10 Şubat 2019 Pazar günlük burç yorumları

10 Şubat 2019 Pazar günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için yazdığımız günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız. İşte 10 Şubat 2019 Pazar günlük burç yorumları...

10 Şubat 2019 Pazar günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
9 Şubat 2019 Cumartesi 09:54

10 ŞUBAT 2019 PAZAR GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Koç burcuna sahip kişiler pazar gününü yoğun geçirecek. Aşk hayatınız nedense bu sıralar sıkıntılı. Geçmişle yüzleşeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Maddi konular üzerine yoğunlaşacaksınız, birikim yapmak için doğru hamleler uygulamalısınız.

BOĞA BURCU

Bugün birçok burcta olduğu gibi sizinde aşk hayatınız epey bir sıkıntılı. Tartışma nedenleriniz fındık kabuğunu bile doldurmayacak türden. Aşk hayatınızdaki negatiflik iş hayatınıza da yansıyor. Gitgide ufak problemleri büyük sorunlara dönüştürüyorsunuz. Maddi anlamda sıkıntılar yaşayabilirsiniz, yanlış hamleler paranızın azalmasına sebep olacak. 

İKİZLER BURCU

Pazar günü ikizler burcu bireyleri aşırı sosyalleşecek. İlişkinizi zedeleyecek sosyalleşmelerden bir müddet kaçınmalısınız. Takıntılı bir ruh hali içindesiniz ama insanları fazla önemsememelisiniz. Mantıklı olmanız finansal sorunları ortadan kaldıracak.

YENGEÇ BURCU

Bugün katılacağınız ya da düzenleyeceğiniz etkinlikle ilişkiniz daha pozitif bir yolda seyredecek. Para konusunda fırsatları değerlendirin, elinize büyük miktarda paralar geçebilir. 

ASLAN BURCU

Aslan burcu adeta balık burcuymuş gibi aşırı duygusal bir günde. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmalısınız. 

BAŞAK BURCU

Pazar günü başak burcu iş hayatıyla ilgili düşünceler içerisinde. Sevginize karşılık verilmediği zaman çıldırıyorsunuz. 

TERAZİ BURCU

Terazi burcu her zaman olduğu gibi bugün de eski aşklarını düşünüyor. Ne yapıp ne edip geçmişinize perde çekmelisiniz. Yepyeni bir beyaz sayfa açmalısınız. Ekonomik olarak çok sıkıntılı bir dönemi geri de bıraktınız fakat kredi kartı kullanmaktan vazgeçmelisiniz. 

AKREP BURCU

Pazar günü Akrep burcunun yorumunda ilişki ön planda. Acımasız ve haksız bir aşk yaşadığınızı düşünüyorsunuz. Sevinçlerinizi gizleseniz nazardan korunurdunuz. 

YAY BURCU

Yay burcu bireyi pazar gününü ayrılık konusu üzerinde düşünerek geçirecek. Ayrılmayı kafaya koymuşsunuz. Henüz erken olabilir bazı konular için.

OĞLAK BURCU

Pazar günü oğlak burcunu ilginç bir itiraf bekliyor olabilir. İş arkadaşınız size olan duygularını açıklayabilir. Maddi konularda genel olarak pozitif bir havaya hakimsiniz. 

KOVA BURCU

Kova burcu pazar gününü kaygılarınızı düşünerek geçiriyorsunuz. Birçok konuyu düşünüyorsunuz fakat olumlu sonuç alamamaktan korkuyorsunuz. Evrene negatif enerji vermekten vazgeçin. 

BALIK BURCU

Balık burcu bireyleri her zaman olduğu gibi bugün de çekingen tavırlarından vazgeçmiyor. Aslında çok sosyal birisiniz sadece yanlış yorumlanmaktan korkuyorsunuz. Hafta sonu kendinizi analiz etmekte fayda var.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar