Galatasaraylı Yasin Öztekin gazeteci Uğur Karakullukçu'yu tehdit mi etti?

Galatasaraylı Yasin Öztekin gazeteci Uğur Karakullukçu'yu tehdit mi etti? sorusu gündeme geldi. İşte Galatasaraylı Yasin Öztekin gazeteci Uğur Karakullukçu'yu tehdit mi etti? sorusunun cevabı.

Galatasaraylı Yasin Öztekin gazeteci Uğur Karakullukçu'yu tehdit mi etti?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
14 Temmuz 2018 Cumartesi 22:49

Kendisini Beşiktaş'ın istediğini de belirterek yönetime zam resti çeken Yasin Öztekin hakkında twit atan futbol yorumcusu Uğur Karakullukçu, canlı yayında Yasin Öztekin tarafından tehdit edildiğini açıkladı. Peki ama Galatasaraylı Yasin Öztekin gazeteci Uğur Karakullukçu'yu tehdit mi etti? İşte bu soruyla ilgili detaylar haberimizde.  

A Spor'da canlı yayında açıklama yapan yorumcu, Yasin Öztekin'in kendisini telefon ile aradığını ve "5 dakika telefonda konuştuk. İlk başta kendisine yönelik 4 senedir eleştiriler getirdiğimi ve bunların yalan yanlış bilgiler içerdiğini söyledi. O gün Türkiye'nin en büyük gazetelerinde manşetti Galatasaray ile Yasin'in girdiği sözleşme pazarlığı. Yanlış bir bilgi söylediğimi düşünüyorsa beni bilgilendirebilirdi. Doğru bilgiyi söylerseniz biz de ona göre konuşuruz. 4 senedir Yasin'in sözleşmesi üzerine veya performansı hakkında yaptığım yorumlar hem de sosyal medyada Yasin üzerine yaptığım yorumlar üzerine aramış. İnsani olarak anlayabilirim herkes numaramı bulabilir, bana telefon edebilir, kibarca derdini anlatabilir. Bu medeni bir şeydir. Bu konuşmanın başka yerlere gitmemesi lazım. Üstü kapalı cümleler kullanmamak lazım. Üstü kapalı cümleler tehdit boyutuna varmaması lazım. Benim büyük bir ailem var haberin olsun. Sıkıntı yaşarsın" diyerek telefonu kapattığını söyledi.

Yasin Öztekin'in tehdit ettiği Uğur Karakullukçu kimdir? 

Futbol yorumcusu ve yazarı Uğur Karakullukçu 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Eğitim döneminde futbol ile ilgili yazılar yazmaya başlamıştır.

İlk televizyon deneyimini 2009 yılında Yenilsen de Yensen de isimli program ile gerçekleştirmiştir. Yine bu sene içerisinde Galatarasay Tv’de yorumcu olarak yer almaya başlamıştır. Ardından Tarafa gazetesi köşe yazarlığı, Lig Radyo’da, Eski Açık, Avrupanın Sesi, Euro 2012 Günlüğü, Hayatım Futbol isimli programları sunmuş ve aynı zaman hazırlamıştır.

2014’ten beri A SPor kanalı’nda yorumcu olarak yer alan Uğur Karakullukçu aynı zamanda Sabah Gazetesi’nde Spor Dış Haberler Sorumlusu olarak görevini sürdürmektedir.

Vefa Lisesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü mezunudur. Uğur Karakullukçu baba tarafından aslen Sivas’lıdır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar