Trabzonspor'da Beşiktaş maçı öncesi gözler Sturridge'de!

Üst üste yaşanan puan kayıpları ile birlikte yaşanan sakatlıklar Ünal Karaman’ı zor durumda bıraktı. Beşiktaş derbisi öncesinde ise Sturridge'in aşilindeki ödem azaldı. Tam olarak iyileşirse derbide sahada olacak...

Trabzonspor'da Beşiktaş maçı öncesi gözler Sturridge'de!
Son Güncelleme: 25 Eylül 2019 Çarşamba 10:56
25 Eylül 2019 Çarşamba 10:55

Trabzon'da üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından gözler hafta sonunda oynanacak olan Beşiktaş maçına çevrildi.

Aşildeki ödemde azalma var

Teknik patron Ünal Karaman bu maç öncesi Daniel Sturridge'den gelecek sevindirici bir haber beklerken Sturridge'in aşil tendonundaki ödemin büyük oranda geçtiği bildirildi.

Sürekli takip altında...

Ancak yine de İngiliz yıldızın durumu yakından takip edilecek. Eğer uygun görülürse santrfor olarak Beşiktaş'ın önüne sürülecek. Aksi halde Sturrigde 1 hafta daha bekleyecek.

Daniel Sturridge kimdir?

Daniel Sturridge 1 Eylül 1989’da İngiltere’de dünyaya geldi. İleri uçta oynayan ve sol ayağını etkin bir şekilde kullanan oyuncu 1.80 m boyunda. Şampiyonlar Ligi, Premier Lig, FA Cup ve UEFA Avrupa Ligi tecrübesi olan oyuncu kariyeri boyunca önemli takımlarda yer aldı.

Daniel Sturridge’nin oynadığı takımlar

Kariyerine Aston Villa’nın altyapısında top oynayarak başlayan Sturridge daha sonra Coventry ve Manchester City’nin altyapılarında forma giymişti. 2008’de ise Manchester City’nin A takımına yükselen oyuncu 1 yıl sonra Chelsea’ye transfer olmuştu.

1 yıllık Chelsea macerasının ardından Bolton’da oynayan oyuncu daha sonra mavi beyazlı ekibe geri döndü. 2013’te ise Liverpool’a geçen başarılı forvet 5 yıl sonra West Brom’a transfer oldu.

1 yıl burada kaldıktan sonra Liverpool’a geri dönmesi beklenen oyuncu sözleşmenin yenilenmemesi üzerine kulüpsüz kalmıştı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar