12 Kasım MasterChef Türkiye dokunulmazlığı kim kazandı, potaya kim gitti?

12 Kasım MasterChef Türkiye dokunulmazlığı kim kazandı, potaya kim gitti? sorusu çok araştırılan konular arasına girdi. 12 Kasım MasterChef Türkiye dokunulmazlığı kim kazandı, potaya kim gitti? Sorularının yanıtlar haberimizde

12 Kasım MasterChef Türkiye dokunulmazlığı kim kazandı, potaya kim gitti?
Son Güncelleme: 13 Kasım 2019 Çarşamba 08:39
13 Kasım 2019 Çarşamba 08:00

12 Kasım MasterChef Türkiye dokunulmazlığı kim kazandı, potaya kim gitti? Ekranların sevilen ve çok izlenen programı MasterChef Türkiye 12 Kasım Salı akşamı yayınlandı. Dokunulmazlık yarışı için kıyasıya mücadele veren takımlar arasında kaybeden takım ve potaya gidecek isim belli oldu. Peki 12 Kasım MasterChef Türkiye dokunulmazlığı kim kazandı, potaya kim gitti? Detaylar haberimizde…

MasterClass ödülünü kim kazandı?

11 Kasım günü yayınlanan bölümünde yarışmacılar kaptanlık için birbirleri ile mücadele etti. Yarışmacılar 6  tane simit ve yananda garnitür yapmak için mutfağa girdi. MasterChef Türkiye şefleri Yasin, Suna ve Güzide’yi çağırdı daha sonra bir eleme yaparak Suna’yı mavi takımın kaptanı olarak seçti.

Suna kırmızı takımın kaptanı olarak ise Kıvanç’ı seçti. Mehmet Şef, takım kaptanları için yaptığı değerlendirmede 'MasterChef'te böyle düello görmedim...' yorumunda bulundu.

MasterClass ödülünü Suna’nın kaptanlığındaki Cemre, Rıfat, Alican, Mustafa’dan oluşan mavi takım kazandı. Kırmızı takımda ise Kıvanç: Batuhan, Güzide, Ekin, Yasin bulunuyor.

12 Kasım MasterChef Türkiye dokunulmazlığı kim kazandı, potaya kim gitti?

12 Kasım MasterChef Türkiye yeni bölümü ile ekrana geldi. 75. Bölümü ile kaldığı yerden devam eden MasterChef Türkiye’de kırmızı ve mavi takım Tuzla Orhanlı İlk ve Ortaokulu'nda minik öğrenciler için yemek hazırladı. Dokunulmazlığı kırmızı takım kazandı. Mavi takım bireysel dokunulmazlık için yarıştıBireysel dokunulmazlığı ise mavi takımdan Rıfat kazandı. Potaya ise kaybeden mavi takımdan Mustafa ve Alican gitti.

MasterChef Kıvanç kimdir? Kıvanç Ermiş kaç yaşında?

Kıvanç Ermiş 16 Mayıs 1995 Bodrum doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Bodrum'da tamamladı. Ailesinin Bodrum'da işletmesi var. Küçüklüğünden beri mutfağa hep ilgisi olduğunu belirten Kıvanç, insan ilişkilerine de önem veriyor. Basketbol hayatında büyük bir yer kaplıyor. Lise öğrenimi için Antalya'ya gitti ve lise son sınıfta büyük bir sakatlık geçirdi ve sporu bırakma kararı aldı.

MasterChef Cemre Uyanık kimdir?

Cemre Uyanık 27 yaşında ve yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Özel bir üniversitenin aşçılık bölümünden mezun olduğunu söyleyen Cemre Uyanık küçüklüğünden bu yana Uzak Doğu hayranı olduğunu ve özellikle de yemeklerle alakalı animeler seyretmeyi sevdiğini belirtiyor. Denemeden hiçbir şeyin bilinemeyeceğini ifade eden Cemre Uyanık, MasterChef'te kendini deneyip göstermek istediğini kaydetti. Cemre Uyanık'a @cemreeuyank adresinden ulaşabilirsiniz

MasterChef Alican Sabunsoy kimdir, kaç yaşında, Instagramı ne?

Alican Sabunsoy, 5 Ocak 1991 Adana doğumlu. İlköğrenimini burada tamamlayan Alican Sabunsoy, sonrasında Mersin Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünü kazanarak eğitimine devam etti. Mutfağa, Mersin Üniversitesi'nde tanıştığı bir şef aracılığıyla giren Sabunsoy, okulunun ikinci senesinde çalışmaya başladığını ve mutfağın büyülü dünyasından etkilenerek içindeki mutfak sevgisiyle eğitimini yarıda bırakıp yoluna aşçı olarak devam ettiğini belirtiyor. Kendine bir şeyler katmak adına sık sık farklı mutfaklarda farklı deneyimler yaşayan Alican Sabunsoy, son olarak Adana'da şefliğini de yaptığı Uzak Doğu restoranından ayrılarak İstanbul'a taşındı. Alican Sabunsoy MasterChef Türkiye'de şampiyon olmak için mücadele ediyor. Instagram adresine @alican.sabunsoy isminden uluşabilirsiniz.

MasterChef Mustafa Aydın kimdir? Kaç yaşında ve nereli, Instagramı ne?

Mustafa Aydın, 31 yaşında, İstanbul Üsküdar'da yaşıyor. Küçüklüğünden beri tatillerde dayısının pastanesinde çalıştı. Daha sonra lise bitince mutfaklara girip çalışmaya karar verdi. Şef adında bir köpeği var.

Aşçılığa soğuk mezeci olarak başladı. İtalyan mutfağında ve İngiliz mutfaklarında çalıştı. Şu an Güney Amerika uzak doğu mutfağın da çalışıyor. Farklı mutfakları öğrenmek ve kendimi geliştirmek için uğraşıyor.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar