için kaldı

Trabzonspor golcü arayışlarına hız verdi

Sezona şampiyonluk yarışında var olan kadro kurarak başlamak isteyen Trabzonspor'da gözler forvet hattına yapılacak transfere çevrildi.

Trabzonspor golcü arayışlarına hız verdi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
14 Temmuz 2019 Pazar 09:25

Trabzonspor'da Jose Sosa forvet transferinde devreye girdi. Yönetimle görüşüp "Gomez'i alalım. Bizde en az 25 gol atar" dedi. Bordo-mavililer 34 yaşındaki golcü için harekatı başlattı.

Bir yandan UEFA ile yapılan anlaşmalara sadık kalmak isteyen bordo-mavililer diğer taraftan forvet için mükemmel ismi arıyor. Tam da bu sırada devreye Karadeniz ekibinin kaptanı Jose Sosa girdi. Tecrübeli futbolcu, Beşiktaş'ta birlikte forma giyip şampiyonluk yaşadığı Mario Gomez'i önerdi.

Yönetimle görüşen Arjantinli yıldızın "Stuttgart küme düştü. Gomez oradan ayrılmak istiyor. Onu alırsak bizde en az 25 gol atar" dediği öğrenildi. Bordo-mavili idareciler de Alman yıldızın şartlarını soruşturmaya başladı.

Gomez'e 1.2 milyon euro'luk bir teklif götürülecek

Karadeniz ekibinin transfer teklifi götürmeye hazırlandığı Mario Gomez'in yaşına takılanlar da oldu. Ancak Alman forvet, Trabzonpor'un takımda kalması için 2 ay uğraş verdiği Hugo Rodallega'dan sadece 15 gün büyük.

Bordo-mavililer, 2 sezondur formasını giydiği Stuttgart küme düşünce bir alt ligde oynamak istemeyen Mario Gomez'e 1.2 milyon euro'luk bir teklif götürecek. Tecrübeli yıldızın vereceği cevaba göre pazarlıklar şekillenecek.

Trabzonspor'a bu transferde Jose Sosa da yardımcı olacak. 33 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş'tan eski takım arkadaşı için devreye girecek.

Ahmet Ağaoğlu'nun önceki gün paylaştığı videoda 33 numaralı koltuğa oturması dikkat çekmişti. Şenol Güneş Stadı'nda onbinlerce koltuk arasında bu numarayı tercih etmesi gözlerden kaçmamıştı. Mario Gomez'in de kariyeri boyunca en çok 33 numaralı formayı giymesi "Bu kadarı tesadüf olamaz" dedirtti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar