Galatasaray Fenerbahçe maçının muhtemel 11'leri

Fenerbahçe ile Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de bu geceki derbiyle tarihte 389. kez karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe rakibine karşı 19 yıldır yenilmezlik serisine devam etmek isterken Galatasaray ise hem şampiyonluk yarışında kayıp almamak ve hasrete nokta koymak istiyor.

Galatasaray Fenerbahçe maçının muhtemel 11'leri - Sayfa 1

110 yıl önce başlayan rekabette Fenerbahçe bu akşam Galatasaray'ı Kadıköy'de ağırlayacak. Sezonu kayıplarla geçiren Fenerbahçe, Galatasaray karşısındaki 19 yıllık yenilmezlik serisini devam ettirmek için sahaya çıkacak. Galatasaray ise Başakşehir'in puan kaybettiği haftada alacağı 3 puan ile şampiyonluk yarışında iddialı hale gelmek ve 19 yıldır süregelen galibiyet hasretine son vermek istiyor. 

1 25
 
Galatasaray Fenerbahçe maçının muhtemel 11'leri - Sayfa 2

Fenerbahçe'de Ankaragücü maçında kırmızı kart görerek 3 maç ceza alan Mehmet Ekici dışında eksik bulunmazken Martin Skrtel, İsmail Köybaşı, Roberto Soldado, Eljif Elmas, Nabil Dirar, Harun Tekin ve Roman Neustaedter ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

2 25
 
Galatasaray Fenerbahçe maçının muhtemel 11'leri - Sayfa 3

Galatasaray ise Kadıköy'e iki as stoperi olmadan sahaya çıakcak. Galatasaray'da kart cezalısı olan stoperler Marcao ve Christian Luyindama, derbide forma giyemeyecek iken Onyekuru, Martin Linnes ve Emre Taşdemir maçta sarı kart görmeleri durumunda 29. haftadaki İstikbal Mobilya Kayserispor müsabakasında oynama şansını kaçıracak.

3 25
 
Galatasaray Fenerbahçe maçının muhtemel 11'leri - Sayfa 4

İŞTE DERBİNİN MUHTEMEL 11'LERİ

4 25