10 Temmuz 2019 Çarşamba günlük burç yorumları

Burçseverler 10 Temmuz 2019 günlük burç yorumlarını merak ediyor. 10 Temmuz 2019 Çarşamba Aslan, Terazi Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumları araştırılmaktadır. 10 Temmuz'da sizleri nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız günlük yorumları okumalısınız

10 Temmuz 2019 Çarşamba günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
9 Temmuz 2019 Salı 13:34

10 TEMMUZ 2019 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

İlişkinizle ilgili güvensizliğiniz, son günlerdeki genel güvensizliklerinizin bir parçası olabilir. İlişkinizi, partnerinizi ve kendinizi daha iyi tanımanız için fırsat dolu bir gün olabilir. İlişkileriniz hoşluk içinde. Bu hoş çalışma ortamından yeterince yararlanabilmeniz, diğerlerinin yaptığı gibi detaylara takılmamanıza bağlı. Bugünlerde çok önemli ikili görüşmeleriniz söz konusu. Olduğunuz gibi görünmenizde yarar var. Parayı önemsemeniz, eli açık imajınızı zedelemeyecek. Yeterli bilgi sahibi olmadığınız alanlara duyduğunuz ilgi, birikiminiz açısından oldukça riskli gibi.

BOĞA BURCU

Ay, bütün gün Terazi burcunda ilerlemesini sürdürüyor. Gün içinde Ay-Güneş ve sonrasında Ay-Satürn gergin açılarının etkisiyle çalışma yaşamınızda stresli zamanlar geçirebilirsiniz. Özellikle altınızda çalışan ekip istediklerinizi tam anlamıyla yerine getiremeyebilir. Sağlığınız da alarm verebilir. Akşam olduğunda Güneş-Satürn karşıtlığı devreye giriyor. Eğitim hayatınızda sert etkiler alıyor olacaksınız. Kardeşleriniz ve akrabalarınızla aranızda problemler ortaya çıkabilir. 22:35 olduğunda ise Ay, boşluğa giriyor. 

İKİZLER BURCU

Kolay bitirip kolay unuttuğunuz geçmiş deneyimleriniz, insanların size ilişki konularında çok güvenli bakmamasına neden olmuş gibi. Aşk ilişkilerinizdeki bu imajı aceleyle değiştirmelisiniz. Bugün sıradan gibi görünse de, içinde barındırdığı sürprizleri beklenmedik şekilde ortaya çıkartabilir, hazırlıklı olun. Gündemde olmayan bir toplantının bugün en kazançlı kişisi olabilirsiniz. Para idaresi konularında eleştiri almadığınız insanların sizin gerçek dostlarınız olmadığını anlamak zorundasınız. Karlı yatırım diye savunduğunuz her harcamanın altında özel zevkleriniz var.

YENGEÇ BURCU

Ev hayatınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Küçük aksaklıklara karşı dikkatli olmalısınız. Evdeki konularla ilgili risk almaya yatkın olabilirsiniz. Karar vermeden önce dikkatli davranmanızda fayda var. Kendi iç sesinize güvenerek hareket etmeniz gereken durumlar söz konusu olabilir. Gün içinde abartıya kaçmamaya özen gösterin. Bugün uzun zamandır ihtiyacın olan duygularla uyanabilir, ertelediğin görüşmeleri gerçekleştirebilirsin.

ASLAN BURCU

Problemlerinize kalıcı çözüm getirmeniz gereken bir zamandasınız. Zekanızı en üst düzeyde kullanmanız ve risk almanız gerekebilir. İlişkinizi korumak adına karşılıklı verdiğiniz ödünlerin, bu korumayı ne kadar yaptıkları şüpheli. Geri adımlarınız, belki de bir yerde durmalı. Yanlış kişilerden etkilenmelerin de olumsuzluklarda payı olabilir. Şimdilik şikayetçi gibi görünmüyorsanız da, yakın bir zamanda yorgunluğunuzu fazlasıyla hissedebilirsiniz. Aşırı sorumluluklar, hayatınızın iş dışında kalanına zaman bırakmıyor. Geleceğe yönelik tasarılarınızın gerektirdiği paranın bir kısmı yakında elinize geçebilir. Parayla ilişkisinde zaaflı davranan bir yakınınızın, bugünlerde size bazı zararları olabilir. 

BAŞAK BURCU

Maddi kaynaklarınızla ilgili dalgalanmalar olabilir. İşinizle ilgili yüksek beklentiler içine girebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda abartıya kaçan kararlar almaya meyilli olacağınız zamanlar var. Sabah saatlerinde başkalarından gelecek destekler var, bu durum gün içinde sizi rahatlatacaktır.nbsp; Parasal birikimlerinizi riske atacak durumlardan kaçınmanızda fayda var. Yetinmeyi bilmiyorsunuz. Belki de aşka düşsel bir dünyadan bakıyorsunuz. Koşulların duygular ve davranışlar üzerindeki etkileri, sizi yanlış değerlendirmelere götürebiliyor. Büyük umutlarla bağlandığınız görüşmelerden bugünlerde haberler gelebilir. Kendinizi yine yığılmış sizi bekleyen işlerle cebelleşecek eforda görmüyorsunuz. Haftanın yorgunluğuyla ilgili olabilir.

TERAZİ BURCU

Ay burcunuzda iken yeni başlangıçlar yapmak için heyecan duyacağınız zamanlar var. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmekten keyif alabilirsiniz. Sabah saatlerinde kendinizi daha güven içinde hissedebilirsiniz. Beslenmenize özen göstermelisiniz. Risk almadan önce iki kere düşünmenizde fayda var. İlişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Bütün aramalarını, kendini bağışlatma arzularını karşılıksız bırakıyorsunuz. Bu tavrınızı hak etmediğini görmeniz gerekiyor. Duyguların tükenmişliğini basit bir inatçılıkla açıklamanız çok yanıltıcı.

AKREP BURCU

Gün içinde farkında olmadığınız durumlar nedeniyle, başınıza gelen olaylarla ilgilenebilirsiniz. Olaylara abartılı yaklaşmamaya özen göstermelisiniz. Kabullenme içinde olacağınız ve içsel süreçler yaşayacağınız zamanlar var. Etrafınızdaki insanlarla iletişimde olmak size iyi hissettirecektir. Tamamlamanız gereken işlere özen göstermelisiniz. Mantığınız, duygusallığınızı denetliyor. Riskli, sorun yaratabilecek heyecanlar, çılgınlıklar size epeyce uzak görünüyor. Aşkınızı, tartışılmaz gerçeklere bağlamışsınız. Sevgilinizle uyum içindesiniz. Ortaklık ya da benzeri iş ilişkinizle dinamizm gerektiren uğraşlar içine girebilirsiniz. İş arkadaşınız ve siz birbirinizi tamamlıyorsunuz. Bazı projeleriniz hedefe oldukça yakın.

YAY BURCU

Arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir gündesiniz. İletişim halinde olduğunuz insanlara karşı abartılı yaklaşmamaya özen gösterin. Sabah saatlerinde pozitif duruşunuzla herkesi etkiniz altına alabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili yüksek beklentiler içine girebilirsiniz. Aradığınız yardımı bugün bulacağınız zamanlar var. İnsanın kendini kolayca kaptırdığı ilişkiler size fazla anlamlı gelmiyor. Aşk bu günlerde sizden bazı yeni hamleler isteyebilir. Baştan her şeyin yerli yerine oturması gerekmiyor. İlişki halindeyken insanı daha iyi tanıyabilirsiniz. İş yaşamınızda serüvenci bir karakter sergiliyorsunuz. Risk taşıyan düşünceleriniz olabiliyor. Önümüzdeki günlerde bir girişiminizde bazı tereddütleriniz olabilir. 

OĞLAK BURCU

İlişkinizdeki problemleri kendi başınıza çok daha iyi çözeceğiniz görüşündesiniz. Dış müdahaleler, problemleri çok dışa açık olarak sürdürüp yansıtmanızdan kaynaklanıyor. Sabah saatlerindeki pozitif davranışlarınızla iş arkadaşlarınızı motive edebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konulara dikkat etmeniz gerekebilir. Beslenmenize özen göstermelisiniz. Gün içinde sizi yoran yıpratan koşulları abartmamaya çalışın. Bitirmeye çalıştığınız işleri sonlandırmanızı kolaylaştıran zamanlar var. Yeni başlayacağınız işler için planlama yapabilirsiniz. Bugünlerdeki alışverişlerde inanılmaz kampanyaları, gerçekten de inanılmaz olarak görmenizde yarar var. Genel koşulların kimseyi vaat ettiği kadar cömert yapmayacağını bilmeniz gerekiyor.

KOVA BURCU

İlişkinizdeki iyi niyetiniz, tek başına çözüm üretemiyor. Partneriniz, çok kararlı kuşkular içinde. Bu saatten sonramı diyerek, bağlılığınızı yeniden ispat etmekten kaçınmamalısınız. Birkaç gün içinde önünüzde yeni açılımlar şekillenebilir. Cesarete ihtiyacınız var. Çok şey kaybetmeyeceğiniz ortada. Sağlam araştırmalar, size gerekli olan cesareti verecek. Uluslararası konular gündeminizi etkileyebilir. Yurtdışından gelen konuklarınızı ağırlamak durumunda kalabilirsiniz. Akademik konularla ilgili konulara daha çok zaman ayırmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Keşfetme ve özgürleşmek isteği içinde seyahat planları yapmaya başlayabilirsiniz. Kendinizi geliştirici aktiviteler içinde olmak sizi keyiflendirecektir. 

BALIK BURCU

Etrafınızda oluşturduğunuz sempati, gördüğünüz gibi size sadece arkadaşlıklarla sınırlı yakınlaşmalar sunmuyor. Çekiciliğinizin bedelini ödemek zorundasınız. Daha fazla kaçamayacaksınız. Bazı gündelik sıkıntılarınız oluyorsa da, bunları hissettirmemeyi başarıyorsunuz. Denkleştirerek yaşamayı çok iyi beceriyorsunuz. Para idaresinde başarılısınız. Bugünlerde yapmayı düşündüğünüz bazı harcamalar. yakın ilişkilerde problemler çıkartabilir. Özel harcamalarınızın daha önceleri aldığı tepkileri unutmuş gibi görünüyorsunuz. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar