13 Haziran 2019 Perşembe günlük burç yorumları

Burçseverler 13 Haziran 2019 günlük burç yorumlarını merak ediyor. 13 Haziran 2019 Perşembe Aslan, Terazi Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumları araştırılmaktadır. 13 Haziran'da sizleri nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız günlük yorumları okumalısınız

13 Haziran 2019 Perşembe günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
12 Haziran 2019 Çarşamba 18:24

13 HAZİRAN 2019 PERŞEMBE GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Aklından geçenleri açık açık söylediği için daha önce yaşadığınız endişeleri artık yaşamıyorsunuz. Onunla ilgili zaten olumlu olan düşünceleriniz, her geçen gün daha da pekişiyor. İşler yolunda. Bugün önemli bir konuyla ilgili kısa bir görüşmeniz olabilir. Konuyu yakından bilenler sizden yana, rahat olun. Bir iş arkadaşınızla yaşadığınız kırgınlık, kısa vadede çözülecek gibi görünmüyor. Parayla ilgili yeni açılımlar söz konusu, bazı fırsatlarınız var. Bir alacağınıza karşı duruma razı olmuş gibi davranıyorsunuz. Siz böyle davrandığınız sürece, karşı tarafı daha da rahatlatabilir.

BOĞA BURCU

Aranızdaki ilginç iletişim, kalıcı beraberlik emellerinizde zorlayıcı engeller çıkartabilir. Daha anlaşılır, daha netlik içeren davranışlar, karşılıklı tanışmayı daha kolaylaştıracak. Kısa vadede koşullarınızda ciddi bir değişiklik görünmüyor. İşyerinizde size duyulan sempati, aklınızdaki yeni iş düşüncesini azaltabilir. Sorunlarınızı daha da paylaşmanızda yarar var. Mevcut durum bir süre daha devam edecek gibi. Harcamalarınızda artık bir kısıntıya girmeyi düşünme zamanı. Çok kolay kazandığınız bir ek gelirin kesilme ihtimali, sizi haklı olarak düşündürecek. 

İKİZLER BURCU

Duygusal açıdan kendinizi biraz yorgun hissedebilirsiniz. Olaylara bakış açınızı esnek tutmalı ve İnatlaşma fikri içinde olmamalısınız. Kararlarını hayata geçiriyorsun!Ay, bugün hava burcunda hareket ediyor. Bugün yeni kararlar almak isteyip, hareketli bir döneme kendini hazırlayabilirsin. Uzun zamandır planladığın hedeflerine ulaşmak için yeni insanlarla tanışıp, kariyer anlamında değişiklikler yapmaya başlıyorsun. Yüksek tempona kimse yetişemeyecek. Evliysen, eşinin kariyeri ile ilgili yaşayacağı gelişme büyük bir kutlamaya dönüşebilir. Bugün aynı zamanda hayatına duyarlı ve yardımsever insanlar girebilir. Toplumsal konularda ihtiyacı olanlar için destekte bulunacaksın. Gün sonunda kafa dağıtacak aktivitelere yönelmende fayda var. Sağlığına dikkat etmeyi unutma!

YENGEÇ BURCU

Maddi konularınızla ilgili bazı endişeler aslında yeni fırsatlar olarak karşınıza gelebilir. İlişkinizdeki inatlaşmalara karşı daha hoşgörülü olmanız doğru olacaktır. Sizden bugünlerde hem iş konusunda hem de özel sorunlarla ilgili destekler istenebilir. Bir iş arkadaşınızın enteresan kişiliğini bugün fark edeceksiniz. Bu, ona karşı ilginizi arttırmanıza neden olacak. Bugün bazı alım satım işleriyle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve bu anlamda çok yorulacaksınız. Beklediğiniz para bir süre daha elinize geçmeyecek

ASLAN BURCU

Değişiklikler iyi gelecek!Ay, bugün hava burcunda hareket ediyor. Monotonluktan sıkıldığın bir gün yaşayabilir, hayatınla ilgili radikal kararlar alabilirsin. Uzun zamandır aklında olan ev ya da araba değiştirme fikri bugün tekrar gündemine gelebilir, değişiklik yapmak adına adımlar atabilirsin. Sağlığın genel olarak iyi ancak yine de bugün biraz daha dikkatli davranman da fayda olacaktır. Ayrıca ailesiyle yaşayan bir İkizler burcuysan, bir anda kendini ebeveynlerinle ateşli bir tartışma içinde bulabilirlersin. Fevri hareket etmemende fayda var. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, arkadaşlarının davetini reddetmeden önce bir kez daha düşünmeye ne dersin?

BAŞAK BURCU

Mars ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim partnerinizle aranızda bir türlü dile gelmeyen konuların perdesini aralar. Konuşmadan anlaşabileceğiniz bir gündesiniz. Aranızda mesafeler olsa da altıncı hissinizle aranızdaki köprüyü sağlamlaştırırsınız. Hayatın kör noktalarıyla yüzleşmekten kaçmayın. Her zaman rasyonel olmak işe yaramayabilir. 

TERAZİ BURCU

Beklenmedik gelişmeler kapında!Ay, bugün burcunda hareket ediyor. Her durumda ön planda olma isteğin, iş arkadaşların tarafından eleştirilmene neden olabilir. Kendini her ne kadar haksız görmesen de bugün biraz geri planda kalmalısın! Kendine daha fazla zaman ayırmak isteyip, seni tanıyan insanlardan uzaklaşma isteği duyabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, değer verdiğin kişiyle tiyatro ya da sinemaya gidebilirsin. Sanatla ilgileniyorsan; yurtdışı sergileri için bilet alabilirsin. Yakın çevren, eğitimin, kardeşlerin ve ticari faaliyetlerin bu günlerde önem kazanıyor. Bu konularla ilgili haberler alman mümkün… Beklenmedik gelişmelerle de karşılaşabilirsin.

AKREP BURCU

Çalışmanız medya alanında ya da çok sayıda evrak işini içeriyorsa, bugün karşınıza müthiş fırsatlar çıksa bile, bunun kafa karıştırıcı ve sinir bozucu bir gün olduğunu göreceksiniz. Bugün işinize ekstra zaman ayırın ve kendinizi zorlamadan sakince çalışın. Bugünü birlikte geçirmeniz için bir fırsat doğabilir. Değerlendirirseniz çok mutlu olacak. Bu aralar kendinizle çok fazla ilgilendiğiniz için, onun taleplerine yanıtsız kalabiliyorsunuz. Sizin kariyerinizle uğraşan bir arkadaşınızın yapmak istedikleri, sizin hayrınıza değil gibi. İyi niyetinizi fazla sergiliyorsunuz. Çevrenizdekilere biraz daha temkinli davranmalısınız.

YAY BURCU

Şüpheci tarafın ön planda!Ay, bugün hava burcunda hareket ediyor. İdealist düşündüğün bir süreçtesin. Bir yandan da ortak plan yaptığın insanların fikirleriyle, kendi taleplerinin çatışıyor olması bugünlerde seni koca bir ikilemin içinde bırakmış olmalı. Gün içerisinde karşına yeni ortaklık teklifleri gelebilir. Sana anlatılanlara hemen inanmayıp, şüpheci bir tavırla yaklaşabilirsin. Güvendiğin insanlarla fikirlerini paylaşma konusunda dahi tereddüt yaşayacaksın. Eşinden alacağın destek kendine olan güvenini daha da arttıracaktır. Bir ilişkin varsa uzun zamandır yapmak isteyip de yapamadığın programlara yönelebilir, özlediğin insanlarla plan yapabilirsin.

OĞLAK BURCU

İlişkinizde yakın çevrenizde bazı insanların ilgisini çeken bir davranış içindesiniz. Bugün yine sevgilinize göre planlar içinde olacaksınız. Neyse ki o da size karşılığını veriyor. Bazı endişelerinizde sandığınız kadar sorun yaşanacak gibi görünmüyor. Hafta başında küçük aksamalar olacağına dair kimi ipuçları, sizi hafif tedirgin ediyor. Bugün bu konuyla ilgili bir telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Zaman, zaman yaşadığınız parasal sıkışıklığınızın en büyük nedeni plansızlık. Bugün başıboş harcamalardan kaçınmalısınız. Çok hesap gerektiren ilişkiler içine girebilirsiniz.

KOVA BURCU

Özgürce hareket etmek istiyorsun!Ay, bugün hava burcunda hareket ediyor. Kendi hayatınla ilgili daha özgür kararlar almak istiyorsun. Ama duygusal anlamda sıkı bağ kurduğun insanlar senin dönüşüm süreci içerisinde olduğun gerçeğini kabul etmekte zorlanıyor olabilir. Her kafadan bir ses çıkması sinirlerini yıpratsa da kendi düşüncelerini açıklamakta zorlanmayacaksın. İlişkin varsa, sevgilin bugün sana yeni fikirlerle gelebilir. Ve bu fikirler senin de hoşuna gidebilir, hayatında kolaylıkla uygulayabilirsin. Evinde bazı düzenlemeler yapmak istiyor olabilirsin. Örneğin yeni bir televizyon, ses sistemi veya oyun konsolu almak istiyorsan, bunu 17 Haziran tarihine ertelemeni tavsiye ederim. 

BALIK BURCU

Aile yaşantınız ve kariyeriniz ile ilgili belli bir dengeyi kurabilmek için yeni kararlar vermeniz gerekiyor olabilir. Yapmak istediklerinizi karşınızdaki kişilere anlatırken biraz fazla gayret göstermek durumunda olabilirsiniz. Etrafına yardımcı oluyorsun!Ay, bugün hava burcunda hareket ediyor. Bugün kendi problemlerini bir kenarı bırakıp, çevrendekilerin yardımına koşmaya öncelik verebilirsin. İnsanlara yardımcı olmak seni hayatın koşturmacası içerisinde motive ediyor. Günün akışı içerisinde içinde anlamsız bir kırılganlık hissedebilirsin. Eğer ilişkin varsa, bu durumu sevgiline yansıtmamanı öneririm. Bu durum seni yanlış anlamasına sebebiyet verebilir. Kalbin boşsa bugün kalabalık ortamlarda bulunman, yeni bir aşk başlangıcına neden olabilir. Baş ağrılarına dikkat etmeni tavsiye ederim

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar