için kaldı

Trabzonspor’da Karaman ile yola devam edilecek

Trabzonspor, küçülmeye gittiği dönemde hocalık yapan Ünal Karaman’ın sözleşmesini yenileyecek. Ahmet Ağaoğlu, başarılı hocanın sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor’da Karaman ile yola devam edilecek
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
20 Mart 2019 Çarşamba 14:09

Trabzonspor’un hocası Ünal Karaman, sezon başında 1 yıllığına anlaşmaya varmıştı. yönetimle para dahi konuşmayan Ünal Karaman, Trabzonspor’un belki de en sıkıntılı dönemlerinden birinde hocalık yaptı. Maliyet nedeniyle yıldızların tek tek yollandığı, devre arasında yasak nedeniyle transferin yapılmadığı sezonda, Ünal hoca her şeye rağmen oynattığı futbolla alkış aldı.

İlk yarıda 29 puan kazanıp, zirve mücadelesinin içinde olan, ikinci devrede ise sakatlıklar nedeniyle bu yarıştan kopan Fırtına, her şeye rağmen ilk 4 potasındaki yerini aldı.

3’lük iddiası var

Üstelik bitime 8 hafta kala Bordo-mavililerin ciddi şekilde 3.’lük iddiası sürüyor. Çünkü Beşiktaş ile puan farkı sadece 4. Yönetim de Ünal Karaman’ı performansı nedeniyle ödüllendirmeye hazırlanıyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu, başarılı hocanın sözleşmesini uzatacak. Başkan, Karaman’a 1+1 yıllık bir mukavele teklifi yapmayı planlıyor.

Gençleri vitrine çıkardı

Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz gönderildikten sonra altyapıya daha da sarılan Ünal Karaman, kimsenin adını duymadığı kaleci Uğurcan Çakır’a eldivenleri emanet etti. Stoperde yine altyapıdan Hüseyin Türkmen’i oynattı. Daha önce Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı ile başlayan furyaya, Abdülkadir Parmak, Batuhan Artaslan, Arda Akbulut ve Murat Cem Akpınar gibi isimler eklendi.

En az o kazanıyor

Ünal Karaman, Trabzonspor’un 3 büyük rakibi ve Başakşehir baz alındığında ligin en az kazanan hocası. Tecrübeli çalıştırıcı, aylık sadece 150 bin TL ücret alıyor. Yeni kontratta bu rakamda da ciddi bir iyileştirme yapılması planlanıyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar