11 Kasım 2018 Pazar günlük burç yorumları

11 Kasım 2018 Pazar günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız..

11 Kasım 2018 Pazar günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
11 Kasım 2018 Pazar 08:06

11 KASIM 2018 PAZAR GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bugün bilinçaltınız fazla çalışabilir. Kafanızda elinizdekileri bitirmeden başka işlere yönelme eğilimi olabilir. Bugünlerde mantıklı davranmalısınız.

BOĞA BURCU

Aşırı sabit tutumunuz nedeniyle çalışma arkadaşlarınız size soru sormaktan çekiniyor. Bugün buna neden olan bir olay yaşayabilirsiniz. Ayrıca inatçı yapınız da bugün ortaya çıkıyor.

İKİZLER BURCU

Kariyerinizde ilerleme kaydetmek istiyorsanız duygusal boşlukları hayatınızdan çıkarmanız gerekiyor. Bugün yeteneklerinizi ortaya koymada biraz hevesli olabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Bugün aşırı alıngan bir yapıya bürünebilirsiniz. Kişisel fikirlerinize her şeyden çok değer veriyorsunuz ancak karşı tarafı da dinlemeniz gerekiyor.

ASLAN BURCU

Çevrenize karşı farklı ve başarılı olmayı seviyorsunuz. Aşırı duygusallığınızın temelinde kendi düşüncelerinizdeki egoist tutumlar olabilir. Bugün disiplinli oluşunuz size kazandırabilir.

BAŞAK BURCU

Duygusal anlamda derin düşünceler içine girebilirsiniz. Bugünlerde özgürce hareket etmenizin önü açılabilir. Çalışma hayatınızda pratik çözümlere ihtiyaç duyabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Bugün ailenizin rahatlığı için elinizden geleni yapabilirsiniz. Ayrıca sevdikleriniz için de zaman ayırmanız söz konusu olabilir. Evinizle ilgili bazı kararlar alabilirsiniz.

AKREP BURCU

Sizi aşırı duygusallıktan kurtaracak tek şey mantığınız. Bugün bunu kullanmalısınız. Sürekli ikilemde olduğunuz şeylerde yanılabilirsiniz. Bugün aktif yönlerinizi kullanabilirsiniz.

YAY BURCU

Dış dünyanızda neşeli gibi görünseniz de içinden çıkamadığınız bazı sorunlarınızla uğraşabilirsiniz. Bugün bir tanıdığınızın yardımına koşmak durumunda olabilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Kaliteli yaşamayı her şeyden öte düşündüğünüz için seçimlerinizi buna göre yapabilirsiniz. Ne kadar yoğun olsanız da iyimserliği elden bırakmayışınız dikkat çekebilir.

KOVA BURCU

Bugünden itibaren pratik hareket etmeniz gerekebilir. Hızlı hareket etmeniz gereken durumlar olabilir. Hafızanızın güçlü olması nedeniyle haksızlıklar karlısında tepkinizi gösterebilirsiniz.

BALIK BURCU

Sezgilerinizi istediğiniz alanda kullanabileceğinizi çevrenizdekilere anlatmak durumunda kalabilirsiniz. Hatta fikir ayrılıkları nedeniyle birada olduğunuz kişilerle tartışma yaşayabilirsiniz.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar