12 Mayıs Salı 2020 günlük burç yorumları!

12 Mayıs Salı 2020 günlük burç yorumları! Bugün aşk, iş, ekonomi ve sağlık konularında burçlarınızda nasıl gelişmeler var, neler tavsiye ediliyor? Günlük burç yorumlarınızı okumadan güne başlamak istemiyorsanız işte 12 Mayıs Salı 2020 günlük burç yorumları!

12 Mayıs Salı 2020 günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 11 Mayıs 2020 Pazartesi 17:41
11 Mayıs 2020 Pazartesi 11:08

12 Mayıs Salı 2020 günlük burç yorumları!  Bugün aşk, iş, ekonomi ve sağlık konularında burçlarınızda nasıl gelişmeler var, neler tavsiye ediliyor? Günlük burç yorumlarınızı okumadan güne başlamak istemiyorsanız işte 12 Mayıs Salı 2020 günlük burç yorumları!

12 Mayıs Salı 2020 günlük burç yorumları!

12 Mayıs Salı 2020 Koç burcu yorumu

Uzun süredir süren stresli dönem sona erdi. Artık birbirinizi kimsenin tanıyamayacağı kadar iyi tanıyorsunuz. Şimdi rotayı mutluluğa çevirme zamanı. İş anlamında stres yapıyorsunuz bu huyunuzdan kurtulmanızın tek yolu pozitif düşünmek. Hafta sonu sizi iyi haberler bekliyor.

12 Mayıs Salı 2020 Boğa burcu yorumu

Bir yanda özel hayatınız öte yanda işiniz. Kendinizi sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Ama duygusallıklarınız arasında unuttuğunuz mantığınız size iyi gelecektir. İş, ev ve yerleşimle ilgili işlerinizi iyi organize etmeli; karşılaştığınız ilk pürüzde pes etmemelisiniz. Detaylarda boğulmamalı, sınırlarınızı bilerek hareket etmelisiniz.

12 Mayıs Salı 2020 İkizler burcu yorumu

Aklınızın ve kalbinizin bugün birlikte hareket ettiğini göreceksiniz. Her şey beklediğiniz gibi ilerliyor. Kendinize güvenin. Muhtemelen, her durum için mükemmel bir çözümünüz var. Koşulları inanılmaz bir şekilde algıladığınız dan dolayı birini gafil avlamış olabilirsiniz. Bazı beklenmedik tepkilere hazır olun.

12 Mayıs Salı 2020 Yengeç burcu yorumu

Uzun bir sürenin sonunda yavaş yavaş aşk anlamında şanslı bir döneme giriyorsunuz. Sonun da aşkta mutluluğu yakalıyorsunuz. İş alanın da değişiklikler yapama düşünceniz bu sıralar biraz beklemeli aksi halde risk almış olacaksınız. Birkaç gün sonra beklenmedik ödemeler yapabilirsiniz bu ödemeniz yatırım amaçlı uzun vadeli bir yatırım olabilir.

12 Mayıs Salı 2020 Aslan burcu yorumu

Gözler üzerinizdeyken kaygılanmamalısınız ve çevrenizdekilerin sizi etkilemesine izin vermemelisin. Çünkü partneriniz de artık sizi tanıtmak istiyor. Yaşamınızdaki otoritelerin ve engellerin sizi kısıtlamasına ve kendinizi yetersiz hissettirmesine izin vermemelisiniz. Bugün yapacağınız görüşmelerde fazla detaylarda boğulmamalı, uzmanlığınızı gösterebilmelisin.

12 Mayıs Salı 2020 Başak burcu yorumu

Arkadaşlık ve sosyalleşme için güzel bir gün. Arkadaşlarınızla bir akşam yemeğine davet edildiyseniz, gidin. Ya da kendi evinizde bir buluşmaya ev sahipliği yapmak istiyorsanız, bunu da yapabilirsiniz! İnsanlarla rahat, açık görüşlü bir şekilde takılmanın keyfini çıkaracaksınız. Son haftalardaki stresinizi biraz eğlenerek ve kahkahayla atmanız gerek. Yani, bu endişeleri kafanızdan atın!

12 Mayıs Salı 2020 Terazi burcu yorumu

Sevginiz çok kuvvetli ancak sevgilinizin zevklerine karşı sürekli müdahaleci tavırlarda bulunmanız aranızı açıyor. Onu kendi haline bırakmak sizin için daha karlı olacak. Bugün işyeri sizin için yeni mutluluklar kaynağı olacak. Şaşıracaksınız. Maddi konularda hesaplamalarınız çok zayıf bu durum sizin önemli sorunlarınızdan biri.

12 Mayıs Salı 2020 Akrep burcu yorumu

Aslında tam bir hayalperestsiniz ve herkes sizi bunun için seviyor. Fakat bugün gezegensel enerjiler, sizi biraz daha pratik olmaya zorluyor. Çözülmesi gereken bazı kişisel meseleler var ve eğer aklınız bir karış hava daysa, bu hiç kimseye fayda sağlamaz. Bu, sevdiklerinize odaklanma zamanı. Çocuklarınız ihmal edilmiş hissediyor olabilir ya da eşinizin özel bir ilgiye ihtiyacı olabilir. Aile üyelerinizin sizin onların yanında olduğunuzu bilmeleri için gereken her şeyi yapın ve neye ihtiyaç duyuyorlarsa vermeye istekli olun.

12 Mayıs Salı 2020 Yay burcu yorumu

Sevgilinizi şımartmak hoşunuza gidiyor. Ona sevginizi göstermenizse onun da oldukça hoşuna gidiyor. Bugünü kendinize ayırabilirsiniz. Bugün canınız işe gitmek istemeyecek, karar sizin. Çevrenizdekilerin sizi kullanmalarına müsaade etmemeli ve onlara fazlasıyla hoşgörülü davranmamalısınız.

12 Mayıs Salı 2020 Oğlak burcu yorumu

Haftaya hızlı bir başlangıç yaptınız. Bu hafta kaldırabileceğinden daha fazla sorumluluk üstlenebilirsiniz. Tabii sonrasında işlere yetişememekten ve zamansızlıktan şikâyet etmeniz de mümkün. Daha planlı ve programlı ilerlemeniz, görev paylaşımı yapmanız ve detaylarda boğulmamanız üretkenliğinizi de artıracaktır.

12 Mayıs Salı 2020 Kova burcu yorumu

Ailenize veya sevdiklerinize karşı göreviniz olduğunuzu düşünerek bir şeyler yapmak zorunda hissedebilirsiniz. Kim olduğunu ve bu dünyadaki görevini anlamak için uğraşan birine yardım edebilirsiniz. Diğerleri için endişelenmeniz, daha düzenli çalışmanız gereken empati duygusunu yansıtıyor. Gücümüz ancak en zayıf halka kadar, tüm zinciri güçlendirmek için üzerinize düşeni yapın.

12 Mayıs Salı 2020 Balık burcu yorumu

Sizi aşk için yaratılmışsınız ama sevgiliniz bunun yeterince farkında değil sanki. Bu durum sizi yıpratıyor ancak onun da size sakin de olsa bağlı olduğunu biliyorsunuz. Güvenin yeter. İş yerinde patron gibi hareket etmeniz çevrenizdekiler tarafından hoş karşılanmıyor. Bu gün duygularınız oldukça hareketli olacak ve bir fırsatı sırf bu yüzden kaçırabilirsiniz.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar