Sevilla Manchester United şifresiz izle - Sevilla Manchester United maçı Az tv İdman tv canlı izle

Sevilla Manchester United şifresiz izle aramaları dev maça 1 gün kala futbol severler tarafından yapılmaya başladı. Sevilla Manchester United maçı ne zaman, Sevilla Manchester United maçı saat kaçta, Sevilla Manchester United maçı hangi kanalda, Sevilla Manchester United maçı nasıl şifresiz izlenir?

Sevilla Manchester United şifresiz izle - Sevilla Manchester United maçı Az tv İdman tv canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
20 Şubat 2018 Salı 14:45

İnternette Sevilla Manchester United şifresiz izle aramaları yapan futbol severler, Sevilla Manchester United maçı ne zaman, Sevilla Manchester United maçı saat kaçta, Sevilla Manchester United maçı hangi kanalda, Sevilla Manchester United maçı nasıl şifresiz izlenir, sorularının yanıtını arıyor. Tüm bu soruların yanıtlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sevilla Manchester United maçı saat kaçta hangi kanalda

Sevilla - Manchester United maçı, 21 Şubat Çarşamba günü TSİ 22.45'te başlayacak ve dev mücadele Tivibu Spor 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Sevilla Manchester United maçı şifresiz izle

SEVİLLA MANCHESTER UNİTED MAÇI AZ TV ŞİFRESİZ İZLE (Tıklayınız)

SEVİLLA MANCHESTER UNİTED MAÇI İDMAN TV ŞİFRESİZ CANLI İZLE (Tıklayınız)

Manchester United'dan 6 maçta 5 galibiyet

UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasında A Grubu'na düşen İngiliz devi Manchester United; Basel, CSKA Moskova ve Benfica ile eşleşti. Oynadığı 6 maçta 5 galibiyet alan kırmızı şeytanlar 15 puan topladı ve grubunu lider bitirdi. United, rakip kalelere 12 gol atarken, kalesinde 3 gol gördü.

Sevilla, grubu Liverpool'un arkasında tamamladı

Son 16 turuna gelmeden önce E Grubu'nda mücadele eden İspanyol temsilcisi Sevilla; Liverpool, Spartak Moskova ve Maribor ile mücadele etti. Grubu İngiliz ekibi Liverpool, 12 puanla lider tamamlarken, Sevilla topladığı 9 puan ile Spartak Moskova'nın önünde grubunu ikinci sırada tamamladı ve son 16 turunda mücadele etmeye hak kazandı.

İbrahimovic ve Kjaer karşılaşacak mı?

Şampiyonlar Ligi ikinci turundaki Sevilla-Manchester United eşleşmesi, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Simon Kjaer ile rakibin yıldız futbolcusu Zlatan Ibrahimovic arasında yaşananlar hatırlatıldı.

Sevilla Manchester United şifresiz izle - Sevilla Manchester United maçı Az tv İdman tv canlı izle

Kjaer’in boğazını sıkmıştı

2016 Kasım’da Kadıköy’deki Şükrü Saracoğlu Stadı’nda gerçekleşen olay, tam Jose Mourinho’nun önünde cereyan etmiş, Zlatan Ibrahimovic rakibinin boğazını sıkarak çok sert bir tepki göstermişti. Ev sahibi ekibin taraftarları da bunun ardından maç boyu yıldız ismin ayağına top geldiğinde ıslıklamışlardı.

‘Ibrahimovic kibirli ve cahil bir insandır’

Sonrasında konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kjaer “Sahada tanıdığım Ibrahimovic kibirli ve cahil bir insandır. Bu tür tartışmalar futbolun bir parçası olduğu için pek ciddiye almıyorum. Ibrahimovic ile ilk defa karşılaşmıyorum ve oyun esnasındaki tepkisini çok iyi biliyorum" demişti.

Zlatan Ibrahimovic iyileşiyor

Uzun süredir sakatlığı bulunan Zlatan Ibrahimovic iyileşme evresine girdi. Diz sakatlığı nedeniyle takımının ligdeki son yedi maçını kaçıran Ibrahimovic, bugün tesislere gelerek çalıştı. İsveçli yıldızın Sevilla ile İngiltere’de yapılacak rövanş karşılaşmasına çıkmasının kesin olduğu, İspanya’daki ilk maça da yetişme ihtimali olduğu belirtiliyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar