Terim’den öğrencilerine uyarı

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, öğrencilerini uyararak, “Yeni Malatya ile oynayacağımız maç öncesinde sakatlarımız var. Yönetimsel olaylar sizin dışınızda. Siz rakiplerinizi yenmeye odaklanın" diye konuştu.

Terim’den öğrencilerine uyarı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
1 Nisan 2019 Pazartesi 08:55

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz yönetiminin ibra edilmemesi ve sakatlık haberlerinin geldiği sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Fatih Terim öğrencilerin uyarılarda bulundu.

Terim, futbolcularına 2 Nisan Salı günü Türkiye Kupası yarı finalinde Yeni Malatyaspor'la karşılaşacaklarını hatırlatıp, "Sahaya odaklanın" dedi.

Oynamayanları yerini doldurun

Metin Oktay Tesisleri'nde futbolcularıyla bir toplantı yapan tecrübeli teknik adamın, "Mbaye Diagne ve Kostas Mitroglou'nun sakatlıkları bizi olumsuz etkileyecek. Yuto Nagatomo'nun sakatlığı da devam ediyor. Daha önce olduğu gibi oynayanlar, oynamayanların eksikliğini hissettirmeyecek. Yönetimsel konular sizin işiniz değil. Siz sahaya çıkıp, rakiplerinizi yenmek için mücadele verin" ifadelerini kullandı.

Sakat oyunculara özel program

Galatasaray'da dün yapılan antrenmanda sakatlıkları henüz geçmeyen Diagne, Mitroglou ve Nagatomo özel program dahilinde çalıştı. Galatasaray, bu akşam gerçekleştireceği antrenmanla Evkur Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak. Sarı-kırmızılılar daha sonra tesislerde kampa girecek. G.Saray, Yeni Malatya ile yarın kupada, 6 Nisan'da ise ligde kendi sahasında karşı karşıya gelecek.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar