için kaldı

Terim: Yarım bırakmak olmaz

Yeni Malatya maçı öncesi taktik çalışmalarını bir kenara bırakıp oyuncularını motive etmek için çalışan Fatih Terim oyuncularına, “Başarmak için önce inanmalısınız'' dedi

Terim: Yarım bırakmak olmaz
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
10 Mayıs 2018 Perşembe 10:42

Galatasaray, şampiyonluk yolunda cumartesi günü Yeni Malatya ile karşılaşacak. Teknik direktör Fatih Terim maç öncesi oyuncularının motive etmeye çalışıyor. Terim’in taktik provalarını bir kenara bıraktığı ve oyuncularla tek tek görüştüğü ifade edildi. 

Terim’in yardımcıları Levent Şahin, Ümit Davala ve Hasan Şaş da, antrenmanlar sırasında sürekli olarak oyuncularla ilgilenerek, hocanın direktiflerini onlara iletiyor.

Dünkü antrenmanın bitiminde de oyuncularıyla kısa bir konuşma yaptığı öğrenilen Fatih Terim’in, “Başarmak için önce inanmalısınız. İşi buraya kadar getirdik, bundan sonra yarım bırakmak olmaz. İpler bizim elimizde ama hesap kitap yapmak bizim işimiz değil. 2 finalimiz kaldı, 2’sini de kazanıp hak ettiğimiz şampiyonluk kupasını hep birlikte kaldıralım. Size inanıyor ve güveniyorum. Bunu başaracağınızdan hiç şüphem yok” dediği öğrenildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar