat çekiyorsunuz. Olaylara sezgisel bir güçle yaklaşmanız, sizi farklı kılabilir. Ancak rahatsız edici kıskançlık duygularınızı mutlaka dengelemelisiniz.Mevcut iş hayatının yaratıcılığını kısıtladığını düşünüp farklı iş alanlarına yönelmek isteyebilirsin.

KOVA BURCU

Duygusal bağlantılara açık olmakla beraber temkini de elden bırakmıyorsunuz. Ancak fazlası insanların gözünde soğuk olduğunuz izlenimi uyandırabilir. Sistemlerin kişisi değilsiniz fakat ele aldığınız tüm konuları pratik bir şekilde sonuçlandırmasını iyi biliyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirleri sizin için çok önemli. Size maddesel kazanç sağlayacak kişilerle birlikte olmaktan hoşlanıyorsunuz. Bugün istemediğin bir karşılaşma yaşayabilir ya da beklemediğin bir konuşmayla yüzleşebilirsin.

BALIK BURCU

Duygusal konulara eğiliminiz çok yüksek. Partneri olanlar zamanlarını partnerleri ile geçirmek isteyebilirler, bu da onları realiteden kopararak işlerini engelleyebilir. Ay, kombinasyon burcunuz Boğa'da ilerlerken, duygusal anlamda size daha fazla bir derinlik kazandırıyor. Çevrenizde gelişen olayların iç yüzünü kolay bir şekilde görüyor fakat yorum yapmaktan çekiniyorsunuz. Aile bağlarınızı güçlendirici çalışmalar içindesiniz. Bugün, gün içinde yaşadığın kafa karışıklığı rutin işlerine yansıyabilir. Evliliğini veya ilişkini sorgulayabilirsin.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar