Terim forvet sorununu Sinan Gümüş'le çözecek

Süper Lig’de şampiyonluk yarışında olan Galatasaray’da Mbaye Diagne ve Kostas Mitroglou’nun ikisinin birden sakatlanması sonrası Terim forvet arayışına girdi. Terim forvet sorununu Sinan Gümüş ile çözecek.

Terim forvet sorununu Sinan Gümüş'le çözecek
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
31 Mart 2019 Pazar 12:03

Galatasaray’da Mbaye Diagne ve Kostas Mitroglou’nun sakatlanması sonrası Fatih Terim forvet arayışına girdi. Terim bu sıkıntıyı ise Sinan Gümüş’le çözmeyi düşünüyor

Terim, Diagne ve Mitroglou dönene kadar, sezon başı forvet hattına takviye yapılmaması nedeniyle Eren Derdiyok’la birlikte ilk yarı boyunca hücum hattında kullandığı Sinan’ı oynatacak. Tecrübeli teknik adam idmanlarda özel olarak ilgilediği 25 yaşındaki gurbetçi yıldıza salı günü Yeni Malatya ile oynanacak kupadaki yarı final ilk maçında yapması gerekenleri anlatıyor.

İyi oynarsa sözleşme uzar!

Sinan Gümüş, belindeki ağrıları geçtikten sonra çıktığı İstanbulspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasında 1 gol attı. Gurbetçi futbolcu, Yeni Malatya’ya karşı Fatih Terim’in en büyük kozu olacak. Sinan’ın kalan haftalarda sergileyeceği performans bitecek olan sözleşmesinin uzatılıp uzatılmayacağı konusunda da önemli rol oynayacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar