GetContact nedir? GetContact nasıl kullanılır? Getcontact kim beni rehberine nasıl kaydetmiş?

Bir anda herkesin merak ettiği uygulamalar arasında yerini alan GetContact nedir? GetContact nasıl kullanılır? Getcontact kim beni rehberine nasıl kaydetmiş? Tüm merak ettiklerinizi haberimizden öğrenebilirsiniz.

GetContact nedir? GetContact nasıl kullanılır? Getcontact kim beni rehberine nasıl kaydetmiş?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
16 Nisan 2018 Pazartesi 09:00

Telefon rehberinizdeki numaralar ile ilgili hemen hemen tüm merak ettiklerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir uygulama olan GetContact hakkında tüm merak ettiklerinizi haberimizde derledik.

Getcontact nedir, Getcontact ne işe yarar? ile ilgili soruların cevaplarını öğrenenler, Getcontact sorgulama ve Getcontact numara silme nasıl yapılır? gibi konuları da araştırıyor. Neredeyse her gün dünya teknolojik kapsamda yeni bir ürünle tanışıyor. Telefonlarda kullanılması için tasarlanan Getcontact uygulaması, sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi. Telefon numaralarını başka rehberlerde nasıl ve hangi isimle kaydedildiğinin sorgulandığı Getcontact uygulaması aslında yeni bir uygulama değil. Senelerdir yayında olan CİA tipi uygulamalar gibi özelliği bulunan Getcontact uygulaması sayesinde kullanıcılar, kendi isimlerini arkadaşlarının rehberinde nasıl kaydedildiğini sorguluyor. Getcontact sorgulamasını gerçekleştirmek isteyenler, Getcontact indirme işlemlerinin nereden yapılacağını da araştırıyor. Getcontact numara silme nasıl yapılır?

GetContact nedir?

Getcontact, “istenmeyen çağrı engelleme” ve “arayan kişi tanımlama” uygulamasıdır. Rahatsız edici aramaları filtreler ve sadece sizin tercih ettiğiniz kişilerin sizinle iletişim kurmasına olanak sağlar. Telefon defterinizde kayıtlı olmayan numaralardan aldığınız çağrıları, anlık olarak tanımlayabilirsiniz. Gelen arama istenmeyen bir aramaysa anlık olarak sizi uyarır. Böylece bütün otomatik aramalar, reklamlar ve telefon dolandırıcılığı aramalarından gerçek zamanlı olarak korunursunuz.

GetContact keşfet nedir?

Getcontact, aynı zamanda harika bir sosyal topluluktur. Gerçek hayatta tanıyor olabileceğiniz kişileri, ortak arkadaşlarınız aracılığı ile iletişim kurmanızı sağlar. Uzun yıllardır görmediğiniz bir arkadaşınıza iletişim isteği gönderebilir, arkadaşınızın isteğinizi onaylaması durumunda kendisiyle yeniden iletişim kurabilirsiniz. GetContact uygulaması, arkadaşlarınızın rehberlerinde sizi nasıl kaydettiğini gösterebilen ayrıca çevrenizdeki daha önce tanıdığınız kişileri, numara yoluyla bulabildiğiniz sosyal bir topluluk. Uzun yıllardır görmediğiniz bir arkadaşınıza iletişim isteği gönderebilir, arkadaşınızın isteğinizi onaylaması durumunda kendisiyle yeniden iletişim kurabilirsiniz.

GetContact nasıl kullanılır?

Getcontact kullanımı son derece kolaydır… İstenmeyen aramaları engelleyebilir ve bu aramaları raporlayarak diğer Getcontact uygulamasını kullanan milyonlarca kişinin korunmasına yardımcı olabilirsiniz. Getcontact uygulaması, internet bağlantısına ihtiyaç duyar.Üyeliğinizi size ait bir telefon numarası ile doğrulamanız gerekir.Kullanımı ilk 1 ay tamamen ücretsizdir.Ödeme, satın alma işleminin onaylanması durumunda iTunes hesabınızdan tahsil edilecektir.Abonelik, geçerli dönemin bitiminden en az 24 saat önce otomatik yenileme kapalı olmadığı sürece otomatik olarak yenilenir. Cari döneme ait son 24 saat içinde hesap yenilenecek şekilde ücretlendirilecek ve yenileme maliyeti sağlanacaktır.

GetContact ile neler yapılabiliyor?

Uygulamanın asıl amacı, numaraları engellemek için filtre koymak olsa da, başka kişilerin sizi rehbere nasıl kaydettiğini görme yeteneği, uygulamanın en çok dikkat çeken ve kullanılan noktası.

GetContact aboneliği nasıl iptal edilir?

Abonelikler kullanıcı tarafından yönetilebilir. Otomatik yenileme, satın aldıktan sonra kullanıcının iTunes Hesap Ayarlarına giderek kapatılabilir. Etkin abonelik süresi boyunca geçerli aboneliğin iptali yasaktır. Ödemeler satın alma işleminizi onayladığınızda iTunes hesabınızdan tahsil edilecektir. Otomatik yenilemeler abonelik süresi bitiminden 24 saat öncesine kadar iptal edilmediği sürece yenilenir. Aboneliklerinizi şu adrese girerek iptal edebilirsiniz : https://support.apple.com/en-us/HT202039

Getcontact arama engelleme nasıl yapılır?

Getcontact uygulaması ile istenmeyen aramalar engelleniyor ve bu aramalar raporlar halinde hazırlanarak milyonlarca kullanıcıların korunmasına yardımcı olunuyor. Gücünü milyonlarca kullanıcısından alan Getcontact uygulaması, diğer kullanıcılar tarafından raporlanan istenmeyen çağrılardan, “Spam Koruma” özelliğini aktif ederek otomatik olarak korunmasına yardımcı oluyor.

Getcontact çağrı tanımlama nasıl yapılır?

Sizi arayan kişinin kimliğini, rehberinizde kayıtlı olmasa bile otomatik olarak tanımlayabilirsiniz.

GetContact numara silme işlemi nasıl gerçekleştirilir?

GetContact üzerinde yer alan numaranın varlığından rahatsız olabilirsiniz. Bu en doğal hakkınız. GetContact numara silme işlemi gerçekleştirmek ise oldukça kolay ve herkesin yapabileceği bir iş. Bu işlemi gerçekleştirmek adına ilk olarak https://www.getcontact.com/tr/unlist linkini ziyaret edin ardından telefon numaranızı yazıp doğrulama yaparak çıkış yapın. Oldukça basit ve kolay.

Getcontact ile tüm sistemlerden numara sildirilebilir mi?

CIA, TrueCaller, Spy Number ve GetContact gibi uygulamaların database'ine yüklenmiş olan telefon numaranızı saniyeler içerisinde nasıl silebileceğinizi anlatıyoruz. İlginç bir yöntem olan GetContact'in Unlist özelliği sayesinde önce sisteme telefon numaranız ile kayıt oluyor daha sonra numaranızı tüm sistemlerden sildiriyorsunuz.

1. Adım: GetContact'in Unlist sayfasını buraya tıklayarak açın.
2. Adım: Unlist bölümüne telefon numaranızı girin ve Unlist butonuna tıklayın.
3. Adım: Daha sonra GetContact'e numaranız ile kayıt olun. Bu kayıt işlemi sırasında doğrulama kodu size mesaj olarak gelecek.
4. Adım: Sisteme kayıt olduktan sonra Unlist sayfasından numaranızı sildirin.
5. Adım: GetContact'in mobil uygulamasını indirin ve giriş yapın. Daha sonra Ayarlar>Gizlilik bölümünden hesabınızı silin.

Getcontac İndirmek İçin Tıklayın!

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar