için kaldı

10 Eylül 2021 En Hamarat Benim birincisi kim?

10 Eylül 2021 En Hamarat Benim birincisi kim?Sorusu araştırılmay başlandı. Kadir Ezildi’nin yeni programı En Hamarat Benim yarışmasında bir hafta daha sona erdi. Peki, 10 Eylül 2021 En Hamarat Benim birincisi kim? İşte detaylar…

10 Eylül 2021 En Hamarat Benim birincisi kim?
Son Güncelleme: 17 Eylül 2021 Cuma 15:56
9 Eylül 2021 Perşembe 14:53

10 Eylül 2021 En Hamarat Benim birincisi kim? Fox TV ekranlarında yer alan En Hamarat Benim yarışmasında haftanın birincisi belli oldu. Kadir Ezil’dinin sunduğu yarışmada bir hafta daha sona erdi. Temizlik Benim İşim programının daha genişletilmiş bir konsepti olan En Hamarat Benim yarışmasının birincisi belli oldu. Temizliğin yanı sıra yemekle birlikte her hafta farklı bir görevle birinci olmak için çalışıyor. Peki, 10 Eylül 2021 En Hamarat Benim birincisi kim? Sizin için araştırdık…

10 Eylül 2021 En Hamarat Benim birincisi kim?

Kadir Ezildi’nin sunduğu En Hamarat Benim yarışmasında haftanın birincisi belli oldu. 5 kişinin rekabet ettiği yarışmanın birincisi Oya Hanım oldu

 

Kadir Ezildi kimdir?

Kadir Ezildi, özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalıştı. İstanbul’da annesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşıyor. Sosyal medyada paylaştığı videolarla popüler olan Kadir, katıldığı televizyon programı ile geniş kitlelere ulaşarak herkesin beğenisini kazandı.

Temizlik konusundaki takıntıları, ailesi ve komşularıyla olan ilişkilerini yansıtan videolarıyla mahalle kültürüne olan özlemimizi gidererek “ailemizin çocuğu” olmayı başardı. Özlü sözleri, esprili üslubu ve günlük yaşamdaki maceralarıyla o artık bir fenomen!  Kadir Ezildi’nin temizlik konusundaki takıntısı anne ve babasının ayrılmasından sonra başlamış. Kadir evini çok seviyor ve sürekli temizlik yapıyor. Ne var ki annesi ve erkek kardeşi bu durumdan pek de memnun değiller! Zira kendilerini evlerinde misafir gibi hissediyorlar! Bir yeri kirletmemek için sürekli diken üstünde yaşıyorlar!  Temizliğin yanı sıra düzen konusunda da takıntılı olan Kadir Ezildi, kazandığı tüm parayı temizlik malzemelerine ve evin dekorasyonuna harcıyor. Öyle ki evdeki mobilyaları kendi temizlik anlayışına uymadığı gerekçesiyle baştan aşağıya yenilediğini söylüyor. Market alışverişi sırasında temizlik ürünlerinin olduğu reyonda çok fazla zaman geçiriyor. Tüm ürünleri yakından inceliyor.

Evin bütün temizliğini kendisi yapıyor. Yere kıl döküleceği gerekçesiyle erkek kardeşine ağda yaptıracak derecede takıntılı bir temizlik hastası! Çamaşır suyuyla ilişkisini “Temiz olması için çiçeklere bile döküyorum” diyerek açıklıyor. Ondan habersiz eve misafir gelemiyor. Gelen misafirlerin ilk olarak banyoya gitmelerini rica ediyor.

Misafirlerden ayaklarını yıkayarak çoraplarını değiştirmelerini istiyor. Temizlik konusunda takıntılı olduğunun farkında fakat tedavinin bu duruma bir çözüm olacağını düşünmüyor.                                        

En Hamarat Benim hakkında

Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim başlıyor.

Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi’nin sunacağı “En Hamarat Benim” hafta içi her gün FOX ekranlarında yer alacak.

Birbirinden eğlenceli ve becerikli beş yarışmacı önce temizlik dedektifimiz Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösterecek.

Evler pırıl pırıl olduktan sonra iş mutfakta hünerleri sergilemeye gelecek.

Kendine güvenen hamarat yarışmacılarımız bu sefer çay saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlayacak.

Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan yarışmacımız büyük ödülün sahibi olacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar