11 - 17 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları

Burçseverler 11 Mart 17 Mart 2019 Günlük Aslan, Terazi, Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumlarını araştırmaktadırlar. Haftalık yorumlarda burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu'da. Peki 11 - 17 Mart 2019 tarihlerinde hangi burcu neler bekliyor?

11 - 17 Mart 2019 Haftalık Burç Yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
17 Mart 2019 Pazar 14:48

11 MART 17 MART 2019 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

17 Mart Pazartesi günü, Güneş Koç burcuna geçecek ve ilkbahar ekinoksunu müjdeleyecek. İlkbahar ekinoksu gece ve gündüzün sürelerinin eşitlendiği, kuzey yarım küreye ilkbaharı, güney yarım küreye ise sonbaharı başlatan gündür. Tabiatın uyandığı ve astrolojik açıdan Koç burcu döneminin başlangıcıdır. Koç burcu dönemi yaşam enerjimizin yükseldiği, biraz daha kendi hayatımızı odağımıza aldığımız dönemdir. Fevri çıkışlar yapabilir, sonda söylenecek cümleleri başta söyleyebiliriz. 

Bu hafta 17 Mart’ı önemli kılan bir diğer gökyüzü olayı da 00° Terazi burcunda yaşanacak Dolunay. Güneş Koç burcuna geçer geçmez tam karşısındaki Ay ile zıt konuma gelerek Dolunay dediğimiz ay döngüsünü oluşturacak. Bu Dolunayda, Koç, Terazi, Kova ve Aslanlar yüksek etki altında olanlar. Dolunaylar kapanışları, bitişleri sembolize eder. Burcunuza göre etkisini burç yorumlarımda bulabilirsiniz.

Koç Burcu

Ay, bugün ateş burcunda hareket ediyor. Kendini duygusal anlamda mutlu hissediyorsun. Mesleki anlamda başarını perçinleyecek aktivitelere ihtiyaç duyuyorsun. Hafta sonunun bir gününü buna ayırmak yakınların tarafından sıcak karşılanmayabilir.

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar, Mars bu hafta da sizin burcunuzda seyahat edecek. Bu da size yapmak istediklerinizi gerçekleştirmek için yaşam enerjisi verecektir. Maddi konularda atılım yapmak, finansal durumunuza her zamankinden daha farklı bir gözle bakmanız için de uygun enerjiler altındasınız. Kritik anlaşmalara imza atmadan önce bu ayın sonunu yani Merkür Retro hareketinin tamamlanmasını beklemeniz lehinize olacaktır.

Bu hafta yaşanacak Dolunay ile birlikte her gün yapageldiğiniz günlük rutinlerinizde bazı değişimler yaşamaya karar verebilir, size hizmet etmediğini düşündüklerinizi hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Kaygı, korku ve endişelerinizle başa çıkmak için yeni yöntemler denemeye karar verebilirsiniz. Geçmişten gelen endişelerinizden kurtulmanız için de iyi bir dönem içindesiniz.

İkizler Burcu

Hırslarına yenilmek istemiyorsan atacağın adımlar iyi hesaplaman gerekebilir. Yakın arkadaşının ısrarlarına samimiyetsiz bulabilirsin bugün içinden gelmeyen hiçbir şeyi kimse sana yaptırmaya çalışmasın, zihninden geçen tüm sözleri yüzlerine rahatlıkla söylenebilecek cesaretle olabilirsin.

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler, daha önceleri de çokça belirttiğim gibi, bu yıl ve önümüzdeki yıl hayatınızın her alanında değişim yaşayabileceğiniz önemli yıllar. Bu hafta yaşanacak Dolunay ile birlikte, aileniz, eviniz ve yuvanız ile ilgili konularda sorgulamalar yapabilirsiniz. Sizi üzen veya yeteri kadar mutlu etmeyen detaylardan kurtulmak için kolları sıvayabilirsiniz. Dolunaylar Astrolojide kapanış enerjisi olarak adlansa da, her kapanışın bir başlangıç olduğunu da unutmamak gerekir. Sizi mutlu edecek başlangıçları yaparken sadece duygularınızla değil, mantığınızla da hareket etmenizin önemini fark edeceğiniz bir haftadasınız. İş hayatınızda istekli ve motive olacağınız bu dönemde geçmişte başlayıp tamamlayamadığınız projelerinizi tamamlamayı gündeminize alabilirsiniz.

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar, geçtiğimiz iki yol boyunca neredeyse her gökyüzü olayının başrol oyuncularından biri sizdiniz. Hayatınıza geri dönüp baktığınızda bu yılların önemini daha iyi anlayacaksınız. Bu hafta da yardımcı başroldesiniz. Her ne kadar Dolunay sizin burcunuzda meydana gelmese de sizi de kuvvetli etki alan burçlardan biri yapacak. Temel konu başlıklarından bazıları, kardeşleriniz, çok yakın dostlarınız ve iletişim kurduğunuz kanallar olacaktır. Her türlü iletişim kazasına bu dönemde dikkat etmeniz lehinize olacaktır. Özellikle Merkür Retro hareketini yaparken yanlış anlaşılmaları da beraberinde getirebilir. Yurtdışı planlarınız, hobileriniz ve eğitim hayatınızdaki atılımlar için istekli ve yüksek motivasyon içinde olabilirsiniz. Kendinize zaman yaratmayı ihmal etmeyin…

Başak Burcu

Haftanın yorgunluğunu çıkarmak için bugünü dört gözle beklediğini tahmin ediyorum. Üzerinde biraz huzursuzluk var bir anlamı olmayan bu duyguyu uzaklaştırmak için sevdiğin şeyleri yapmak ve insanları görmek günü sakin geçirmene neden olacak. Bugün kimsenin mızmızlanmasına tahammülün yok.

Terazi Burcu

Bugün aksayacak hiçbir şeye tahammülün yok ancak zaman bazen bizim istediğimiz gibi gitmez, her şeye hazırlıklı ol. Öğlen eşine zaman ayırmak isterken onun ailesinin ani ziyareti baş başa geçireceğini planın bozulmasına neden olabilir.

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler, hayatı fazlasıyla irdelemeyi seven burçlardan birisiniz. Tabii bu durum sizin hayata dair kaygılarınızın artmasına da sebep oluyor. Bu hafta yaşanacak Dolunay ile birlikte sizi endişeye sevk eden mevzular üzerinde kararlar alabilir, yeni bir farkındalık seviyesi ile belki de bu korkularınızdan uzaklaşmayı seçebilirsiniz. Tutkularınız ve hırslarınız sizi ayakta tutan temel motivasyonlarınız olsa da, sizi inciten ve yaralayan yerler de genelde buraları oluyor. İşte tüm bunları çözebilmek için etkili bir hafta sizi bekliyor. Merkür’ün Retro hareketi size geçmişteki konuları j-hatırlatacak, Dolunay ile birlikte de kapatmanız gerekenleri anlayacaksınız.

Yay Burcu

Sevgili Yaylar, en şanslı burçlarında bazen yüklerinden kurtulmaları, hafiflemeleri faydalı olur…Sizi ilerletmediğini düşündüğünüz arkadaşlarınız ve aşklardan farklı bir yöne ilerlemeniz için uygun enerjiler altındasınız. Hayat her zaman kapatılan kapıların yerine yenilerini açsa da siz yenilere başlamadan önce Merkür Retro’sunun bitmesini bekleyin…Önce geçmişteki derslerinizi düşünün, sizi inciten, kıran olayları anlayın hatta yapabiliyorsanız çözün sonra yenileri zaten gelecektir.

Oğlak Burcu

Gezegenlerin seyri seni tartışmalara da açık yapabilir seni. Bu yüzden biraz daha dikkatli olmanda fayda var. Duygularını paylaşmadığın sürece huzursuz ve kaprisli olabiliyorsun. Bugün kesin çözüm bekleyen işlerini halletmen yüklerini hafifletecektir.

Kova Burcu

Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Yalnız kalmaktan hoşlanmadığın kesin, bugün birçok dostunla bir arada olma ihtiyacı içindesin. Sanatsal zevklerin tarzına da yansıyor, etkinlikleri takip etmek için biraz sosyal medyada araştırma yapmak isteyebilirsin.

Balık Burcu

Sevgili Balıklar, Güneş bu hafta Balık burcundaki seyahatini tamamlıyor…Bu yolculuğunda, Merkür ve Neptün de Güneş’e eşlik ediyor…Yaşadıklarınızı aklınızla çok da analiz etmeden, hislerinizin yoğunluğu ile tepki duymanız normaldir. Bu süreçte geçmişteki anılarınızı da bolca düşünüyor olabilirsiniz. Sadece düşünmek değil, zamanın enerjisi gereği düşündüklerinizle hayatınızda bazı dönüşümlere imza atıyor olabilirsiniz. Bu hafta yaşanacak Dolunay ile birlikte, ailenizden aldığınız maddi destek, ödemekle yükümlü olduğunuz kredi, vergi gibi ödemeler konusunda yeni bir farkındalık yaşayabilir beraberinde bir dönemi geride bırakıp, yeni bir döneme başlamaya karar verebilirsiniz.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar