Gomis ile Türkiye’den hangi takım ilgileniyor?

Galatasaray’dan ayrılarak Suudi Arabistan’ın Al Hilal takımına transfer olan Gomis ile Süper Lig’den hangi takım ilgileniyor? Detaylar haberimizde

Gomis ile Türkiye’den hangi takım ilgileniyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
17 Kasım 2018 Cumartesi 10:21

Gomis sezon başında Galatasaray’dan ayrılarak Suudi Arabistan’ın Al Hilal takımında transfer olmuştu. Gomis Türkiye’ye geri mi gelecek? Gomis ile Süper Lig’den hangi takım ilgileniyor?

Ara transferde Gomis’in Türkiye’ye geleceği iddia edildi. Fenerbahçe’nin Gomis’in peşinde olduğu öne sürüldü. Alınan bilgilere göre sportif direktör Comolli, Bafetimbi Gomis'in transferi için düğmeye bastı.

Comollı'nin çok yakın arkadaş olduğu Gomis'in menajeri Patrick Mendy ile geçtiğimiz günlerde bir araya geldiği öğrenildi. Bu görüşmede Fransız yıldızın son durumu ve transferi masaya yatırıldı.

Gomis'in istemeyerek Suudi Arabistan'da mutsuz olduğu ve çok sevdiği İstanbul'a geri dönmek istediği öğrenildi. Devre arasında Comolli ve yıldız futbolcunun yüz yüze görüşme yapması bekleniyor.

Eğer zirveden olumlu sonuç çıkarsa sezon sonunda Al Hilal ile masaya oturulacak. G.Saray'dan adeta kovularak gönderilen Gomis anlaşma sağlanması durumunda yeni sezonda çubuklu formayı giyecek.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar