için kaldı

Şenol Güneş basın mensuplarının sorularını yanıtladı

Beşiktaş'ın transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, "Bazen kalmasını istediğiniz oyuncular gidebilir, bazen almak istediğiniz olmayabilir. Vida için resmi bir teklif geldiği bana söylenmedi. Konuşulan çok şey var ama resmi teklif yok" dedi.

Şenol Güneş basın mensuplarının sorularını yanıtladı
Son Güncelleme: 16 Ekim 2019 Çarşamba 16:32
8 Ağustos 2018 Çarşamba 18:48

Şenol Güneş, "Avrupa'da her maç önemli, ilk maçta gol yemeden kazanmak önemlidir. Gücümüzü biliyoruz. Rakibin 3 senedir birlikte oynayan bir takımı var. Umarım hem güzel oynarız, hem kazanırız. O gücümüzün olduğunu da biliyorum. Transferle ilgili ay sonuna kadar zaman var. Giden, gelen olabilir. Kulübün şartları nedeniyle, transfer giden oyuncular üzerinden yürütüldüğü için sabırlı olmak gerekiyor. Bazen kalmasını istediğiniz oyuncular gidebilir, bazen almak istediğiniz olmayabilir. Vida için resmi bir teklif geldiği bana söylenmedi. Konuşulan çok şey var ama resmi teklif yok." açıklamasında bulundu.

Düşüncelerimizi paylaşıyoruz, yönetim de elinden gelen gayreti gösteriyor diyen Güneş, "Umarım en iyi sonuç ortaya çıkar. Şu anda elimizdeki oyuncularla yarışacağız. Bunların bazıları hazır, sonradan gelen arkadaşlar var.Takım demek, yönetimin, hocaların, personelin, hatta medyanın birlikte olduğu bir takımdan bahsediyoruz. O havayı yakalamış değiliz. İlk maçın şartları farklıydı, bu maç farklı olacak. Lige başladıktan sonra 4-6 hafta içinde takım belli seviyesini gösterir.Giden oyuncularımız olabiliyor, bu yine mümkün olabilir. Şu aşamada maçlarımızı kazanabileceğimizi düşünüyoruz. Sabırlı olup, çok çalışarak, çok isteyerek önümüzdeki maçları kazanmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar