11 Şubat 2019 Pazartesi günlük burç yorumları

11 Şubat 2019 Pazartesi günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız. İşte 11 Şubat 2019 Pazartesi günlük burç yorumları

11 Şubat 2019 Pazartesi günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
9 Şubat 2019 Cumartesi 12:15

11 Şubat 2019 PAZARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Haftanın ilk gününde birçok plan tasarladınız fakat bu planları yapmak için acele etmeyin, aşk hayatında da partnerinize dönün. Dalgın olabilirsiniz fakat büyük adımlar atmayın. 

BOĞA BURCU

Haftanın ilk gününde rayına oturması gereken iş konularının rayına oturduğunu göreceksiniz. Bu da size mutluluk katacak. İnsan kendinin bile her gün yeni özelliğini keşfederken siz partnerinizden çok şey bekliyorsunuz. Sağlıklı beslenin. 

İKİZLER BURCU

Haftanın ilk gününde dışarıdan etkilere açıksınız. Arkadaşlarınız, çalışma arkadaşlarınızın iş hayatınızla ilgili sözlerine aldırış etmeyin. Aşk hayatınızda geçmişte yaptığınız tavırların acısını çekmektesiniz. Hatalarınızı kabul edin ve sağlığınıza adapte olun. Elektronik ürünlere biraz ara verin.

YENGEÇ BURCU

Haftanın ilk gününde birçok konuda olduğu gibi finansal konularda da karar almışsınız. Bu kararlardan taviz vermeyin. Aşk hayatınızda bir şeylerin muhasebesini yapacaksınız ve kendinizi haksız bulacacksınız. Derin duygular kişisi olmanız olaylara fazla kafa takmanıza sebep olacak.

 

ASLAN BURCU

Haftanın ilk iş gününde temponuzu artırmanız sizin açınıza iyi sonuçlar doğuracak. Mantıklısınız ve pratiksiniz. Karşı cins tarafından gördüğünüz ilgi size cesaret katacak.

BAŞAK BURCU

Haftanın ilk iş gününde aşırı sorgulayıcısınız. İnsanları sınava alırmış gibi bir ifadeden uzak durmalısınız. Partnerinizin paraya ihtiyacı var ayrıca partnerinize biraz güvenin o size doğruları anlatıyor.

TERAZİ BURCU

Haftanın ilk iş gününde terazi çok dengesiz. Karşısındaki dinlemek istiyor dinleyemiyor, yarı enerjik yarı durgun. Mutsuz mu mutsuz. Sevdiğiniz insanların yanındayken çevreye karşı tutuksunuz, bu huyunuzdan nefret ediyorsunuz. 

AKREP BURCU

Haftanın ilk gününde arkadaşlarınızdan iş isteyeceksiniz. Muhtemelen uzun bir süredir konuşmadığınız arkadaşınızı arayabilirsiniz. Utanıyorsunuz. Aşırı yağlı yemeklerden uzak durmanızda fayda var. 

YAY BURCU

İçsel doğrularınızı uyguladığınız zaman mutlu ve kararlı oluyorsunuz. Sevginizde hem uzun süreli hem de kısa süreli duygular yaşıyorsunuz. Sürekli diyet yapmaya çalışıyorsunuz. 

OĞLAK BURCU

Haftanın ilk gününde kafanızdaki bazı yoğun düşüncelerin semeresini görmek üzeresiniz. Maddi konuda olan sorununuzla ilgili kararı ona bırakın. Olabilecek en uygun yolu seçecektir. 

KOVA BURCU

Haftanın ilk gününde isteksiz bir iş günü yaşamanıza rağmen performansınızı düşürmeyeceksiniz. Karşı tarafı etkilemekte bugün üstünüze yok. Ayak ağrıları hissedebilirsiniz.

BALIK BURCU

Aşk hayatınıza yeni kişiler girebilir, güzel bir gündesiniz evrenin poztifliği üzerinizde. 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar