için kaldı

11 Mart 2019 Pazartesi günlük burç yorumları

Burçseverler 11 Mart 2019 Günlük Aslan, Terazi, Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumlarını araştırmaktadırlar. 11 Mart 2019 Pazartesi günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

11 Mart 2019 Pazartesi günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
10 Mart 2019 Pazar 14:43

11 Mart 2019 Pazartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Yükselen Koç ve güneş burcu Koç olanlar; haftaya Ay ve Mars arasındaki gergin etkileşimiyle başlıyorsunuz. Bu etki maddi ve finansal ilişkilerinizi yürüttüğünüz kişilerle gergin geçebilecek bir zaman dilimine işaret etmektedir. Sosyal çevreniz ve dostluklarınız maddi sorunlar ve rekabetler yüzünden sınanabilir. Haftanın ilk günleri ilişkilerinize bu anlamda dikkat etmelisiniz. Hafta ortasından itibaren Ay’ın Balık Burcunda seyretmesi Neptün ve Güneş ile kavuşum yapması ile oluşacak olan yeniay sizi ruhsal bir deneyime doğru götürebilir. Hisleriniz ve duygularınız oldukça kuvvetleneceği gibi aynı zamanda bilinçaltınızdan geçen tüm düşünceler karşınıza gelebilir. Telepatik yönünüz kuvvetli olduğundan düşündüklerinizi kendinize çekebilirsiniz. Bu anlamda olumsuz olan duygularınızı kontrol edebilmelisiniz. Hafta ortasında Merkür’ün de bu alanda geri hareketine başlaması sizleri gizli saklı kalmış ya da geçmişte üstünü örttüğünüz olay ve oluşumlarla yüzleştirebilir. Finansal borçlar ve alacaklar konularında unutkanlıklara da dikkat etmelisiniz. Hafta sonunda Ay’ın Koç burcuna geçmesi ve Venüs, Jüpiter gibi iyicillerle kuracağı kontaklar sayesinde kendinizi daha net ifade edebilecek ve sürpriz sosyal davetler alabileceğinize işaret etmektedir. Özetle hafta sonuna kadar içe dönmeniz ve manevi anlamda arınma fark ediş süreçlerini geçirirken; hafta sonunda kendinizi ortaya koymanız gereken ve hayatınıza biraz hız ve başlangıç getirmeniz gereken bir süreç olarak hayatınıza yansıyacaktır.

BOĞA BURCU

Gün boyu öfkeyi açığa çıkaran olaylar gelişebilir. Kendinizi geliştirmek, kimliğinize katkı sağlamak adına yeni eğitimlere yoğunlaşmak faydalı olur. Venüs Kovada sosyal sorumluluk projelerine vurgu var. 

İKİZLER BURCU

Niyetinizi net bir şekilde ifade ettiğinizde evren sizi destekleyecek, kariyer konularına yönelen İkizler burcu üyeleri için başarı kaçınılmaz olacak. Birlikte çalıştığınız kişilerle duygusal çatışmalara girmemelisiniz. Yaptıkları her hareketten anlam çıkartmanız size yorucu gelir. Ortamlarda, kendi tarzınızı ortaya koymaktan hoşlanıyorsunuz. Çelişkiler içinde kalmak istemiyorsanız, çevrenize müdahale etmekten sakınmalısınız.

YENGEÇ BURCU

İstediğiniz her şeyin hayatınıza aktığını görünce kendinizi mutlu hissedebiliyorsunuz, zamanı aktif şekilde değerlendirmek keyifli zaman geçirmenin en güzel yolu. Partnerinizle beraberliğiniz bir anlamda farklı duygularla gelişecek. Onunla ortak kararlar almak için uygun bir gün değil. Onun isteklerinin senin tarzının dışında olduğunu daha sonra görmek hayalkırıklığı yaratabilir. En iyisi kendinizi oyalarken, hemen karar vermemelisiniz.

 

ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar, bu hafta gündeminiz sizin veya etrafınızdakilerin rol aldığı hukuki konular olabilir. Açılan bir davanın son geldiği aşama hakkında aktif rol oyabilirsiniz. Her türlü ödeme, kredi, vergi vs gibi, bu hafta içerisinde zamanınızın bir kısmını alabilir. Ailenizden aldığınız veya ailenize yapacağınız maddi destek hakkında yeni gelişmeler oluşabilir. Gündeminizde yer alacak tema ne olursa olsun, Merkür Retro döneminde iken bir karara imza atmadan önce biraz daha beklemeniz, çevrenizdekilerin de fikrini danışmanız faydalı olacaktır.

Venüs bu haftada tam karşıt burcunuz olan Kova burcunda hareket edecek. İlişkinizde, ortaklığınızda veya evliliğinizde kendinize bile itiraf etmekte zorlandığınız hatta anlayamadığınız duygular içerisinde olabilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Sevgili Başaklar, mart ayı sizin için kritik bir ay olmaya devam ediyor…Bir kaç haftadır kadersel değişimler yaşıyor olabilirsiniz. Özellikle ilişkiniz, evliliğiniz veya ortaklığınız ile ilgili durumlarda belki de sizin kontrolünüz dışında yenilikler yaşıyor olmanız kuvvetle muhtemel. Bu hafta meydana gelecek Yeni Ay anının yükseleni de Başak burcu olacağı için, ilikinizin toplum içerisindeki rolünü farklı bir mertebeye çıkarmaya karar verebilirsiniz. Düzenli bir ilişkiniz varsa, evlilik kararı alabilir veya ortaklık yapısı planlıyorsanız bu hafta zihninizi netleştirebilirsiniz. Sizin için her türlü gelişmenin şanslı ve olumlu olacağına inanın ve kişiliğinize çok uymasa da hayatı akışına bırakmayı deneyin...

TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler, günlük rutinlerinizde yani her günkü hayat akışınızda bazı değişiklikler sizi bekliyor...Tüm değişim kontrolünüz altında olmasa da kritik noktalarda aslında sizin yüksek faydanız için oluşabilecek farklılıkları hızla kabul etmeniz yerinde olacaktır. Geçmişten gelen yaşanmışlıkları kendinize tecrübe edinerek yenilenen rutinlerinizi daha kolay şekillendirebilirsiniz.

Sağlığınıza her zamankinden daha fazla dikkat etmeniz iyi olacaktır. Bu hafta, özellikle mevsim geçişlerindeki halsizlik ve soğuk algınlığının sizi biraz daha çok etkilemesi yüksek ihtimaller dahilinde.

AKREP BURCU

Hayatınızın manzarasını dışardan bir göz ile iyi tartıp biçerseniz sonuçlarında kendinize has bir güzellik ortaya çıkacaktır. Hayatı sezgilerle yaşayın. Aklınız çok karışık. Düşünceleriniz dağınık. Yapmak istedikleriniz için, yeni bir planlamaya ihtiyacınız var. Bugün bilinçaltı motivasyonunuz oldukça belirgin seyrediyor. Değer yargılarınızın dışında hareket emekten hoşlanmıyorsunuz. Yönlendirilmekten hoşlanmadığınız bir gün.

YAY BURCU

Israr ettiğiniz bazı konularda yanılma payınız olduğunu gördüğünüzde bazı konularda kendinizi fazla gerginlik içerisinde bulduğunuzu görebilirsiniz. Fikirlerinizi çevresel desteklerle ortaya çıkarabilir ve yaratıcılığınızı daha da güçlendirebilirsiniz. Duygusal konularda kendinizi yenilemenin zamanı geldi. Partnerinizle birlikte yeni keşiflerde bulanacak, birçok konuyu paylaşabileceksiniz. Dış etkenler enerji gücünüzü etkiliyor.

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar; bu hafta ocak ve şubatın yoğun etkilerinin ardından nefes aldığınızı ve hayatınızın rayına girdiğini hissedeceğiniz bir zaman dilimi. Alacağınız yeni kararlar ve duyacağınız olumlu haberlerle kendinizi oldukça iyi ve güçlü hissedeceksiniz. Öncelikle hafta başında maddi ve finansal konularda hedeflerinizi yerine getirmek için çaba sarf ediyor olacaksınız. Beklentilerinizi dile getirirken hırslardan kaçınmalısınız. Hafta ortasından itibaren oldukça destekleyici bir döneme giriş yapıyor olacaksınız. Balık burcunda oluşan yeniay sayesinde hayatınızda yeni bir dönemin kapıları açılıyor olacak. Yeni ve radikal kararlar yolda. Sizde bu sürece hazır olmalısınız. Bunun yanında eğitim, iletişim, seyahatler anlamında yeni bir gelişme meydana gelebilir. Eğitim süreci devam eden oğlaklar önemli bir sınavı verebilir. Merkür’ün de Retro olmasıyla geçmiş dostluklar sayesinde yeni oluşumları hayatınıza çekebilirsiniz. Ayrıca güçlü ve otoriter figürlerle bir araya gelebilir, geleceğe yönelik fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz. Uzun zamandır kafanızı karıştıran ve sizi yoran bir sorunun çözümünü buluyor olabileceksiniz.

KOVA BURCU

Sevgili Kovalar ve Yükselen burcu Kova olanlar; sizi zorlayabilen bir hafta olabilir. Ruhsal olarak güçlü olduğunuz takdirde her sorunun üstesinden gelebilirsiniz. Hafta başından itibaren Burcunuzda olan Ayın Mars ile sert etkisine maruz kalabilirsiniz. Çatışmalardan uzak durmalısınız. Çevrenizdeki kişiler sizi bazı konularda tahrik edebilirler. Haklıyken haksız duruma düşmemeye özen göstermelisiniz. İş ve maddi konularınızla ilgili zor geçen hafta başında aşk hayatınız oldukça güzel olabilir. Yani en azından aşktan yana yüzünüzün güldüğü bir hafta olduğunu söyleyebiliriz. İletişimsel anlamda beklediğiniz gibi gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Her şey planladığınız doğrultuda gidebilir. Yakın çevrenizden güzel destekler gelebilir. Aşk bekleyenler için sürpriz etkiler kapıda. Venüs’ün burcunuzda olması ile göz doldurucu bir etkiyle karşı tarafı etkiliyor olacaksınız. Yeni aşk bekleyenler hoşlanacakları kişilerle yolları kesişebilir. Hafta ortasında olan yeniay maddi ve finansal konularda yanılgıları ve olumsuzlukları beraberinde getirebilir. Yanlış kararlar aldıysanız maddi zararlar söz konusu olabilir.

Merkür retrosunun da burada olmasıyla geçmişinize ait kişi ve olaylar yeniden gündeme gelebilir. Geçmiş aşk ilişkilerini gizli bir şekilde yaşamak isteyebilirsiniz. Hak ve haksızlık mücadelesine girmeden hesaplarınızı iyi yapmalısınız.

BALIK BURCU

Zamanın keyfini sürmek ve bereket sürecini değerlendirmek elinizde. Aşkla ilgili problemlerinizi öne çıkartarak iyi ve önemli şeyleri görmezden gelebiliyorsunuz. Maddi hırslarınız ön planda. Başarıyı hedeflediğiniz için de, değişik konuları kombine edebileceksiniz. Gizli kalmış konular yüzünden başınızın ağrımasını istemiyorsanız, planlarınızda net olmak zorundasınız. Kendinizi ifade etmenin en güzel yollarından biri, özgürlükten geçiyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar