için kaldı

Trabzonspor Volkan Demirel için federasyona gidiyor

Trabzonspor Türkiye Futbol Federasyonu'na itirazda bulunmaya hazırlanıyor. 

Trabzonspor Volkan Demirel için federasyona gidiyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
29 Nisan 2019 Pazartesi 10:40

Trabzonspor Türkiye Futbol Federasyonu'na itirazda bulunmaya hazırlanıyor. 

Maçta oynamamasına rağmen yayıncı kuruluşa konuşan Volkan, kırmızı kart gördüğü halde ekrana çıkan Sadık gibi kural ihlali yaptı. Ancak Sadık'ın ihlalini maç tutanağına yazan karşılaşmanın temsilcisi Hakan Yapan, Volkan'ın kuralları ihlal ederek yayıncı kuruluşa çıkmasını ise Trabzonspor'un şikayetine rağmen raporuna yazmadı.

Bunun üzerine Trabzonspor medya birimi, konu hakkında gerekli şikayetlerini TFF'ye taşıma kararı aldı. Bordo-mavililer, olayı yazmayan maçın temsilcisi Yapan'la ilgili 'görevi kötüye kullanma' iddiasıyla şikayetçi olmaya hazırlanıyor.

8 maça kadar ceza alma ihtimali var

Kurallara göre, maçta kazanan takımın üç oyuncusu, beraberlik halinde ise iki oyuncu yayıncı kuruluşa konuşma hakkına sahip. Ancak bu oyuncuların konuşabilmesi için maçta oynamış olması gerekiyor. Yine talimatlara göre, bu kuralları ihlal edenlerin 8 maça kadar ceza alma ihtimali var.

Volkan Demirel'in yayıncı kuruluşa maç sonunda verilen iki kişilik konuşan listesinde isminin olmadığı öğrenildi. Listede Jailson ve Dirar'ın adlarının bulunduğu, Jailson'un konuşmasının ardından ise Volkan Demirel'in iki Fenerbahçeli yönetici (Metin Sipahioğlu ve Kemal Danabaş oldukları iddia ediliyor) ile canlı yayına yapılan alana gelerek oradakilere dışarı çıkarttıktan sorna açıklama yaptığı iddia edildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar