Ziraat Bankası tüm kulüplerin borçlarını yapılandıracak

Ziraat Bankası, 31 Ocak'a kadar kulüplerin tüm borçlarını bildirmesi halinde, borçları ödeyecek ve ardından kulüplere yapılandırma yapacak. Alt lig takımları için de bu sistem geçerli olacak

Ziraat Bankası tüm kulüplerin borçlarını yapılandıracak
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
5 Ocak 2019 Cumartesi 19:22

Ziraat Bankası, 31 Ocak'a kadar kulüplerin tüm borçlarını bildirmesi halinde, borçları ödeyecek ve ardından kulüplere yapılandırma yapacak. Alt lig takımları için de bu sistem geçerli olacak...

Futbolarena'nın özel haberine göre Ziraat Bankası büyük bir borç batağına saplanan futbol kulüplerinin borçları için devreye girdi. 

31 Ocak'a kadar Spor Toto Süper Lig ve Alt Liglerdeki tüm kulüplerin Ziraat Bankası'na başvurmaları durumunda borçları banka tarafından ödenecek ve yapılandırılacak. Kulüpler yapılandırma şartlarına göre borçlarını Ziraat Bankasına ödeyecekler. 

TFF başkanı Yıldırım Demirören ile Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, 7 Ocak Pazartesi günü tüm kulüplerin borçlarının Ziraat bankası tarafından ödenerek yapılandırılacağını açıklayacak. Kulüpler 31 Ocak tarihine kadar borçlarını bankaya bildirecek ve ardından bu borçlar Ziraat Bankası tarafından ödenecek.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar