Türkiye hazırlık maçında İran'ı 2-1 mağlup etti

Türkiye, İstanbul’da oynanan hazırlık maçında İran’ı 6, ve 50. dakikalarda Cenk Tosun’un golleriyle 2-1 mağlup etti. İran'ın tek golünü ise 90+2 penaltıdan Ashkan Dejagah kaydetti.

Türkiye hazırlık maçında İran'ı 2-1 mağlup etti
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
28 Mayıs 2018 Pazartesi 20:31

Türkiye A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda İran ile karşılaştı. Türkiye, İran'ı 2-1 mağlup ederken oynadığı futbolla gelecek adına ışık verdi.

2018 Dünya Kupası'nda boy gösterecek rakibi karşısında etkili bir futbol ortaya koyan Türkiye'ye galibiyeti getiren golleri 6 ve 50. dakikalarda Cenk Tosun kaydetti. Everton forması giyen Cenk, Milli Takım formasıyla 10. golüne ulaşmış oldu.

İran'ın tek golü 90+2. dakikada penaltıdan Dejagah ile gelirken Ömer Bayram, yaptırdığı penaltının ardından kırmızı kart gördü.

Ay-yıldızlı ekip, İran'ın ardından hazırlık maçlarında 1 Haziran Cuma günü İsviçre'de Tunus, 5 Haziran Salı günü de deplasmanda Rusya ile karşı karşıya gelecek.

TÜRKİYE 2-1 İRAN

STAT: Başakşehir Fatih Terim
HAKEM: Valentin Kovalenko
SAAT: 21.15
YAYIN: S Sport

TÜRKİYE: Serkan, Şener, Kaan, Çağlar, Hasan Ali, Mehmet Topal, Okay Yokuşlu, Emre Akbaba, Cengiz, Yusuf, Cenk
YEDEKLER: Harun, Sinan, Ömer, Serdar Gürler, Oğuzhan, Umut, Mehmet Zeki, Mahmut, Deniz, Kenan, Yunus, İrfan Can, Ertuğrul, Tarkan, Berkay
TEKNİK DİREKTÖR: Mircea Lucescu

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar