için kaldı

Son dakika Balıkesir haberleri! Küçükköy MMA Spor Kulübü'ne malya yağmuru

Balıkesir Ayvalık'ta faaliyet gösteren Küçükköy MMA Spor Kulübü 2018 yılında madalyaları toplayarak rekor kırdı.

Son dakika Balıkesir haberleri! Küçükköy MMA Spor Kulübü'ne malya yağmuru
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:47
16 Ocak 2018 Salı 20:38

Balıkesir MMA'de iddialı bir şekilde adından söz ettirmeyi başarıyor. Küçükköy MMA Spor Kulübü bu yılın ilk şampiyonası için Antalya’da düzenlenen organizasyondan; 1 altın kemer, 8 altın, 5 gümüş, 8’i bronz olmak üzere 21 madalya ile döndü.


Antalya’nın Kemer ilçesinde Limak Limra Resort Otel’de düzenlenen ve 350 sporcunun katıldığı 2018 MMA Kemer Şampiyonası’na; minik, yıldız, genç ve büyük branşlarında 15 sporcu ile katılan Küçükköy MMA Spor kulübü, şampiyonada 21 madalya ile döndü.


‘Kafes Dövüşleri’ olarak da adlandırılan MMA şampiyonasında; MMA Elit dalında 65 kiloda Azeri asıllı Tarlan Goyusov altın kemerin yanı sıra MMA Full branşında da birinci olarak altın madalya kazandı.


Şampiyonada; Küçükköy MMA Spor Kulübü sporcusu Çeçenistan uyruklu Şamil Shavaziyev de MMA Elit branşında üçüncülük, MMA Full branşında ise ikincilik olmayı başararak, gümüş ve bronz madalyalar elde etti.


Şampiyonada; 86 kilo MMA Elit ve MMA Full branşlarında üçüncülük derecesi elde eden Emre Kuru 2 bronz madalya, 71 kiloda MMA Büyükler ve MMA Lıght kategorilerinde Özgür İçöz iki ayrı üçüncülükle 2 bronz madalya ; Azeri uyruklu Gavgaz Hasanov MMA Full branşında üçüncülük elde ederek bronz madalya kazandı.


Antalya’da ki şampiyonada; Küçükköy MMA Spor Kulübü sporcularından Şakir Bulut, 60 kilo Büyük Lıght branşında üçüncülükle bronz, Uğur Akay Büyük Lıght 78 kiloda üçüncülükle bronz madalya elde etti.


Şampiyonanın Genç Grappling branşında; Küçükköy MMA Spor Kulübü sporcuları; 60 kiloda Cavit Tunçel, aynı yarışmanın 65 kilo etabında Hasan Ündev birer birincilik elde ederek 2 altın madalya kazandı.


Antalya’daki şampiyonada; Gençler etabında 86 kiloda Muratcan Özpelitoğlu elde ettiği birincilikle altın madalya, Yıldızlar etabında ise artı 69 kiloda Berke Açıkyol Grappling branşında altın madalya, Yıldızlar Lıght branşında ise 69 kiloda Kerem Kılıç elde ettiği üçüncülükle bronz madalya ile Grappling dalında da elde ettiği ikincilikle gümüş madalya kazandı.

Mirsad Kılıç 2 ayrı branşta Türkiye şampiyonu oldu

MMA Minikler etabında 39 kiloda Mirsad Kılıç Minikler Lıght ve Grappling etaplarında elde ettiği birinciliklerle iki altın madalya; Minikler 42 kiloda ise Berkan Altundağ, Grapplıng branşında birincilikle altın madalya ve lıght branşında ise üçüncülükle bronz madalya kazandı.


Şampiyonada; 47 kiloda Alperen Akkaya da Minikler Lıght branşında ikinci olarak gümüş madalya aldı.


Antalya’dan 1 altın kemer ve 21 madalya ile dönen Küçükköy MMA Spor Kulübü’nün başarılı antrenörü Tuncay Talay, sporcularıyla gurur duyduğunu söyledi.


Başarılarının en büyük etkeninin bitmek bilmeyen antrenmanlar ve içlerinde yaşattıkları takım ruhu olduğunu kaydeden Tuncay Talay, başarılarının tesadüf olmadığının da altını çizerek, kendilerine her konuda destek veren Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in yanı sıra Kulüp Başkanı Murat Güren, Ayvalık Belediye Meclis Üyeleri; Fahri Güren, Şakir Sakarya, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cem Hamzaoğlu ile kulüp yöneticilerine teşekkür etti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar