11 Mayıs Pazartesi 2020 günlük burç yorumları!

11 Mayıs Pazartesi 2020 günlük burç yorumları! Burçseverlerin merakla beklediği burç yorumlarını sizler için hazırladık. 11 Mayıs Pazartesi 2020 günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde…

11 Mayıs Pazartesi 2020 günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 11 Mayıs 2020 Pazartesi 11:10
11 Mayıs 2020 Pazartesi 10:59

11 Mayıs Pazartesi 2020 günlük burç yorumları!  Bugün aşk, iş, ekonomi ve sağlık konularında burçlarınızda nasıl gelişmeler var, neler tavsiye ediliyor? Günlük burç yorumlarınızı okumadan güne başlamak istemiyorsanız işte 11 Mayıs Pazartesi 2020 günlük burç yorumları!

11 Mayıs Pazartesi 2020 günlük burç yorumları!

11 Mayıs Pazartesi 2020 Koç burcu yorumu

Bugün Satürn retrosu başlıyor. Özellikle sosyal ilişkilerde biraz daha yavaş ilerleyen bir döneme girebilirsiniz. Özellikle arkadaşlarınızla iş ilişkileriniz varsa bunlar biraz daha ağır gidebilir. 2 Temmuz’a kadar Kova’da gerileyen Satürn bu tarihten sonra 29 Eylül’e kadar Oğlak’ta gerileyecek. 2 Temmuz itibarı ile Satürn gerilemesi iş ve kariyer konularında daha sabırlı bir yaklaşım gerektirebilir.

11 Mayıs Pazartesi 2020 Boğa burcu yorumu

Yeni bir başlangıç riskine atılmak için mükemmel bir zaman. Enerjinizi, planlanmış bir projeyi sıfırdan başlatmak için kullanın. Çevrenizdekilere de açılırsanız, ilk adımları atmanızda size yardımcı olacaklar. Yaydığınız pozitif ışık çevrenizdekileri size çekiyor. Yeni kişilerle yeni bağlantılar kurabilir ve diğerlerinin de size destek vereceğinden emin olabilirsiniz.

11 Mayıs Pazartesi 2020 İkizler burcu yorumu

Partnerinizle aranız çok iyi ama sizi engelleyen bir şey var gibi. Kalıcı olmayacağına çok inandığınız bir ilişkiyi sınırlı tutmaya çalışıyorsunuz. Karşı tarafın azmi sizi baştan çıkartabilir. Bazı diyaloglarla, ne kadar yersiz kuruntular içinde olduğunuzu anlamak sizi mutlu edecek. Aşk yaşamınıza hak ettiği kadar sıcak ve saygın bakmanız gerekiyor. Özellikle devlet kurumlarında ve özel sektörde çalışıyorsanız keyifli enerjiler altındasınız.

11 Mayıs Pazartesi 2020 Yengeç burcu yorumu

Ön yargısız yaklaşımınız karşınızdaki kişileri olumlu etkiliyor. Her şeyin olumlu gitmesi sizin en büyük arzunuz. Yaşama pratik bir şekilde bakıyorsunuz. Gücünüzün farkındasınız. Yeterli cesarete ve güce sahipsiniz.

11 Mayıs Pazartesi 2020 Aslan burcu yorumu

Satürn retrosu bugün başlıyor. İlişkiler, evlilik ve ortaklık konularında daha ağır ilerleyen bir süreçte bulabilirsiniz kendinizi. Sorunların çözümlenmesi daha fazla sabır, zaman, uğraş gerektirebilir. 2 Temmuz’a kadar Kova’da gerileyen Satürn bu tarihten sonra 29 Eylül’e kadar Oğlak’ta gerileyecek. 2 Temmuz itibarı ile Satürn gerilemesi günlük yaşamınız veya çalışma ortamınızla ilgili planları, aktivite ve organizasyonları yavaşlatabilir.

11 Mayıs Pazartesi 2020 Başak burcu yorumu

Ruhsal ve bedensel açıdan kendinizi daha güçlü hissediyorsunuz. Şimdiye dek hep ertelemiş olduğunuz o zor kararları almak için en uygun zamandasınız. Kendinize bir gün ayırın ve meseleyi tüm artıları ve eksileriyle, son bir kez iyice tartın. Takıldığınız son ayrıntıları da netleştirdikten sonra, kararınızı verin. Verdiğiniz kararın arkasında durun ve bir daha da sorgulamayın. Kararınız doğru olacak.

11 Mayıs Pazartesi 2020 Terazi burcu yorumu

İşlerin biraz çığrından çıkmaya başladığı bir dönemden geçiyorsunuz. Paranızı harcarken çok hesaplı olmanız gereken bir dönemdesiniz. Özellikle eviniz için yapacağınız bazı harcamaları düşünerek kenara para ayırmalısınız. Esnekliğiniz ve hayata geniş açıdan bakma arzunuzla keyfiniz yüksek olacak yalnız aşk hayatınızda veya çocuk iletişiminizde kafanız biraz karışık olabilir. Sosyal çevreniz tarafından kolay yönlendirilebilir ve aldanmalara açık olabilirsiniz.

11 Mayıs Pazartesi 2020 Akrep burcu yorumu

Yaşam kalitenizi artıracak projeler peşindesiniz. Birlikte olduğunuz kişileri duygusal anlamda zorlayabilir, küçük nedenlere dayalı sorunları büyütebilirsiniz. Onları ikna etmek için olağanüstü bir çaba sarf edeceksiniz.

11 Mayıs Pazartesi 2020 Yay burcu yorumu

Yakın çevreniz, komşu ve kardeş ilişkilerinizle ilgili konular bu dönemde daha sabırlı ve temkinli bir yaklaşım gerektirebilir. 2 Temmuz’a kadar Kova’da gerileyen Satürn bu tarihten sonra 29 Eylül’e kadar Oğlak’ta gerileyecek. 2 Temmuz itibarı ile Satürn gerilemesi yeniden maddi alanınızı etkilemeye başlıyor. Bu süreçte iş ve para konularında daha temkinli ve sabırlı bir yaklaşım içinde olmalısınız.

11 Mayıs Pazartesi 2020 Oğlak burcu yorumu

Dünün belirsizlikleri dağılmış görünüyor ve artık ilerlemekle meşgulsünüz. Bu enerjiyi yeni projelere başlamak ve önemli kararlar almakta kullanmayı deneyin. Herşey yolunda gittiğinden ve içiniz rahat olduğundan, başarılarınızın keyfini çıkarabilirsiniz. Gereğinden fazla sayıda projeye gömülmeyin, yoksa iç dengeniz tehlikeye girer ve kendi kendinizi yakarsınız.

11 Mayıs Pazartesi 2020 Kova burcu yorumu

Umutsuzluğun ve çaresizliğin hakim olduğu bir duygu durumu içindesiniz. Bu süreçte çevrenizdeki insanlarla iletişim halinde olmanız güzel olsa da sürekli akıl danışma mahiyetinde yaklaşımlar içine girmeyin ki işin içinden çıkılmaz durumlar ortaya çıkmasın. Sezgilerinize güvenin ve iç dünyanızın zenginliğini ortaya çıkartın. Yalnız kalma isteğinizi de görmezden gelmemelisiniz. Sevdiğiniz insanın maddi durumuyla ilgili kararlar ve adımlar gündeme gelebilir.

11 Mayıs Pazartesi 2020 Balık burcu yorumu

Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir gün. İlişkilerinizde kalıcı duygular beklerken yaşam standardı yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kolluyorsunuz. Her şeyin maddi değerlerle değişmediğini göreceksiniz.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar