için kaldı

Skrtel'in yeni takımı belli oldu

Skrtel, Fenerbahçe’nin kendisine sunduğu 1 yıllık sözleşme teklifini geri çevirmişti. Skrtel'in Panama ile anlaştığı öne sürüldü.

Skrtel'in yeni takımı belli oldu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
13 Mart 2019 Çarşamba 11:30

Sezon sonu sözleşmesine bitecek olan Martin Skrtel, Fenerbahçe’nin 1 yıllık teklifini reddetmişti. 2016 yılında Liverpool’dan Fenerbahçe’ye transfer olan ve sarı lacivertli formayla 116 maçta görev alan Martin Skrtel için tasarrufta bulunmak istemeyen yönetimin gelecek sezon oyuncuyu kadroda düşünmediği öğrenilirken, Slovak yıldızın yaşanan gelişmelerin ardından harekete geçip Parma’yla el sıkıştığı iddia edildi.

Koç, Skrtel’i gözden çıkardı

Gelecek sezon komple takımı yenileyecek olan Başkan Ali Koç’un Skrtel’i gözden çıkardığı belirtilirken, Fenerbahçe’nin Haziran’da kadro mühendisliği için ‘sil baştan’ diyeceği öğrenildi. Defansta Serdar Aziz-Sadık Çiftpınar ikilisi haricinde Skrtel ve Neuestadter’e teşekkür etmeye hazırlanan sarı lacivertli kulübün Comolli aracılığıyla kalitesi tartışılmayacak yabancı stoperlerle görüştüğü ifade edilirken, lig biter bitmez Skrtel’in de tıpkı Bruno Alves gibi Parma’nın yolunu tutacağı bildirildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Breck En beğenilen yorum
Bir işe yaramıyordu zati