1 Nisan 2020 Çarşamba günlük burç yorumları!

1 Nisan 2020 Çarşamba günlük burç yorumları! Burçlarının günlük yorumlarını merak edenler 1 Nisan 2020 Çarşamba günlük burç yorumlarını araştırıyor. 1 Nisan 2020 Çarşamba günlük burç yorumları haberimizde…

1 Nisan 2020 Çarşamba günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 31 Mart 2020 Salı 12:19
31 Mart 2020 Salı 12:07

1 Nisan 2020 Çarşamba günlük burç yorumları! Aşk hayatınız nasıl, iş hayatınızda sizlere neler bekliyor? 1 Nisan 2020 Çarşamba günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın. İşte 1 Nisan 2020 Çarşamba günlük burç yorumları!

1 Nisan 2020 Çarşamba burç yorumları!

1 Nisan Çarşamba 2020 Koç burcu yorumu

Geçtiğimiz hafta yaşanan parasal bir karışıklık çok canınızı sıktı. Ama hafta bitti ve sorun çözüldü,artık rahat bir uyku çekebilirsiniz. Ayrıca aileniz de sizin için çok kaygılandı. Hafta sonunuzu onlarla birlikte geçirmek size de iyi gelecektir. Eski dostlar size sürprizler hazırladı. Yeni başlangıçlara hazır olun

1 Nisan Çarşamba 2020 Boğa burcu yorumu

Öfkeli olduğunuzda kırıcı olduğunuzu biliyorsunuz bu nedenle olaylar çıkılmaz bir hale dönüşmeden yatıştıran taraf olmalı ve kendinize hakim olmalısınız. Baskı altında olduğunuzu hissederek anlık patlamalar yaşama ihtimaliniz çok yüksek, sabrınızın sizi sınayacağı bu güne dikkat edin. İkili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili bugün gerçekleşecek gelişmeler ise; Partnerinizle bir birinize olan güven problemlerini aşmak için gün boyu alttan alan ve olgunca düşünen taraf siz olabilirsiniz. Gündeminizde anlaşamadığınız konuların olması sizin açınızdan bir bakıma güzel çünkü bugün onu eleştirdiğiniz bütün yönlerini açığa vurmak için bundan daha iyi bir fırsat bulamazsınız. Aranızdaki saygıyı kaybetmediğiniz sürece ortak noktalarda buluşarak sorunları kökünden çözebilirsiniz. Bekar ve yalnız olan boğalar ise bugün kendilerini eksik ve yalnız hissedebilirler

1 Nisan Çarşamba 2020 İkizler burcu yorumu

Bu hafta sonu enerjiniz de yüksek. Yeni başlangıçlar için yeni mekanlar tercihleriniz arasında yer alsın. Üstelik iş yerinizdeki bonus da hafta sonunuzu ayrıca renklendirdi. Maddi konularda dikkatsizliğiniz size sorunlar açmasın, keyfinizin kaçmasının lüzumu yok.

1 Nisan Çarşamba 2020 Yengeç burcu yorumu

Bugün oldukça hırslı, ne istediğinizden emin ve vizyonlarına sahip çıkan biri olmanın keyfini çıkarabilirsiniz çünkü hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için gittikçe ivme kazanıyorsunuz. Aşk hayatınızda eşinizi ve sizi rahatsız eden konular bugün gündeminizi meşgul edebilir. Karşılıklı memnuniyetsizliklerin yüze vurulacağı bugün acaba dedirten konular sizi çileden çıkartabilir. Küçük bir tartışma sonrası sizi yatıştıracak eylemler içinde bulunabilirsiniz. Bekar ve yalnız yengeçler bugün karşınıza çıkan adayları geri çevirmek istemeyebilirsiniz. İlk adımı atan taraf siz olursanız kesinlikle istediğinizi elde edeceksiniz.

1 Nisan Çarşamba 2020 Aslan burcu yorumu

Özlem dışında hiçbir sorun kalmadı. Çok yoruldunuz ama buna değdi. Şimdi ihmal ettiklerinizin gönlünü alın. Zaten onlar da çoktan bunu bekliyor. Yatırımlarınızdaki risk her an artabilir, gözünüz üzerinde olsun. Köşeye biraz para ayırmakta fayda var.

1 Nisan Çarşamba 2020 Başak burcu yorumu

Aynı anda bir kaç işi birden yapma özelliğiniz olduğu için yakın arkadaşlarınızın sorunlarıyla da ilgilenmeden edemeyeceksiniz. Yardım etmeyi seviyorsunuz fakat sürekli birilerinin elinden tutarken kendi iç dünyanızda oluşan boşlukları görmezden geliyorsunuz. İnsanların sorunlarıyla uğraşmak bir yere kadar görmek istemediğiniz gerçekleri erteleyebilir. Sevgiliniz veya eşinizle aranıza istemeden örmüş olduğunuz duvar giderek güçleniyor ve yıkıp ona ulaşmanız zaman geçtikçe daha da zorlaşabilir.

1 Nisan Çarşamba 2020 Terazi burcu yorumu

Harcamalarınıza dikkat edin. Bu aralar açıldınız. Çevrenize verdiğiniz enerji katlanarak size dönüyor. Ektiğiniz iyilik tohumları artarak size doğru dönmeye başladı. Ancak maddi konularda sıkıntılı günler var, dikkat. Bir süre isteklerinizi ertelemeniz gerekebilir. Ama kaygılanmayın uzun sürmeyecek

1 Nisan Çarşamba 2020 Akrep burcu yorumu

Özel hayatınızdaki sorunları partnerinizden kaçarak değil bir araya gelerek çözebilirsiniz. Yoğunluğunuzdan kaynaklı ilişkinizi aksatıyorsunuz böylesi durumlarda size gerçek anlamda yardımcı olabilecek tek kişi partneriniz. Yardıma ihtiyacınız olduğunda partnerinize koşmalısınız, böylece sorunlara karşı birlikte daha güçlü bir cephe oluşturmuş olursunuz ve aranızdaki bağlar daha da kuvvetlenir. Yalnız ve bekar olan akrepler bu aralar karşınıza çıkan kişilerden hoşlanmıyorsanız geçmişe bir göz atmanız gerekebilir.

1 Nisan Çarşamba 2020 Yay burcu yorumu

Bugün en kolay işler bile size zor gelebilir. Kaygılanacak bir durum yok çok, onca yükün altından kalktınız biraz dinlenmek sizin de hakkınız. Hem işin iyi tarafı, para konularında sizi destekleyen enerjiler olması. Ama herhangi bir yatırım yapmadan, anlaşma imzalamadan veya bir yere para göndermeden önce, tüm detaylara dikkat etmenizi öneririz.

1 Nisan Çarşamba 2020 Oğlak burcu yorumu

Sakın vazgeçmeyin, planlarınıza ve fikirlerinize sadık kalın. Sabredip sebat ederseniz işlerin düzeldiğini göreceksiniz. Hayata karşı pozitif bakmak üzerinizdeki kötü düşünceleri yok etmenin anahtarıdır. İyimser yaklaşırsanız günü atlatmanız sizin için daha rahat olabilir. Özel hayatınızda üzerinize düşen sorumlukları yerine getirmeniz  ilişkinizi yeniden alevlendirebilir. Partnerinizle daha güçlü bir bağ oluşturmak için yapmanız gereken tek şey ona sadık kalmak ve yanında olmak. Yalnız olan oğlaklar arayış içinde olduğunuzu ve artık sıkıldığınızı biliyoruz fakat bu imkan ve şartlarla hayatınıza birini almak zor gibi görünüyor.

1 Nisan Çarşamba 2020 Kova burcu yorumu

Sizi rahatsız eden konuları eleştirmek için ele almak yerine, çözüm odaklı davranın. Sakin ve akılcı bir yaklaşımla, günü iyi yönde gelişmelerle kapatabilirsiniz. Üstelik partneriniz sizi anlayışla ve sabırla bekliyor. Maddi açıdan parlak günler kapıda.

1 Nisan Çarşamba 2020 Balık burcu yorumu

Böylece gün içinde memnuniyetiniz artarak yaşam kalitenize destek sağlayacak. Bugün sadece kendi çıkarlarınız için değil size ihtiyacı olan yakınlarınıza da yardım etme eğilimleriniz olabilir. Bugün ilişkinizde tutkunun tavan yapacağı erotizmin artacağı bir güne hazır olun. Eşiniz veya partnerinizle bir araya geldiğinizde içinizdeki enerjiye hakim olamayacaksınız. Bugün özel hayatınız yeniden şekillenebilir, sevgilinizle bir birinize daha tutku dolu bakabilirsiniz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar