Trabzonspor anlaşma tamam, imzalar atılıyor

Trabzonspor Kulübü, teknik direktör Ünal  Karaman ile iki yıllık sözleşme imzalayacak.

Trabzonspor anlaşma tamam, imzalar atılıyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
22 Mayıs 2019 Çarşamba 13:48

 Bordo-mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu, AA muhabirine yaptığı  açıklamada, teknik direktör Ünal Karaman ile aralarında hiçbir problemin  olmadığını ifade etti.
 
Ünal Karaman ile aylardır yeni sezonun yapılanması ve planlamasını  yaptıklarını vurgulayan Ağaoğlu, şunları kaydetti: "Önümüzdeki iki sene daha hocamızla devam ediyoruz. Kulüp başkanı  olarak bunu çok açık ve net söylüyorum, hocamızla önümüzdeki iki sene daha  birlikteyiz. Eğer sorun kamuoyunun önüne çıkıp bir imza atmaksa bunu atarız ama  kulübüne gönülden bağlı insanlar bu tip küçük detaylara zaten takılmaz, biz de  takılmıyoruz. Kendisiyle devam etmeyeceğimizi söyleyenler bunu nereden  çıkarıyorlar bilmiyoruz. Biz hocamızla yolumuza devam ediyoruz."
 
Sezon başında göreve getirilen Karaman, bordo-mavili takımın başında  Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda çıktığı toplam 40 karşılaşmada 21 galibiyet 11  beraberlik ve 8 mağlubiyet yaşadı.
 
Ünal Karaman yönetimindeki Trabzonspor, Türkiye Kupası'na çeyrek  finalde veda ederken, Süper Lig'de ise sezonu 4. sırada tamamlamayı  garantileyerek, Avrupa kupalarına katılmaya hak kazandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar