10 Kasım 2018 Cumartesi günlük burç yorumları

10 Kasım 2018 Cumartesi günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız..

10 Kasım 2018 Cumartesi günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
10 Kasım 2018 Cumartesi 08:48

10 KASIM 2018 CUMARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Özel hayatınız bugün önemli bir hal alabilir. Partnerinizle uyum içinde olmanız hoşunuza gidebilir. İş hayatınıza dair yeni adımlarınız faydalı olabilir. Bugünlerde maddi rahatlama yaşayabilirsiniz.

BOĞA BURCU

Sinirlerinize hakim olmanız gereken önemli günlerden biri. Bazı şeylere yeniden başlangıç yapmak için ideal bir gün. Bazı konularda düzene girmeniz gerektiğini bugün fark edebilirsiniz. Zararın neresinden dönseniz kardır!

İKİZLER BURCU

İş hayatınızda iddialı halleriniz hem güveninizi arttırıyor hem de bulunduğunuz ortamdakileri etkiliyor. Bazı teklifler alabilirsiniz bunları iyi değerlendirmelisiniz.

YENGEÇ BURCU

Özel hayatınızda uzun süredir süren karmaşayı artık gidermelisiniz. Partneriniz yakın çevrenizdeki insanlarla fazla samimi oluşunuzdan hoşlanmayabilir. İş hayatınızla ilgili sizi tatmin eden bir yükselme yaşayabilirsiniz.

ASLAN BURCU

Bugünü son derece gergin bir şekilde geçirebilirsiniz. Bu ruh haliniz çevreniz tarafından hemen anlaşılabilir. İş hayatınızda ise bazı sorunların çözülmesini sağlayabilir. Maddi anlamda küçük kayıplar yaşayabilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Bugün bazı sorunlarınızın farkına varmanız gerektiğini anlayabilirsiniz. Halledemediğiniz sorunlar için çevrenizden destek almalısınız. Hayatınıza dair önemli gelişmeler olabilir. Bugün pek eleştiriye açık olmayabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Bugün gerek özel hayatınız gerekse iş hayatınız için kritik günlerden biri. Her ikisi için de önemli kararlar alabilirsiniz. Bazı konularda haklı olsanız da ani kararlar vermemeniz gerekiyor.

AKREP BURCU

Son zamanlarda kendinizi aşırı yorgun hissediyorsunuz. Nedeni özel hayatınızdaki enerji düşüklüğü olabilir. Kendinize biraz zaman tanıyın ve karşılıklı konuşmayı deneyin. Maddi konularda biraz stres yapacağınız bir gün.

YAY BURCU

Çalışma hayatınızda zamanlama hatasından kaynaklı sorunlar yaşayabilirsiniz. Dikkatli olmanız gerekebilir. Özel hayatınızda partnerinizden kaynaklı olarak yıpranma hissi yaşayabilirsiniz. Bu ilişkinin sorunu güven. Bu nedenle bunu halletmelisiniz.

OĞLAK BURCU

Bugün partnerinizin ilgisini çekmek için uğraşabilirsiniz. Bunun karşılıklı bir şey olduğunu bilmelisiniz. Bazı konularda öngörüleriniz eksik kalıyor bu nedenle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Maddi anlamda yüklü bir ödeme yapabilirsiniz.

KOVA BURCU

Bugün özel hayatınıza zaman ayırmak ikinize de iyi gelebilir. Çalışma hayatınızla ilgili yaşadığınız sorunlar nedeniyle enerjiniz bir hayli düşük. İş bakımdan biraz cesaretiniz yok. Ancak sabırla bu işini üzerine gitmelisiniz.

BALIK BURCU

Partnerinizin tüm özellerini bilmeniz aslında onu ne kadar çok sevdiğinizin göstergesi. Onun size karşı biraz ilgisiz oluşu biraz sorun olsa da her şey düzene girecek. Maddi nedenlerden dolayı biraz stres yaşayabilirsiniz.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar