için kaldı

TRT1 CANLI İZLE - Manchester United Sevilla canlı izle - Manchester United Sevilla şifresiz izle

Manchester United Sevilla canlı izle. Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Manchester United Sevilla ile karşılaşıyor. Manchester United Sevilla maçı TRT1 ekranlarından şifresiz izlenecek. Manchester United Sevilla şifresiz izle, Manchester United Sevilla canlı izle, bilgileri haberimizde.

TRT1 CANLI İZLE - Manchester United Sevilla canlı izle - Manchester United Sevilla şifresiz izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:50
13 Mart 2018 Salı 17:26

Manchester United Sevilla canlı izle. Şampiyonlar Ligi rövanş maçında Manchester United Sevilla ile karşılaşacak. Old Trafford Stadyumu'nda saat 22:45'de başlayacak. İlk maçta gol sesi çıkmazken TRT1 ekranlarında muhteşem bir mücadele izlenecek. Manchester United Sevilla maç saati yaklaşırken, futbol severler internnette Manchester United Sevilla şifresiz izle aramaları gerçekleştiriyor. Manchester United Sevilla maçı şireli şifresiz yayınlayan kanalları sizin için derledik. İşte Manchester United Sevilla maçı saat kaçta, hangi kanalda? Manchester United Sevilla şifresiz veren kanallar hangileri? sorularının yanıtı ve Manchester United Sevilla canlı izle , Manchester United Sevilla AZ TV canlı izle, Manchester United Sevilla İdman TV canlı izle bilgileri haberimizde mevcut. 

Manchester United Sevilla canlı izle

TRT1 CANLI İZLE - Manchester United Sevilla canlı izle - Manchester United Sevilla şifresiz izle

Manchester United - Sevilla maçı saat kaçta hangi kanalda?

13 Mart Salı günü saat 22:45'de başlayacak dev mücadele TRT 1'den canlı ve şifresiz yayınlanacak.

Machester United'da eksiklikler

Paul Pogba, Liverpool maçında forma giyemedi ve Sevilla maçı öncesi yapılan son antrenmanı kaçırdı. Oynaması beklenmiyor.

Anthony Martial kadroda olacak. Jesse Lingard ise sarı kart görürse bir sonraki Avrupa maçında cezalı duruma düşecek.

Sevilla'da eksiklikler

Manchester City'nin eski oyuncusu Jesus Navas sakatlığı nedeniyle Old Trafford'a çıkamayacak. Sebastien Corchia da kadroda olmayacak diğer isim.

Fenerbahçe'den transfer edilen Simon Kjaer'in sakatlığı geçti ve bu maçta sahada yer alacak.

Manchester United - Sevilla maçı muhtemel 11'ler

Manchester United: De Gea; Valencia, Bailly, Smalling, Young; Matic, McTominay; Mata, Lingard, Alexis; Lukaku.

Sevilla: Rico; Mercado, Kjaer, Lenglet, Escudero; N'Zonzi, Banega; Sarabia, Vazquez, Correa; Luis Muriel.

İlk maçta gol sesi çıkmadı

Vincenzo Montella yönetimindeki Sevilla ile Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Manchester United, ilk maçta Ramon Sanchez Pizjuan'da karşılaştı. 39 bin 725 kişinin takip ettiği karşılaşmada gol sesi çıkmazken, takımlar sahadan 0-0 eşitlikle ayrıldı.

Manchester United ve Sevilla'da son durum

İngiliz ekibi Manchester United bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'nda mücadele etti. Kırmızı Şeytanlar Basel, CSKA Moskova ve Benfica'nın yer aldığı gruptan 6 maçta 5 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak lider çıktı.

Manchester United İngiltere Premier Lig'de ise çıktığı 30 maçta 20 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Manchester United 78 puanlı Manchester City'nin ardından 65 puanla 2. sırada bulunuyor.

Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool, Spartak Moskova ve Maribor'un yer aldığı E Grubu'nda oynayan Sevilla gruptan 2. sırata çıktı. 6 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubilyet ile 9 puan topladılar.

Sevilla La Liga'da ise bu sezon istikrarsız bir görüntü çiziyor. 28 maçta 14 galibiyet, 3 beraberlik ve 11 mağlubiyet alan İspanyol ekibi 45 puan ile 5. sırada bulunuyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar