için kaldı

Türk teknoloji sitesi yurt dışına açılıyor

2011 yılında kurulan Türkiye’nin popüler teknoloji sitelerinden biri olan indir.com yurt dışına açılıyor. Site, artık İngilizce de yayın yapmaya başlıyor.

Türk teknoloji sitesi yurt dışına açılıyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
24 Aralık 2018 Pazartesi 09:48

Bir süredir İngilizce yayın yapmak için hazırlık yapan Türkiye’nin popüler teknoloji sitelerinden biri olan indir.com, şimdiden 1.000’in üzerinde İngilizce içeriği sahip ve kısa bir zaman içinde bu sayıyı 20,000’e çıkarmayı hedefliyor.

Sitenin İngilizce versiyonuna en.indir.com adresinden ulaşılabilecek.

2011 yılında Windows programları ile sektöre giriş yapan site daha sonra ihtiyacın artmasıyla birlikte Mac, iOS ve Android içeriklerine de yer vermeye başladı. Böylece yazılım, uygulama ve oyun indirme alanında Türkçe en büyük kaynaklardan biri haline geldi.

Türk girişimcilere destek

Özellikle Türk girişimcilerin yurtdışına yönelik yazılımlarına ve uygulamalarına öncelik verdiklerini dile getiren İmza Teknolojileri Kurucu Ortağı Hasan Yaşar; “İmza Teknolojileri olarak Türk girişimciler tarafından hazırlanan projelerin yabancı pazarda tanıtılmasına katkı sağlamak istiyoruz. Türk yazılım ve oyun projeleri yurtdışında ne kadar başarılı olursa, sektörümüz o kadar genişler.” diye ekledi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar