Trabzonspor'dan Burak Yılmaz'ı üzecek karar

Trabzonspor, alacakları ödenmediği için TFF'ye başvuran Burak Yılmaz'ın kaptanlığını yönetim kurulu kararıyla geri aldı.

Trabzonspor'dan Burak Yılmaz'ı üzecek karar
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
11 Eylül 2018 Salı 20:39

TRT Spor’un haberine göre bordo mavili yönetim ile restleşen ve alacakları nedeniyle kulübe ihtar çektiren Burak Yılmaz’ın kaptanlığı alındı… Yılmaz, Onur Kıvrak’tan sonra takımın ikinci kaptanı konumunda bulunuyordu. Geçen sezondan 400 bin Euro, toplamda ise 850 bin Euro’luk alacağı bulunduğu kaydedilen tecrübeli futbolcu bugün bir açıklama yapmış ve bu konunun parayla alakalı olmadığını dile getirmişti.

Trabzonspor kulübü Burak Yılmaz ile ilgili tartışmalar üzerine sabah saatlerinde ayrıntılı bir açıklama yayımlamıştı. Detaylı hesapların yer aldığı metinde Milli futbolcuya yapılan ödemeler, tarihleri ve yaşanan gecikmelerin nedenleri anlatıldı. Açıklamada “Hal böyleyken Burak Yılmaz gibi, kulübümüzde şampiyonluk yaşamış, burada ‘yeniden' doğmuş ayrıca takım kaptanlığı yapan birisinin -ödemeleri belirli bir denge ve rutine oturtma gayretimize rağmen – sürekli ihtarlar üzerinden parasını talep etmesini anlamlandıramadığımızı vurgulamak isteriz” denilmişti.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar