Uruguay, gol yemeden 3'te 3 yapıp grubu lider bitirdi

Dünya Kupası A Grubu'nda Uruguay, ev sahibi Rusya'yı 3-0 mağlup etti ve 3'te 3 yaparak grubu lider bitirdi. Rusya ise ilk puan kaybını yaşadı.

Uruguay, gol yemeden 3'te 3 yapıp grubu lider bitirdi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
25 Haziran 2018 Pazartesi 19:28

Dünya Kupası A Grubu'nda ev sahibi Rusya ile Uruguay, Samara'da karşı karşıya geldi. Uruguay, Rusya'yı 3-0 yenerek rakibine ilk puan kaybını yaşatırken grubu 3 maçta 3 galibiyet ile lider tamamladı.

İlk iki maçını 1-0'lık skorlarla kazanan Uruguay, Rusya karşısında maça hızlı başlarken 10. dakikada Luis Suarez'in frikikten attığı golle öne geçti. Turnuvada 3 golü bulunan Cheryshev, 23. dakikada kaleleri şaşırdı ve kendi kalesine attığı golle fark ikiye çıktı. 90+1. dakikada ise Edinson Cavani, turnuvadaki ilk golünü attı ve maçın skorunu belirledi.

Muslera Dalya dedi

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, Rusya karşısında 90 dakika sahada kalırken 3. maçında da gol yememeyi başardı. Muslera, Rusya karşısında 100. kez Uruguay Milli Takımı'nın formasını giyerken Uruguay tarihinde bunu başaran 7. futbolcu oldu.

 

Bu sonuçla birlikte Uruguay, A Grubu'nu gol yemeden ve tüm maçlarını kazanarak lider bitirirken ev sahibi Rusya ise 2. olarak adını son 16 turuna yazdırdı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar