12 Haziran 2019 günlük burç yorumları

12 Haziran 2019 Çarşamba Aslan, Terazi Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumları araştırılmaktadır. 12 Haziran'da sizleri nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız sizler için derlediğimiz günlük yorumları okumalısınız

12 Haziran 2019  günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
11 Haziran 2019 Salı 14:29

12 HAZİRAN 2019 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bazı rahatsızlıklarınızı belli etmemeye çalışıyorsunuz, ama yine de ilişkinize yansıyor. Çok açık olmak en iyi yöntem olacak. Eski sevgilisiyle dostça görüşmeler, kafanızda karışıklıklar yaratmayabilir de. Bu aralar fazla düzenli değilsiniz. Bu biraz da işgüzarlığınızdan kaynaklanıyor. İş ortamınızda herkes sizden fazlasıyla memnun. İş yaşamınız tek kelimeyle harika. Paniğe, bir şeyleri kanıtlamanıza hiç gerek yok

BOĞA BURCU

Çalışma ortamınız ya da çalışma arkadaşlarınız ile ilgili bazı gelişmeler bugün gündeminizde olabilir. Parasal konularda bazı anlaşmalara doğru gitmek isteyebilirsiniz. Hem yeni yatırımlar hem de yeni harcamalar içine girebilirsiniz. Sorun ettiğiniz bazı olumsuzlukların giderilmesi konusunda herhangi bir gelişme söz konusu değil.

İKİZLER BURCU

Bugünkü yakınlaşma niyetinizde pek şansınız yok. Bütün çekiciliğinize rağmen, ona uygun olmayacak kadar marjinal biri olduğunuzu düşünüyor. O, tüm çabalarınıza karşın, kararlılığını sürdürme niyetinde. Sürpriz karşılaşmalara şaşıracaksın! Meraklı ve gereksiz eleştirici tavrın bugün arkadaşlarınla sorun yaşamana sebep olabilir, kendi kabuğuna çekilmek isteyebilirsin. Hırs ve rekabetin yüksek olduğu bir yerde çalışıyorsan, kendini ispatlamak adına adeta yarış içinde olacaksın. Evliliğinde sorunlar varsa sürekli yorum yapanlara karşı tavrın sert olabilir. Uzun zamandır yalnızsan sosyal hayatında karşına çıkacak yeni biriyle tanışabilirsin. Daha önce yaşadığın hayal kırıklıklarını atlattın. Artık, daha doğru kararlar vereceksin. Günü keyifli bitirmene sebep olacak olaylara hazırlıklı ol. Gün sonunda yaşayacağın sürpriz seni kabuğundan çıkmaya zorlayıp, keyfini yerine getirebilir. Sürpriz karşılaşmalar şaşırtacak.

YENGEÇ BURCU

Gün içerisinde planladığınız işlerin gecikmeler ve engeller içinde ilerlemesi söz konusu olabilir. Başkalarının yarattığı sorumsuzluklar sizin motivasyonunuzu düşürmemelidir. Bu akşam yapacağınız telefon görüşmesinde hoşunuza gidecek sözler duyabilirsiniz. İmkanlarını çok zorlamasına rağmen, size ayak uydurabilmesi zor görünüyor. Bunu bilerek davranın. Çok çabalıyorsunuz, ama ufukta yeni ya da ek bir kazanç gözükmüyor. Gelirinizin giderek azaldığını düşünüyorsunuz ve bunu değiştirmek için çareler arıyorsunuz. Şimdilik tek çareniz harcamalarınızı azaltmak.

ASLAN BURCU

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın. Aslan; gün içinde arkadaşlarının ve sosyal grupların desteğini alarak girişimlerinde olumlu gelişmeler yakalayabilirsin. Hedeflerine ulaşmak için eğitimlere katılabilir, kısa yolculuklara çıkabilir ya da tatilini planlayabilirsin. Ticari iş birlikleri kazançlarını artırabilir, yoğun iletişim trafiğin sayesinde yeni ilişkiler gelişebilir

BAŞAK BURCU

İlişkilerinizde bazı kararlar verirken önyargılı olmamalı ve abartılı yaklaşımlarda bulunmamalısınız. Bugün vereceğiniz kararları bir kere daha düşünmeniz gerekli olabilir. Uzun süredir biriktirdiği pek çok şey var gibi. Suskunluğunu bugün bozabilir ve sizinle ilgili düşüncelerini söyleyebilir. Konuşmaya hazırlıklı gitmelisiniz, duyduklarınızdan hoşlanmayabilirsiniz. Ekip olarak biraz fazla yorulacaksınız, ama bu eforun size getirileri tatminkar olduğu için aldırmayacaksınız. Bugün yine iyi gelişmeler var. İş potansiyelinizin artması, iş yerindeki ilişkileri de olumlu etkiliyor. 

TERAZİ BURCU

Duyguların güçleniyor! Gezegenlerin seyri ve Ay'ın konumu bugün gelecek endişelerini arttırabilir. Daha önce kafanda netleştirdiğin sorunlarında karışıklık yaşayabilirsin. Çalışma ortamında dönen dedikodulardan sıkıldığını fark edeceksin. Konumlarıyla, yaşlarıyla örnek olması gereken kişilerin olumsuz davranışlarına içerlenebilirsin. İlişkin varsa ya da evliysen, değer verdiğin kişinin yapacağı sürpriz ona olan duygularını güçlendirecek. Çocukların varsa, akşamı onlara ayırabilir, çeşitli aktiviteler yapabilir ve sohbet edebilirsin.  Tarzında yapacağın ufak değişiklikler kendini iyi hissetmeni sağlayacak. Akşam saatlerini her ne kadar yalnız geçirmek istesen de aileni ihmal ettiğini düşünerek, onları ziyaret edebilirsin.  

AKREP BURCU

Yeni bir ilişkinin ihtiyacı içinde olduğunuzun siz de farkındasınız. Karşınızdakini incitmek istemiyorsunuz, ama iyi niyetiniz pek anlaşılmıyor. Bugün yine küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz. Huzursuz duygularınızın yüzeye çıkmasına izin vermeyin. Bugün ekonomik bazı düzenlemeler içine gitmek veya ödemelerinizi düzenlemek için doğru bir gün. Bazı ödemelerinizin ertelenmiş olması önümüzdeki günleri kolay geçirmenize yardımcı olacak. Gelirinizin artacağını bilmek sizi mutlu ediyor. Yine de şimdiye kadar verdiğiniz açığı kapatmak kolay olmayabilir.

YAY BURCU

Sadece zamanını iyi değerlendirememesi nedeniyle yeterince görüşemiyorsunuz. Yoksa her şeyin önünde siz varsınız, rahat olun. Onun iş yoğunluğu ve arkadaş zenginliği sizde haksızlığa uğradığınız duygusu yaratıyor. Ufak tefek problemlerin üstesinden gelebilecek güçtesiniz. Karşınızdakiler size gerekli olan güveni bir türlü veremiyorlar. Kısa bir süre içinde görünmemekle birlikte, ilişkilerde bazı olumsuzluklara hazır olmanızda yarar var. Yatırım konusunda size destek olacak bir çevreniz var. Size yardım edeceklerdir. Ama bu konuda acele etmezseniz, zararlı çıkabilirsiniz. Birikiminiz küçük olduğu için zaman, zaman harcamayı düşünebiliyorsunuz. 

OĞLAK BURCU

Bugün kendi kendinizi kontrol etmeyi başarır ve yaşadığınız olayların perde arkası durumlarını daha iyi görebilirseniz çözemediğiniz bir sorunla ilgili ipucu yakalayabilirsiniz. Sevgilinizin sizinle ilgili gelecek beklentilerini keşfederken, daha iyimser ve umutlu olmalısınız. O, her zaman olgun ve anlayışlı davranıyor. Bu da ilişkinizin verdiği imajda önemli bir ölçü oluyor. Daha iyi bir organizasyonla iş yükünüz azalabilir. Bugün bu konuda bir konuşma yapabilir, düşüncelerinizi bir kez daha anlatma fırsatı bulabilirsiniz. Birbirinden kopuk çalışmalar, işlerin iyi gitmemesinin ana nedeni gibi. 

KOVA BURCU

Yeni ve özgün fikirler üretmek adına gayet açık ve bir o kadar da ilham verici bir gündesiniz. Düşündüğünüz bir proje ile ilgili beklenmedik başlangıçlar yapabilirsiniz. İlişkiye iki değişik yerden bakmanız, farklı duygusallıklara neden olabiliyor. Size ayak uyduramayışını zaman zaman sorun ederken, farklı koşullar içinde olduğunuzu da görmelisiniz. 

BALIK BURCU

Cesur davranıyorsun!Hayatının hatta günlük yaşantının dahi kafanda planladığın doğrultuda ilerlemesi adına şartları yeniden şekillendirecek kadar cesur davranacaksın. Mevcut sorunlarını rafa kaldırmak isteyip, arkadaşlarınla eğlenmeyi tercih edebilir, yeni çevrelere girmek isteyebilirsin. Şans senden yana olacak, hiç merak etme. Aile şirketinde çalışıyorsan, önemli anlaşmalar sağlanabilir. Bir süredir iş yerinizi zorlayan ekonomik konular rayında gitmeye başlayacak. İlişkin varsa, sevgilinin bazı konulardaki inatçı tutumunu kırman zor olabilir. Günün sonunda nüksedecek baş ağrısı problemine dikkat!

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar