Galatasaray'da operasyon! Tam 6 oyuncu birden

Galatasaray yönetimi, transfer döneminde Fatih Terim'in isteklerini yerine getirememişti. Sarı kırmızılı yönetim bu durumu Ocak ayındaki transfer döneminde telafi etmek istiyor. İşte Galatasaray'da ayrılacak 6 oyuncu...

Galatasaray'da operasyon! Tam 6 oyuncu birden - Sayfa 1

Süper Lig'in 4. haftasında Kasımpaşa karşısında beklemediği bir yenilgi alan Galatasaray'da gözler Aytemiz Alanyaspor maçına çevrildi. Sarı-kırmızılılar, ilk 4 hafta sonunda topladığı 10 puanla zirvede bulunan rakibini mağlup ederek üst sıraları zorlamayı hedefliyor.

1 10
 
Galatasaray'da operasyon! Tam 6 oyuncu birden - Sayfa 2

Cimbom'da gözler Akdeniz ekibiyle oynanacak kritik maça çevrilirken, bir yandan da ara transfer dönemi için çalışmalar sürüyor.

2 10
 
Galatasaray'da operasyon! Tam 6 oyuncu birden - Sayfa 3

Yaz transfer döneminde teknik direktör Fatih Terim'in istediği takviyeleri gerçekleştiremeyen yönetim, ocak ayında bu durumu telafi etmeyi planlıyor. Cimbom'da takımdan gönderilecek isimler de merak konusu oldu.

3 10
 
Galatasaray'da operasyon! Tam 6 oyuncu birden - Sayfa 4

Fatih Terim'in takımda düşünmediği isimleri büyük ölçüde belirlediği ve bu oyuncularla ocak ayında yolların ayrılması planlandığı öğrenildi. İşte ara transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılması beklenen isimler...

4 10