için kaldı

Burak Yılmaz, Trabzonspor maçına özel olarak hazırlanıyor

Beşiktaş'ın kaptanı Burak Yılmaz, Trabzonspor maçına hem özel çalışmalarla hazırlandı hem de arkadaşlarını motive etmek için konuşma üstüne konuşma yaptı.

Burak Yılmaz, Trabzonspor maçına özel olarak hazırlanıyor
Son Güncelleme: 29 Eylül 2019 Pazar 10:36
29 Eylül 2019 Pazar 10:28

Beşiktaş, Burak Yılmaz’dan yoksun çıktığı ilk 4 haftada sadece 4 puan alabildi. Yıldız futbolcu, geçtiğimiz hafta Başakşehir maçıyla birlikte sahalara döndü. Kara Kartal, sahasında 1-0 yenik duruma düştüğü bu mücadelede Burak’ın yaptırdığı ve ardından gole çevirdiği penaltıyla puanı kurtardı. Kaptan, sezona çok kötü başlayan takımını Trabzonspor maçıyla birlikte ayağa kaldırmaya kararlı. Burak, bu zorlu mücadeleye özel çalışmalarla hazırlandı.

‘SORUMLULUK BİZDE’

Milli golcü bir yandan da arkadaşlarıyla yaptığı toplantılarla Trabzonspor maçının önemine değindi. Burak’ın, Fikret Orman’ı erken seçim kararı almaya kadar götüren kötü sonuçlardan futbolcular olarak kendilerinin sorumluğu olduğunu vurguladığı öğrenildi. Yıldız futbolcu, arkadaşlarına, Trabzon’da kazanarak yeni bir sayfa açabileceklerini hatırlatarak herkesin elinden gelenin fazlasını vermesi gerektiğini anlattı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar