Sergen Yalçın'dan sözleşme itirafı

Beşiktaş'a bir sezonda iki kupa kazandıran teknik direktör Sergen Yalçın, 1 yıllık sözleşmeye ilişkin 'Biz 36 gün boyunca pazarlık yapmadık' dedi.

Sergen Yalçın'dan sözleşme itirafı
Son Güncelleme: 30 Haziran 2021 Çarşamba 14:26
30 Haziran 2021 Çarşamba 14:24

Geride bıraktığımız sezonu Beşiktaş ile şampiyon tamamlayan teknik direktör Sergen Yalçın'ın sözleşme yenileme süreci yılan hikayesine dönmüştü. Tecrübeli teknik adam, yaşanılan sürecin perde arkasını anlattı.

Milliyet'e konuşan Sergen Yalçın, bu süreçte her gün sözleşme görüşmeleri yapmadıklarını söyledi. Yalçın, "Sürekli ‘36 gündür niye imza atılmıyor’ diye konuşuldu. Biz 36 gün boyunca pazarlık yapmadık. İki kere bir araya geldik, ikincide anlaştık. Şimdi de ‘İmza attın mı’ diye soruyorlar. Benim Beşiktaş ile olan imzam zaten gönüllere atıldı. Bugün, yarın kağıt üstüne de atarız” ifadelerini konuştu.

Güçlü bir kadroya ihtiyaç duyduklarını söyleyen Yalçın, “Ben iyi bir kontrattan çok, geniş ve güçlü bir kadro isterim. Tüm endişelerim bunun üzerindeydi. Geçen sezon elde edilen başarıda herkesin emeği var. Yeni sezonda da yine hep birlikte başarının peşinden koşacağız" dedi.

Mevcut kadroya takviye yapılması gerektiğini belirten teknik direktör Sergen Yalçın, "Sözleşmesi bitenleri bir kenarda tutarsak şu an 19 kişiyiz. Mevcut kadromuza 6-7 takviye yapılırsa, bizim gelecek sezon için ciddi eksiğimiz olmaz. Eksik bölgeleri mutlaka güçlendirmeliyiz. Yapılacak transferler konusunda yönetimimizle oturup daha detaylı şekilde konuşacağız. 5 Temmuz’da sezonu açıyoruz. Kamp planlarımız hazır. Kadromuz en kısa sürede tamamlanmalı. Yeni sezona geçen seneki gibi sıkıntılı başlamak istemiyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar