için kaldı

Trabzonspor aradığı forveti buldu!

Forvet arayışlarına hız veren Trabzonspor Daniel Sturridge'den net bir yanıt alamayınca Crystal Palace'ın 23 yaşındaki golcü futbolcusu Alexander Sörloth'u kiralık olarak kadrosuna kattı. 

Trabzonspor aradığı forveti buldu!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
3 Ağustos 2019 Cumartesi 11:06

Forvet takviyesi için çalışan Trabzonspor, uzun bir süredir görüştüğü Daniel Sturridge'den net bir yanıt alamayınca, rotasını alternatif isimlere çevirdi ve Crystal Palace'ın 23 yaşındaki golcü futbolcusu Alexander Sörloth'u kiralık olarak kadrosuna kattı. 

Geçen sezon Gent'te kiralık olarak forma giyen Norveçli oyuncu için İngiliz kulübüyle temasa geçen Karadeniz ekibi, kiralama teklifinde bulundu. Alınan olumlu yanıt sonrası futbolcuyla görüşmeleri başlatan Trabzonspor, Sörloth'u da ikna etti. Dün gece Trabzon'a gelen oyuncunun bugün resmi imzayı atacağı öğrenildi.

Babası da Türkiye'de forma giydi

2017-2018 sezonu başında FC Midtjyland kulübünden Crystal Palace'a 9 milyon Euro'ya transfer olan 1.94 boyundaki Alexander Sörloth, geçen sezon Belçika ekibi Gent'e kiralandı. 

Türkiye'ye yabancı olmayan 23 yaşındaki oyuncunun kendisi gibi futbolcu olan babası Goran Sörloth, 1993-94 sezonunda Türkiye'de Bursaspor forması giymişti. Kariyerinde çıktığı 151 maçta 42 gol 23 asistlik performans gösteren Alexander Sörloth, geçen sezon Gent forması altında 22 karşılaşmada 5 gol atıp 3 asist yaptı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar