Yusuf Yazıcı'nın alternatifi Berkay Özcan!

Fransız ekibi Lille'in Yusuf Yazıcı ısrarı, genç oyuncunun da ayrılmak istemesinin ardından Bordo-Mavililer, Hamburg’da görev yapan Berkay Özcan için yeniden devreye girdi. Trabzonspor, Yusuf’un gitmesi halinde rotayı Almanya’ya çevirecek.

Yusuf Yazıcı'nın alternatifi Berkay Özcan!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
20 Temmuz 2019 Cumartesi 08:57

Yusuf Yazıcı’nın Trabzonspor’daki durumu netlik kazanmadı ama yönetim alternatif arayışına başladı. Lille’in ısrarı, genç oyuncunun da Fransız ekibine gitmek istemesi nedeniyle önlemini şimdiden almak isteyen Karadeniz ekibi, gündemine bir kez daha geçtiğimiz sezon Almanya’da Hamburg forması ile mücadele eden Berkay Özcan’ı aldı.

Yusuf giderse gelecek Devre arasında Stuttgart’tan kiralanan, sezon bitiminde de Hamburg’un bonservisini aldığı 21 yaşındaki oyuncu için teknik direktör Ünal Karaman’ın olumlu rapor verdiği öğrenildi.

Berkay, aynı zamanda sol kanatta da görev yapabilmesi nedeniyle Karaman’dan onay aldı. Hamburg’un, Berkay için 3 milyon Euro talep ettiği öğrenilirken, Yusuf Yazıcı’nın Lille’e satış durumuna göre bu transferin gerçekleşebileceği gelen haberler arasında

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar