için kaldı

WhatsApp Plus nedir, ne işe yarar, nasıl kurulur?

WhatsApp Plus nedir, ne işe yarar, nasıl kurulur? WhatsApp'ta mavi tik, son görülme kapatma gibi özellikleri edinmek isteyen kullanıcılar tarafından merak konusu. WhatsApp Plus nedir, ne işe yarar, nasıl kurulur? Sorularının yanıtlarını sizler için derledik.

WhatsApp Plus nedir, ne işe yarar, nasıl kurulur?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
23 Nisan 2018 Pazartesi 23:01

WhatsApp Plus nedir, ne işe yarar, nasıl kurulur? Soruları WhatsApp'ta tema değiştirme, mavi tik kapatma, son görülme kapatma gibi özellikler eklemek isteyen akıllı telefon kullanıcı tarafından merak konusu oldu. WhatsApp Plus nedir, ne işe yarar, nasıl kurulur? Sorularının cevaplarına haberimizden ulaşabilirsiniz. 2014 yılında kullanmaya başladığımız WhatsApp adeta hayatımızın bir parçası haline geldi. WhatsApp Plus uygulaması ile WhatsApp uygulamasını daha donanımlı hale getirmek mümkün. İşte WhatsApp Plus nedir, ne işe yarar, nasıl kurulur? Sorularının cevapları.

WhatsApp Plus nedir?

WhatsApp Plus, bir çok akıllı telefon kullanıcısı tarafından vazgeçilmez hale gelen WhatsApp'ı daha kullanılır bir hale getiriliyor. WhatsApp Plus size çevrimdışı WhatsApp kullanma fırsatı sunmaktadır. yani siz WhatsApp'ta çevrimiçi olsanız bile diğer kişiler sizi çevrimdışı olarak görecektir. WhatsApp Plus'un tema değiştirme ve mavi tik kapatma gibi özellikleri de bulunmaktadır. Şimdilik sadece Android telefonlarda kullanılabilen WhatsApp Plus, yasal değil ve WhatsApp yöneticileri tarafından kullandığınız fark edilirse hesabınız kapatma cezası alabilir. WhatsApp Plus Google Play'de bulunmamaktadır. APK olarak indirilmektedir.

WhatsApp Plus ne işe yarar?

WhatsApp çift tik kapatma

WhatsApp Plus kullanıcılarının bu uygulamayı tercih etmelerinin en büyük nedenlerinden biri de bu özelliğidir. WhatsApp Plus çift tik kapatma özelliği ile size gelen mesajları karşı tarafa okunmadı olarak gösterme fırsatı sunar. Yani size mesaj atan kişi o mesajın okunup okunmadığının farkına varmaz.

WhatsApp son görülme kapatma

WhatsApp son görülme kapatma bu uygulama ile çok kolay bir hale geliyor. Yapmanız gereken tek şey; Status kısmından Last Seen özelliğini aktif hale getirmek.

Çevrimdışı WhatsApp kullanma

Çevrimdışı WhatsApp kullanma özelliği sayesinde siz WhatsApp kullanıyor olasnız da sizi çevrimçi göstermeyecektir. WhatsApp Plus sizin tamamen görünmez olarak WhatsApp kullanmanızı sağlar.

WhatsApp tema değiştirme

WhatsApp temasını değiştime özelliği WhatsApp Plus kullanmayı daha da cazip kılıyor. bu özelliği sayesinde kendinize özel bir tema ekleyebilirsiniz.

WhatsApp'ta başkasını stolklama

Bu uygulama sayesinde WhatsApp'ta kimin ne yaptığını görebilirsiniz. Kimin ne zaman durumunu değiştirdiği, ne zaman profil fotoğrafı değiştirdiği hakkında LOG özelliği ile tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

WhatsApp çevrimiçi bildirim özelliği

İstediğiniz zaman aktif veya pasif hale getirebileceğiniz bu özellik, listenizde her hangi birinin çevrimiçi olması halinde size bildirim olarak bildirecektir.

Whatsdog engelleme

WhatsApp Plus uygulaması ile tüm WhatsApp hareketlerinin takip edilebildiği WhatsAppdog uygulamsına karşı da koruma sağlar.

WhatsApp şifreleme

WhatsApp Plus sayesinde WhatsApp'ınıza şifre koyabilir ve telefonunuz bir başkasının eline geçtiğinde meajlarınızın okunmasına engel olabilirsiniz.

WhatsApp Plus Nasıl Kurulur?

Yukarıda da belirttiğimiz gibi WhatsApp Plus yasal değildir ve Google Play'de bulunmamaktadır. Bu nedenle GBWhatsApp uygulamasını APK olarak telefonunuza indirmeniz gerekmektedir. WhatsApp Plus'ın en son sürümü GBWhatsApp olarak geçmektedir. WhatsApp Plus yeni adıyla GBWhatsApp uygulaması sadece Android kullanıcıları rafaından kullanılabilir.

WhatsApp Plus kullanırsam WhatsApp'ım kapanır mı?

WhatsApp yasal olmadığı için bu uygulamayı kullandığınız WhatsApp yöneticileri tarafında farkedilirse hesabınız kapatılabilir fakan WhatsApp Plus yöneticileri bu durumu da önceden sezmiş ve gerekli önlemleri almışlardır. 2017 yılında geliştirdikleri GBWatsApp uygulamasında anti-ban özelliği bulunmaktadır. Siz de bu uygulamayı indirirken anti-ban özelliği bulunup bulunmadığını kontrel ederseniz sorunsuz br şekilde kullanabilirsiniz.

GBWhatsApp WhatsApp Plus son sürüm indir

WhatsApp Plus son sürümü GBWhatsApp olarak karşımıza çıktı. Yukarıda belirttiğimiz özelliklere sahip olmak ise oldukça kolay aşşağıda verdiğimiz linke tıklayarak GBWhatsApp'ı indirebilirsiniz.

WhatsApp Plus son sürümü GBWhatsApp indir (Tıklayınız)

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

SA-NA-NE! En beğenilen yorum
Akdhejdijdjfdkskskshdvwjskznznskskdifhdoduhechakzj