için kaldı

UEFA Başkanı Ceferin'den Galatasaray açıklaması

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, CNN TÜRK Spor Direktörü Cem Yılmaz ve Uğur Önver ile "UEFA Başkanı Özel" programına konuk oldu.

UEFA Başkanı Ceferin'den Galatasaray açıklaması
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
29 Haziran 2018 Cuma 21:06

"Galatasaray ile yapılan anlaşma aynen devam ediyor"

Galatasaray ile yapılan Finansal Fair Play anlaşmasının yeniden değerlendirilmesi olağan, bu sık rastlanılan bir durum açıklamasında bulunan Ceferin, “Buna büyük bir anlam yüklememek lazım. Anlaşma sürüyor. Dosyaya bakıp, revizeye gerek olup olmadığına karar verecekler. Galatasaray ile yapılan anlaşma aynen devam ediyor. Bunu biliyoruz çünkü hakem kurulu herhangi bir şey yapmadı ve değişiklik talep etmedi." şeklinde konuştu.

"Yıldırım Demirören ile aramız çok iyi"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile aramız çok iyidir vurgusunu yapan, Caferin, “Ancak bu iyi ilişkimiz başkan olduğum için değil, ben başkan olmadan da önce de bizim dostça bir bağımız vardı. Slovenya Futbol Federasyonu Başkanı olduğumuz dönemlerden kalma." ifadelerini kullandı.

"Türkiye Futbol Federasyonu'na güvenimiz sonsuz"

Caferin, "Şartlar çok uygun. TFF'ye güvenimiz sonsuz. Bu organizasyonu (EURO 2024) hakkıyla yapacaklardır. Fazla fazla otelleriniz var, havaalanlarınız var. Olması gereken her şeye sahipsiniz. Bunu daha güzel kılan bir şey de, stada dünya tarihinin en önemli politikacılarından birinin adı verilmiş. Türkiye her halükarda bu tür organizasyonların altından kalkabilecek kapasiteye sahip." Dedi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar