için kaldı

12 Ocak 2019 Cumartesi günlük burç yorumları

12 Ocak 2019 Cumartesi günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için yazdığımız günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız. İşte 12 Ocak 2019 Cumartesi günlük burç yorumları...

12 Ocak 2019 Cumartesi günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
11 Ocak 2019 Cuma 17:14

12 OCAK 2019 CUMARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Arkadaşlarınızın isteklerini gerçekleştirmek için çok çaba sarfedeceksiniz. Ailenizin güveninin sizin için önemli olması nedeniyle, bazı alım satım ve emlak olayları ile gelecek parasal konular sizi fazlasıyla meşgul edecek. Bu konuda görüşlerinizi cesurca ortaya koyacaksınız.

BOĞA BURCU

Çevrenizdekiler size imrenecek çünkü istediğiniz başarıyı sağlamak için çok çabalıyorsunuz. Toplumda istediğiniz başarıyı yakalamak isteyecek ve çalışmalarınızı belli bir düzene göre yönlendireceksiniz. Sistemli olmanız ve mesleki anlamda düşüncelerinizi özgürce savunmanız bazı çevrelerce tepki almanıza neden olabilir.

İKİZLER BURCU

Bugün, özgürlük sınırlarınızı aşmak isteyecek ve uçuk düşünceler içinde bocalayacaksınız. Her an uzaklara gitme isteği içindesiniz. Güçlü sezgileriniz var. Size zarar verecek kişileri kolayca tespit edebiliyor ve önleminizi alıyorsunuz.. Yollar ve seyahatlerin gündem kazanması, sizi ayrıca sevindirecek.

YENGEÇ BURCU

Sevgilinizin baskılarından sıkılmışa benziyorsunuz ve gitgide uzaklaşmış bir durumdasınız. Birlikteliğinizden pek te olumlu sonuçlar yaşamıyorsunuz. Bu aralar maddi konularda bazı sıkıntılı günler geçirebilirsiniz. Son zamanlarda ise bir arkadaşınız size aslında arkadaşınız gibi görünüyor ancak öyle olmadığını yakın zamanda anlayacaksınız.

ASLAN BURCU

İş hayatınızda bazı durumlar iş arkadaşlarınızla aranızda sorunlara neden olabilir daha ılımlı olmaya özen göstermelisiniz. Bu aralar sevgilinizle zaman geçirmek istiyorsunuz ancak bazı istekleriniz her zaman olmayabilir. Maddi konularda birikiminiz istediğiniz sonuçları veriyor, sağlığınızla ilgili bir konuda sıkıntınız nüksedebilir, hayatınızı daha fazla zora sokamadan doktora görünmelisiniz.

BAŞAK BURCU

Sizin başarınız takdir-e şayan. Hangi işte çalışırsanız hemen takdir topluyorsunuz. Başarı sizin için işlerin detayında gizlidir. Sezgileriniz çok kuvveti ama sabırlı olmakta fayda var. 

TERAZİ BURCU

Bugün enerjik bir burçsunuz, duygusal olarak ise artık pozitifleşiyorsunuz. Partneriniz yok ama konuştuğunuz kişiler ile aranızda güçlü bağlar oluşacak. Spekülasyonlardan uzak kalın ve yakın dostlarınıza daha rahat davranın. 

AKREP BURCU

Plüton sizin yönetici gazegeninizdir. Bugünlerde çok cazip ve çekicisiniz. Aşk konusunda derin duygulara kapılacaksınız. Israrcı olmanız size negatiflikler katıyor. Özgürsünüz fakat aşırı gözlük zararlıdır. Jüpiter size olumlu etkiler yollayacak. Yeni yılın en pozitif burcu sizi olacaksınız. 

YAY BURCU

Bugün fiziksel çekiciliğiniz de oldukça yüksek. Bu da karşı cinsin dikkatini çekerek aşk hayatınızda yaşanacak gelişmelere işaret etmekte. Yaşanmışlıkların verdiği olgunlukla doğru kararlar alabilir yeni insanlarla tanışmanın getirdiği şansları değerlendirebilirsiniz. İş hayatınızda ise finansal konularda haklarınızı aramanız ve takipçisi olmanız gereken bir gündesiniz.

OĞLAK BURCU

Bugün hayatınızı büyük bir ölçüde değiştirecek çok önemli bir teklif alabilirsiniz. Bu teklif size yaşça büyük bir insandan gelebilir. Özel yaşamınız da ise, iş hayatınızda yaşadığınız sorunların ilişkinize yansımasıyla geçirdiğiniz zorlu günlerden sonra anlayış ve saygıyla ilişkinizi güçlendirerek var olan problemleri aşacak zamanlarda olacaksınız.

KOVA BURCU

Aileniz, özel hayatınız ile yaşadıklarınız güne ruhsal olarak yorgun başlamanıza sebep olabilir. Yakın çevrenizde bulunan sizden farklı düşünen kişilerle aranızda, ufak tefek tartışmalar yaşanabilir. Mümkünse sakin ve hoşgörülü davranmaya çalışırsanız; huzurunuz kaçmamış olur. Soğuk havalar sizi hasta edebilir, dikkat etmelisiniz. 

BALIK BURCU

Beklemediğiniz olaylar ile karşılaşabilirsiniz. Gelecek için kritik bir gün ve kararlar sizi bekliyor. Özel hayatınızda ise ailenize yeni bir üye daha katılabilir. Stresten uzaklaşırsanız bu hayatın tadını alacaksınız. 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar